Loomulikult saab iga autoga reisida, aga et välistada igasugust n.ssi ja rahakulu remondile teepeal, siis peaks olema võimalikult lihtne tehnika. Kui juhtubki midagi, siis saab kivi ja pajuvitsaga jälle korda teha ja koju sõita.
Vaata joone alla
Moderaator: Moderators
Matkamiseks ja mulle ka igapäevasõiduks on ikka vaja liikurit, mis ettenähtud hooldusvahemikus lihtsalt remonti ei vaja ega tee peale ei jäta. Kõik ülejäänud tuled ja viled, mootori võimsus jms on üks meeste lastehaigus, puberteedi hilinemine ... Ja lähed ca 15 000 tagant ja lased kõik korda teha ning sõidad ilma mureta.Landy kirjutas:Küik selgub kus sa matkata plaanid. Kui Lääne-ja Põhja-Euroopas kus teenindused ja varuosapoed olemas, siis pole vast väga vahet millise võtad....
Sa ju tead küll, kus saad teha katselennundus eksperimente LC80 ga. Mul olemas ka üks Patroli 4,2 mootor. Ootab kere.pirx kirjutas:Redelraam,talasillad ja diiselmootor on kolm asja, mis kindlasti sellel masinal olemas peavad olema. Ega jah, kui euroopas plaanis liikuda, siis ei ole mõtet maasturiga minnagi- saab sõiduautoga ka hakkama.
Tule muidugi, ootame sind külla.pirx kirjutas:Plaanis see nädal korra päälinna tulla, astun korra põllult läbi.
metsik kirjutas:Põllule lähed siis oled lõksus.
Jäta raha koju ja ütle naisele,et kätte ei annaks.
Käisin täna seal ja seal on mida võtta.
Jajah, tean ka seda autot väääga hästi.Romek kirjutas:Selline maasikas sellise hinnaga siinsamas saadaval: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=55&t=38815
Kui mul oleks matkapilli vaja, siis see oleks kindel kanditaat.