o: isuzu trooper diisel, või norm korras kere
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
o: isuzu trooper diisel, või norm korras kere
tere
oleks kellegil pakkuda isuzu trooperit? endal on trooper 2,8 aasta 1988 neljaukseline. kuulus mu isale, paraku teda enam ei ole...tahan taastada, sest asjal on minule hoopis teine väärtus. kere üsna läbi.mootor on super, nagu kellavärk. sillad, kastid toimetavad.isa nägi temaga palju vaeva ja mässas kõvasti...ees patroli kroomrauad...väga seff näeb välja. oleks vaja 4x4 meeste abi nüüd...oleks kellegil pakkuda trooperi juppe.oleks hea kui saaks korraliku kere kuskilt(4 ukselise)tahaks uuesti üles ehitada.muid keredetaile (uksi, plekke jne) võib ka pakkuda. võib pakkuda ka tervet masinat millel näiteks mootor kotis. tegelt vahet pole, pakkumised oodatud:) nr on 53307865
oleks kellegil pakkuda isuzu trooperit? endal on trooper 2,8 aasta 1988 neljaukseline. kuulus mu isale, paraku teda enam ei ole...tahan taastada, sest asjal on minule hoopis teine väärtus. kere üsna läbi.mootor on super, nagu kellavärk. sillad, kastid toimetavad.isa nägi temaga palju vaeva ja mässas kõvasti...ees patroli kroomrauad...väga seff näeb välja. oleks vaja 4x4 meeste abi nüüd...oleks kellegil pakkuda trooperi juppe.oleks hea kui saaks korraliku kere kuskilt(4 ukselise)tahaks uuesti üles ehitada.muid keredetaile (uksi, plekke jne) võib ka pakkuda. võib pakkuda ka tervet masinat millel näiteks mootor kotis. tegelt vahet pole, pakkumised oodatud:) nr on 53307865
Viimati muutis raudpats, N Mär 08, 2012 12:48 am, muudetud 2 korda kokku.
Re: o: isuzu trooper diisel, või norm korras kere
Auto 24 või motorsis oli paar Trooperit müüa, odavalt kusjuures, alles ükspäev sattusin peale... aga seealt sa vast juba vaadanud... 

