Kas 94 ja 96 aasta Jeep grand cherokee radikad ühesugused?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Kas 94 ja 96 aasta Jeep grand cherokee radikad ühesugused?
Kas keegi oskab öelda kas 96 jahutus radikas istub minu 94 grandile. 96 aasta jahutus radikal pidi olema sisse ehitatud käigukasti jahutus aga minul 94 aastal on ATM kasti radikas eraldi ja eespool kondi ja jahutus radikat.
Endal aga vaja radikat jahutusvedelikku jahutamiseks ja vaja teada kas ta sobib minu 94 radika asemele. Nii suuruselt kui ka roolivõimendi õli stutsi keerme suurustest jne. (minu 94 aastal on roolivõimendi jahutus ka radikas kui ma ei eksi)
Endal aga vaja radikat jahutusvedelikku jahutamiseks ja vaja teada kas ta sobib minu 94 radika asemele. Nii suuruselt kui ka roolivõimendi õli stutsi keerme suurustest jne. (minu 94 aastal on roolivõimendi jahutus ka radikas kui ma ei eksi)
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Re: Kas 94 ja 96 aasta Jeep grand cherokee radikad ühesuguse
Eee, ei pretendeeri absoluutsele tõele, a mu meelest on kõigil V8 ZJ-del see "kaks ühes" radikas. St käimakoti- ja jahutusradikas koos. Või?Tim kirjutas:Kas keegi oskab öelda kas 96 jahutus radikas istub minu 94 grandile. 96 aasta jahutus radikal pidi olema sisse ehitatud käigukasti jahutus aga minul 94 aastal on ATM kasti radikas eraldi ja eespool kondi ja jahutus radikat.
Minul ei olnud. Mootori radikas oli üks-ühes ja käigukasti radikas eraldi. Kui nüüd partsust uue radika tellisin, siis tuli see kaks ühes, sest muud kataloog ei pakkunud.
Võimalik, et "Trailer Tow Group" paketiga autod tulid tehasest kunagi sellisena välja.
Võimalik, et "Trailer Tow Group" paketiga autod tulid tehasest kunagi sellisena välja.
Aga trykk kui sul tuli see teine radikas ehk kaks ühes. Istus ta sul sinna vanasse pessa ilusti?
Kuskilt nettist otsides ja andmeid vaadates nägin et laiusel oli 1mm vahet ja sellel kaks ühes radikas oli 5mm pikkem sammuti.
Aga see ei tohiks ometigi midagi muuta. Need mm võisid erinevad tulla juba kahe eri inimese mõõtmistest.
Kuskilt nettist otsides ja andmeid vaadates nägin et laiusel oli 1mm vahet ja sellel kaks ühes radikas oli 5mm pikkem sammuti.
Aga see ei tohiks ometigi midagi muuta. Need mm võisid erinevad tulla juba kahe eri inimese mõõtmistest.
Istus ilusti jah, käigukasti radika otsad jäid lihtsalt kasutamata.
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Ok, selge, jälle targem pisut.Trykk kirjutas:Minul ei olnud. Mootori radikas oli üks-ühes ja käigukasti radikas eraldi. Kui nüüd partsust uue radika tellisin, siis tuli see kaks ühes, sest muud kataloog ei pakkunud.