O: Grand Cherokee 93-98 (ZJ) V8
Moderaator: Moderators
O: Grand Cherokee 93-98 (ZJ) V8
Viimati muutis võsakunn, L Mär 10, 2012 4:23 pm, muudetud 1 kord kokku.
Re: O: Grand Cherokee ZJ V8
Ma grandiomanikuna ei teagi mis tähendab ZJ!?võsakunn kirjutas:Väga heas korras.
Soovitavalt tõstega.
Pakkumised ps-i või kulxi@hot.ee
53334993
Võsakunn
- TiitR
- I live off from the mud
Re: O: Grand Cherokee ZJ V8
Sel juhul natuke lugemist! http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Grand_CherokeeZilV8 kirjutas:Ma grandiomanikuna ei teagi mis tähendab ZJ!?võsakunn kirjutas:Väga heas korras.
Soovitavalt tõstega.
Pakkumised ps-i või kulxi@hot.ee
53334993
Võsakunn
Re: O: Grand Cherokee 93-98 (ZJ) V8
Lisasin pealkirja väljalaskeaastad, siis peaks asi lihtsame/selgem olema.
Terv.
Võsakunn
Terv.
Võsakunn
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
sõbralik soovitus võta juba parem 1999 ja edasi V8 metsas parema läbivusega ja mugavam kaa.
Võid Sa selgitada, millest tuleb 99+ a grandil metsas parem läbivus?Datsun kirjutas:sõbralik soovitus võta juba parem 1999 ja edasi V8 metsas parema läbivusega ja mugavam kaa.
- TiitR
- I live off from the mud
Äkki mõeldi, et `99a. tuli müügile WJ kerega?Trykk kirjutas:Võid Sa selgitada, millest tuleb 99+ a grandil metsas parem läbivus?Datsun kirjutas:sõbralik soovitus võta juba parem 1999 ja edasi V8 metsas parema läbivusega ja mugavam kaa.
Ma sain ka aru, et nii mõeldi. Sellest ka küsimus, sest ma tahaks teada, millest tuleb WJ/WG-l metsas parem läbivus.TiitR kirjutas:Äkki mõeldi, et `99a. tuli müügile WJ kerega?Trykk kirjutas:Võid Sa selgitada, millest tuleb 99+ a grandil metsas parem läbivus?Datsun kirjutas:sõbralik soovitus võta juba parem 1999 ja edasi V8 metsas parema läbivusega ja mugavam kaa.
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
[quote="Trykk"][quote="TiitR"][quote="Trykk"][quote="Datsun"]sõbralik soovitus võta juba parem
Põhjus on silla lukkudes, mis tehasepoolt, olen see talv oma pargimaasturi suhtes väga palju üllatunud, liigub seal kus vana grand jääb hätta. jutt tehase seades masinast ei räägi tõstest ja off-road autost, kuid loogiliselt on ka metsas parem.
Maitse asi muidugi.
Põhjus on silla lukkudes, mis tehasepoolt, olen see talv oma pargimaasturi suhtes väga palju üllatunud, liigub seal kus vana grand jääb hätta. jutt tehase seades masinast ei räägi tõstest ja off-road autost, kuid loogiliselt on ka metsas parem.
Maitse asi muidugi.
Julgemalt härrased 
Olemas, lukku.