O:Segumasin/auto

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Suletud
007
Fitting 38"

O:Segumasin/auto

Postitus Postitas 007 »

Tuttav soovib osta seguauto. Pakkumised oodatud erinevad. Alates 2000 aasta valm. Peab olema korras ja arvel. Maht- suurus pole oluline. Vaja kindlasti pilte.

Taavi
56699008
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Re: O:Segumasin/auto

Postitus Postitas K.Kotkas »

Kutid, mine kukele rsk. Mees tahab osta seguautot, kõik teate messugune tuu omb. Oli vaja nüüd lahmida lollusi siin ? Kustutasin lollused ära.

Mänguautode piltidele tehke teine teema ajaviite alla.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Kahju,et Kotkas solvus ja mänguasjade pildid ära kustutas :lol: .Nalja peab ju ka saama.
Enivei on see teema veidi kahtlane(ja vastused olid samalaadsed),et sellise omanäolise küsimusega ja siit foorumist betoonimiksrit otsitakse.
Veel ägedam oleks kui ka 2" tõstetud 4x4 miksrit otsiks :D
Piisas googlisse otsingu sisestamisest kui 717 pakkumist tuli siit lehelt :
http://autoline.ee/s/eritehnika-betooni ... k2207.html

Vali millist hing ihaldab.

PS:ja teemaalgatajale võiks lisada,et mul ei olnud raske lapsepõlv ja mul ei olnud rauast mänguasjad põranda külge kinni valatud
ja mul oli täitsa oma betoonimikser.Missiis,et plastmassist.Vähemalt oli.
HM Racing Team
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

Ühesõnaga selliseid aparaate küsitakse:
Спизер а.jpg
Спизер а.jpg (87.93 KiB) Vaadatud 3628 korda
P1010142.JPG
P1010142.JPG (112.59 KiB) Vaadatud 3628 korda
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
ints20
Fitting 38"

Postitus Postitas ints20 »

007 kirjutas:Ühesõnaga selliseid aparaate küsitakse:
Спизер а.jpg
P1010142.JPG
antud piltidel tegemist siiski ilmselt jahu vms kuivaine veoks mõeldud püttidega
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Siin on koos pumbaga müügis. Nool ca 30m. http://www.kuldnebors.ee/search/soiduki ... uage_id=et
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Kotkas pane naljad tagasi :D
Kui soovitakse rehve linttraktorile ja pakutakse hoopis täispuhutavaid piiluparte,siis peaks ju kõik korras olema .
HM Racing Team
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

Seekord muuviga nõus, need pildid küll seguauto moodi välja ei näe :D Kõigepealt oleks vaja ikka selgeks teha, mida vaja ja milleks.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

007 kirjutas:Tuttav soovib osta seguauto. Pakkumised oodatud erinevad. Alates 2000 aasta valm. Peab olema korras ja arvel. Maht- suurus pole oluline. Vaja kindlasti pilte.
Olles piisavalt hästi kursis mis on betoonipump,pumi,segurauto, jne siis esimesed ostukriteeriumid olekski mahutavus,veosildade arv,kandevõime,renniga,lindiga,toruga jne, jne,jne.
Pildiga betooni ega segu ei vea.
Peale sellise ostupostituse kirjutamist ei ole mõtet imestada miks selliseid vastuseid antakse.Minujaoks tundus see lihtsalt kõvatamisena,mitte konkreetse tehnika ostusooviga.
Eriti naljakas on kui pärast tullakse lagedale piima-või jahuveoks konstrueeritud haagisega ja kinnitatakse,et see on just see mida vaja. :lol:
HM Racing Team
007
Fitting 38"

Postitus Postitas 007 »

Movistar kirjutas:
007 kirjutas:Tuttav soovib osta seguauto. Pakkumised oodatud erinevad. Alates 2000 aasta valm. Peab olema korras ja arvel. Maht- suurus pole oluline. Vaja kindlasti pilte.
Olles piisavalt hästi kursis mis on betoonipump,pumi,segurauto, jne siis esimesed ostukriteeriumid olekski mahutavus,veosildade arv,kandevõime,renniga,lindiga,toruga jne, jne,jne.
Pildiga betooni ega segu ei vea.
Peale sellise ostupostituse kirjutamist ei ole mõtet imestada miks selliseid vastuseid antakse.Minujaoks tundus see lihtsalt kõvatamisena,mitte konkreetse tehnika ostusooviga.
Eriti naljakas on kui pärast tullakse lagedale piima-või jahuveoks konstrueeritud haagisega ja kinnitatakse,et see on just see mida vaja. :lol:
Ühesõnaga neid masinaid ei ole mul endal vaja nagu mainitud ka eespool. Tuttav saatis fotod millised laadisin üles, kuna tegu on muukeelse inimesega, siis tekkis vbl arusaamatus. Vaja on tsemendi vedamsieks pütti. Ma ei oska öelda tõesti mis pütid need on. Vbl mõeldi, et samasuguseid ainult tsemendi veoks jne ei oska öelda.

Nüüd natuke ka neile niisama mölisejatele siin. See on hea et inimesed on rohkem kursis, kui mina, mis asi on betoonipump jne. Ja mis mõttes on kõvatamine, kui inimene tahab midagi osta?? Kui sa oled nii suur krdi spetsialist, siis anna abi, kui sul midagi öelda aga mitte ära tõmba omal saagi käima lambist! Mis sa arvad, et kui oled mudas sõitnud suure autoga, et siis võid oma frustreeritust teiste foorumi liikmete peal välja elada??? Mis puutub teemasse, siis nende saunaahjude, tsinkvõrgu, konservide jms kõrval on minu arust vägagi teemasse.
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Saunaahjudest,võrgust ja muust taolisest ma üldse ei räägi.See läheks liiga ropuks. :D
Kui sa ise ka ei tea mida tahad,siis tee see ennem endale selgeks ja siis küsi.
Kas tahad vedada betooni või hoopis kuivtsementi või jahu ? Mina pole siiamaani aru saanud.Lihtsalt vedamiseks võin ka aiakäru pakkuda.Maht ei pidanud ju oluline olema.Sinna mahub vabalt 0,1 m3 ära ja kõvem mees veab ära ka.
Ja mis puutub siia minu mudas sõitmine ? Sama hästi võin vastata,et ega LR ega RR ei anna mingit õigust rumalatele küsimustele oodata asjalikku vastust.

Aga olgu.Rohkem ei nori enam. :beer:
HM Racing Team
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

ok, basta... ma panen selle teema nüüd kinni.
Suletud

Mine “Bizniz”