55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
vaatasin jah aga seal bensukad kõik ja diislid mis seal on on aastaga kõvasti ees. ei sobi kuidagi.kuni 91 aasta vaja. auto on kandiliste tuledega. paps aretas ette mosse tuled.näevad välja nagu trooperi enda omad kuid valgustavad ikka kõvasti parmini. trooperil endal ikka suht nirud tuled ees, mingid suht õhukesed seasilmad:DTaivo kirjutas:Auto 24 või motorsis oli paar Trooperit müüa, odavalt kusjuures, alles ükspäev sattusin peale... aga seealt sa vast juba vaadanud...
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
PUUDUB KONTAKTTELEFON!
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
puudub jah...ma nimelt hetkel välismaal ja siia helistada teil suht kulukas. palun pange info või pakkumised postkasti või teemasse. telefoni nr võite ka panna. tulen nädala pärast eestisse siis saan ühendust võtta.
- tuningman
- I live off from the mud
Seda nn. korralikku keret võidki otsima jääda. mina otsin juba aasta aega. ainus võimalus terve auto osta. kasvõi pentsukas. Muide ma küll ei kurda, et trooperi tuled kehvemad, kui mosse omad oleksid. mul mõlemad uued. Päris hästi näitavad.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
tuningman kirjutas:Seda nn. korralikku keret võidki otsima jääda. mina otsin juba aasta aega. ainus võimalus terve auto osta. kasvõi pentsukas. Muide ma küll ei kurda, et trooperi tuled kehvemad, kui mosse omad oleksid. mul mõlemad uued. Päris hästi näitavad.
ei muidugi..ega ei vaidlegi, uued näitavad kindlasti hästi. ma lihtsalt vaatasin, et mosse omad samasugused ja panin ette. need ju nii odavad ka:) bensuka kere peab hakkama siis ju ümber regama arkis ja sellega kindlasti mingi jama. ega mul vahet põhimõtteliselt polegi mu enda omal kere lihtsalt nii suht läbi...selle plekk nagu paber ju. pakkuda võib absoluutselt kõikke raami keret mida iganes... seisab kurvalt...ei taha isast mälestust emexi ka vedada.hea auto on.
- tuningman
raudpats kirjutas:tuningman kirjutas:Seda nn. korralikku keret võidki otsima jääda. mina otsin juba aasta aega. ainus võimalus terve auto osta. kasvõi pentsukas. Muide ma küll ei kurda, et trooperi tuled kehvemad, kui mosse omad oleksid. mul mõlemad uued. Päris hästi näitavad.
ei muidugi..ega ei vaidlegi, uued näitavad kindlasti hästi. ma lihtsalt vaatasin, et mosse omad samasugused ja panin ette. need ju nii odavad ka:) bensuka kere peab hakkama siis ju ümber regama arkis ja sellega kindlasti mingi jama. ega mul vahet põhimõtteliselt polegi mu enda omal kere lihtsalt nii suht läbi...selle plekk nagu paber ju. pakkuda võib absoluutselt kõikke raami keret mida iganes... seisab kurvalt...ei taha isast mälestust emexi ka vedada.hea auto on.
Regada pole arkis midagi. vin on ainult raamil. kerel pole midad. Ainult need 2,6 bentsukatel on kabiini käigukasti koda ka väiksem, kui 2,8td-l. käisin just ühte 2,8td-d uudistamas. siis avastasingi, et põhi jube punnis.mul 2,2d ja keskelt suht sile. nagu mu tuttava 2,6b.-gi
AGA kui emexi viia ei taha, võid mulle pakkuda. mul 2.2d mootor kottis. ja otsin uut. liikus mõte vähe tigedama katla suunas, kuid mida pole seda pole. ehk 2,8 mootorit. äkki äridki hoopis oma massina maha???
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
tuningman kirjutas:raudpats kirjutas:tuningman kirjutas:Seda nn. korralikku keret võidki otsima jääda. mina otsin juba aasta aega. ainus võimalus terve auto osta. kasvõi pentsukas. Muide ma küll ei kurda, et trooperi tuled kehvemad, kui mosse omad oleksid. mul mõlemad uued. Päris hästi näitavad.
Regada pole arkis midagi. vin on ainult raamil. kerel pole midad. Ainult need 2,6 bentsukatel on kabiini käigukasti koda ka väiksem, kui 2,8td-l. käisin just ühte 2,8td-d uudistamas. siis avastasingi, et põhi jube punnis.mul 2,2d ja keskelt suht sile. nagu mu tuttava 2,6b.-gi
AGA kui emexi viia ei taha, võid mulle pakkuda. mul 2.2d mootor kottis. ja otsin uut. liikus mõte vähe tigedama katla suunas, kuid mida pole seda pole. ehk 2,8 mootorit. äkki äridki hoopis oma massina maha???
kahjuks ei ole soovi, nagu esimeses postituses kirjutasin siis autol tiba teine väärtus. tahan ära taastada...aga mis trooperit vaatamas käisid? äkki jagad kontakti? mis seisukorras oli. see 2.8 on päris hea mootor jah.jõudu on ikka päris heasti:D
- tuningman
Eiei. Antud isend, mida vaatamas käisin oli lühike kaheuksega ja mitte müügiks. Käisin lihtsalt uurimas, kuidas oli autot tõstetud (tagavedrud viidud sillapeale). Ja siis avastasingi, et 2,8td käigukast ja kastikoda on suuremad, kui 2,2d ja 2,6b-l. Lihtsalt sellele tahtsingi tähelepanu juhtida. Muid erinevusi ei tohiks konkreetselt keredel olla, väljaarvatud mootorit ümbritseval esiosal. Trooperi puhul on hea asi see ,et auto nina käib eest ära nagu GAZ 53-el, kui veel ei teadnud. Anna andeks, kui asi vähe O.T.-ks kiskus.
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
tuningman kirjutas:Eiei. Antud isend, mida vaatamas käisin oli lühike kaheuksega ja mitte müügiks. Käisin lihtsalt uurimas, kuidas oli autot tõstetud (tagavedrud viidud sillapeale). Ja siis avastasingi, et 2,8td käigukast ja kastikoda on suuremad, kui 2,2d ja 2,6b-l. Lihtsalt sellele tahtsingi tähelepanu juhtida. Muid erinevusi ei tohiks konkreetselt keredel olla, väljaarvatud mootorit ümbritseval esiosal. Trooperi puhul on hea asi see ,et auto nina käib eest ära nagu GAZ 53-el, kui veel ei teadnud. Anna andeks, kui asi vähe O.T.-ks kiskus.
mis ma siin ikka pahandan:) seda sain jah teada hiljuti, et nina käib maha...ilselt kui nüüd ilmad sooja hakkavad tootma, tahaks dsiibi laiali kakkuda ja vaadata kui hull asi on. aga pakkumised on siiski teretulnud:)
- tuningman
selge siis, edu otsingutel ja ehitusel. Kui aga loobuda kavatsed, olen järjekorras esimene 

Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
nii mehed ja äkki ka mõned naised...
6 päeva pärast tulen eestisse ja siis tahaks juba mõningaid autosid üle vaadata. nüüd on viimane aeg midagigi pakkuda
muidu pean kodus tegema selliseid asju nagu need vennad teevad
teretulnud on ka vihjed kelle poole võiks pöörduda, kellel midagi võiks pakkuda olla 

Aga vaata soomest: http://www.nettiauto.com/isuzu/trooper/
Seal on neid mõni rohkem ja võibolla leiad mõne, mida veel ehitada tasub. Läbimädanenud auto ülesehitamine on võimalik, aga väga suur töö, vajab palju aega või palju raha. Kui ehitamise võimekuses kindel pole, siis parem ära lahti kisu. Jäta parem oma aega ootama.
Seal on neid mõni rohkem ja võibolla leiad mõne, mida veel ehitada tasub. Läbimädanenud auto ülesehitamine on võimalik, aga väga suur töö, vajab palju aega või palju raha. Kui ehitamise võimekuses kindel pole, siis parem ära lahti kisu. Jäta parem oma aega ootama.
- isakene
- I know how to fix stuff
Mul seisab üks 2,8B V6 mootoriga. Esitiivad mädad ja karbid ka, aga kere ja raam muidu sellised, et kannatab ehitada küll. Siin-seal lappida tuleb, aga ei midagi hullu sellise vanuse kohta.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com