Keevitaja Palk?
Moderaator: Moderators
Keevitaja Palk?
Kas keegi oskaks öelda palju oleks normaalne Eesti tingimustes noorel keevitajal palka küsida?
Küsin selle ,et viimasel tööintervjuul küsiti ,et palju oleks teie palgasoov aga kuna pole kursis keevitaja palkadega siis selle kirjutasin siia?
Küsin selle ,et viimasel tööintervjuul küsiti ,et palju oleks teie palgasoov aga kuna pole kursis keevitaja palkadega siis selle kirjutasin siia?
Re: Keevitaja Palk?
Kõik sõltub ju sellest,mida ja millega sa keevitada oskad,enamasti ei piirdu see ainult järjest keevitamisega,vaja ikka nats mõelda jne,seega ka kogemus,kas on või pole üldse 
Kui pole üldse,ei saa ka küsida eriti midagi,kuna lähed õppima.

Kui pole üldse,ei saa ka küsida eriti midagi,kuna lähed õppima.
Proto
53951597
53951597
Keevitada oskan MIG/MAG elektroodiga saan kah hakkama, kogemust on kah natuke.
No oleneb, mis see "natuke" kogemust on... Heade kogemustega keevitajad on üldiselt suht hinnatud töölised. Kaua oled keevitusega tegelenud, jooniste lugemise oskus, üldised metallitöö oskused, kõik sellised asjad mängivad palju rolli selles, kui oskaja mulje sa endast suudad jätta ja kui hästi antud tööga hakkama saad. Palju oleneb ka konkreetsest asutusest, kuhu tööle soovid minna, on selliseid kohti, kus töölisest eriti ei hoolita ja palka ka ei taheta maksta, kui ka selliseid kus on suhtumine ja ka palk ok! Praegusel ajal üldiselt, kui häid kogemusi ka ei ole, siis kui 1000 kätte saad on hästi...
Minu esimene töökoht lukksepp-keevitajana oli 2003 aastal ja sain 5500 krooni kuus..
Räägin ühe loo ka keevitajatööga seoses... Siin aasta tagasi kuskil pakuti ka ühte keevitaja-koostaja kohta(ei kandideerinud ise, aga CV oli leitud ja selle peale helistati), lubati eesti kohta suht ok palka 8 euri tunnis kätte ja pidevat tööd...
Ütlesin et ok, kui asjad on tõesti nii, siis oleks huvitatud, soovitati veel helistada mingile meistrile, et kuuleb täpsemalt töö iseloomust ja värki. Helistasin siis mõni päev hiljem "Vladimirile", tema aga ajas vigases eesti keeles mingit sousti, et no siin 4-5 jevro tund ja tükitöö ja vahepeal ei ole tööd ja siis öösel... Sellise jama peale ma pikemat juttu ei teinud enam! Paari nädala pärast kõne-kuhu jäite siis, olite ju huvitatud ja neil keevitajat vaja. Rääkisin siis loo ära ja vastuseks öeldi mulle, et nojah see Vladimir jah ei tööta meil enam siin, olid probleemid... Eks Vladimiril olid omad plaanid, tahtis mõnda rahvuskaaslast selle koha peale sokutada! Mul aga oli selleks ajaks juba tööjärg ees ja ei saanud neid aidata enam.
Minu esimene töökoht lukksepp-keevitajana oli 2003 aastal ja sain 5500 krooni kuus..

Räägin ühe loo ka keevitajatööga seoses... Siin aasta tagasi kuskil pakuti ka ühte keevitaja-koostaja kohta(ei kandideerinud ise, aga CV oli leitud ja selle peale helistati), lubati eesti kohta suht ok palka 8 euri tunnis kätte ja pidevat tööd...
Ütlesin et ok, kui asjad on tõesti nii, siis oleks huvitatud, soovitati veel helistada mingile meistrile, et kuuleb täpsemalt töö iseloomust ja värki. Helistasin siis mõni päev hiljem "Vladimirile", tema aga ajas vigases eesti keeles mingit sousti, et no siin 4-5 jevro tund ja tükitöö ja vahepeal ei ole tööd ja siis öösel... Sellise jama peale ma pikemat juttu ei teinud enam! Paari nädala pärast kõne-kuhu jäite siis, olite ju huvitatud ja neil keevitajat vaja. Rääkisin siis loo ära ja vastuseks öeldi mulle, et nojah see Vladimir jah ei tööta meil enam siin, olid probleemid... Eks Vladimiril olid omad plaanid, tahtis mõnda rahvuskaaslast selle koha peale sokutada! Mul aga oli selleks ajaks juba tööjärg ees ja ei saanud neid aidata enam.
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
Huvitav , kus sellised kohad on kus keevitajale hästi makstakse? Tahaks ka sinna.
Üldjuhul arvan, et kui 800 saad siis niigi hästi hetkel.
Üldjuhul arvan, et kui 800 saad siis niigi hästi hetkel.
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
Eeldatavasti sõltub kõik siiskit ka sellest millises Eesti otsas palka küsida
tartuoffroad.ee
5581340
5581340
Jah, täpselt minu minu mõte mida ma siia just kirjutama tulin!:D Tallinnas kindlasti paremad palgatingimused, ning näiteks Antslas hoopis teised...MahviaDeTyrk kirjutas:Eeldatavasti sõltub kõik siiskit ka sellest millises Eesti otsas palka küsida
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com