Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.
eero I kirjutas:Inimene ise peab teadma, et parkima PEAB käik sees, mitte käsipidur peal.
Kas see on kah kusagilt uuest liiklusseadusest ??
Ma nigu otsisin Riigi Teatajast aga ei suutnud leida
§ 20. Sõiduki peatamine ja parkimine (9) Enne sõiduki juurest lahkumist peab juht rakendama abinõusid, mis väldiksid sõiduki iseenesliku liikuma hakkamise ja tõkestaksid selle omavolilise kasutamise.
Sa ibra arvad, et see kui käik on sees, tõkestab siis omavolilist kasutamist või ?
Sõiduki iseenesliku liikuma hakkamise vastu aitab käsipidur isegi
MahviaDeTyrk kirjutas:
Kas see on kah kusagilt uuest liiklusseadusest ??
Ma nigu otsisin Riigi Teatajast aga ei suutnud leida
§ 20. Sõiduki peatamine ja parkimine (9) Enne sõiduki juurest lahkumist peab juht rakendama abinõusid, mis väldiksid sõiduki iseenesliku liikuma hakkamise ja tõkestaksid selle omavolilise kasutamise.
Sa ibra arvad, et see kui käik on sees, tõkestab siis omavolilist kasutamist või ?
Sõiduki iseenesliku liikuma hakkamise vastu aitab käsipidur isegi
st. see ei olnud vastus
Mina mainisin uut liiklusseadust ja sealt saad ise lugeda et ei pea olema ei käiku ega käsipidurit peale pandud ,lihtsalt juht peab vältima sõiduki iseenesliku liikuma hakkamise ja tõkestama selle omavolilist kasutamist.Ühesõnaga võid ka auto pukkide peale panna.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
KeveN kirjutas:Sai helistatud ühele üv töötajale ka, tema ütles, et teda see modifikatsioon ei häiriks. Vähemalt peaks. Selllega probleeme poleks, annab jalgpiduri mõõdu välja. Kuidas tegelikult on lood, kas mingi seadusepunkt on selle vastu?
Piduritorude ümberehitus on keelatud.
Julge ülevaataja, mina küll pole kindel, et kõik ümberehitajad teavad sõnade korralikult, süviti jne. tähendust.