GJ 2003 salongifilter?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
GJ 2003 salongifilter?
Tere
Kas sellel isendil on antud asi olemas? Kui, siis kus?
Kahtlaselt umbseks tõmbas sulaga olemise ja nagu õhuvool oleks ka vähenenud.
2.7 CRD
2.7 CRD
teex yhe zuicu
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Re: GJ 2003 salongifilter?
Tehasest vurasid WJ/WG-d välja ilma salongifiltrita. Koht filtri jaoks on aga olemas. Paremal esiklaasi ja kapoti vahel oleva plast-ribinduse all.Pomo kirjutas:Tere
2.7 CRD
Umbseks võib tõmmata vist ka siis, kui välis/siseõhu-klapp saba annab. Tolle veakoodi peaks saama kliimaplokist välja lugeda. Näha saab seda klappi, kui eemaldada salongiventikas.
-
margus61
- Zootramm
http://wjjeeps.com/cabinair.htm
Mul ka ostes polnud küljes ja Silberist sain tükid, kuna mujalt ei viitsinud sebida. Too rest, mis filtri ette tuleb istub üsna viletsalt kinni ja pealt panen musta värvi "halli teibiga" üle.
Mul ka ostes polnud küljes ja Silberist sain tükid, kuna mujalt ei viitsinud sebida. Too rest, mis filtri ette tuleb istub üsna viletsalt kinni ja pealt panen musta värvi "halli teibiga" üle.
-
maksipoiss
- Rock Crawler
Katuseluugiga auto puhul aitab kui seda vähemalt päevasel ajal praokil hoida. Isegi olin hädas umbse auto ja uduste klaasidega kuniks see nipp aastate taguse Audi pidamise praktikast meelde tuli. 
Uduseks lähevad klaasid siis kui salongi radikas lekib...
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.
-
maksipoiss
- Rock Crawler
Ka umbes salongi filter põhjustab niiskete ilmadega seda. Antud juhul ma kardan ,et umbes filtri ülesannet täidab radikas mis on aastatega tolmu ja muud sodi täis läinud.Ax kirjutas:Uduseks lähevad klaasid siis kui salongi radikas lekib...
Kui on salongi õhufilter ja see umbes siis see tekitab sarnast janti, klaasid udused jne. Kui filtrit pole siis on teised teemad.
Takkajärgi tarkus on täppisteadus.