Kia Carnival
Moderaatorid: Landy, Moderators
Kia Carnival
Pole küll 4x4 teema aga siin oskajad koos. Mida ma sellest autost peaks teadma, kui tahan osta (kasutatud siis). Läbisõit on kuskil 100-200K kanti, olenevalt isendist. Mida vaadata kasutatud masinal antud juhul. Kuidas Käigukast ja mootor vastu peavad. Tahan automaati ise ja diislit.

RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
						LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Re: Kia Carnival
Mõnel tuttaval on olnud selline auto ja eriti ei soovitaks seda,varuosadega pidev jama,keegi ei tea mille osad lähevad ja hinnad suht mahlased,teiseks on seal see delphi toitesüsteem,mis pole just kõige töökindlam ja kui remontima seda hakkad,siis tihti võtad pihustid koos kaanega maha ja kui see juba juhtub,tuleb juba raudselt uued osta,sest tõmmits tõmbab pihusti pooleks ja tagudes läheb kah vanarauda.Romulast leiad sellised mis kah mootoris kinni 

Kui ikkagi ostad selle,siis soovitus,et mingid taketi odavad kütuse filtrid unusta kohe ära.

Kui ikkagi ostad selle,siis soovitus,et mingid taketi odavad kütuse filtrid unusta kohe ära.
Proto
53951597
						53951597
mul jälle tuttava tuttavad räägivad, et suht ok masin. Ehk kas ma saan õieti aru, et küsimus pigem eksplautatsioonis mitte sitas jubinas?? Ma olen alati oma autodele ainult nö A varuosa pannud.Praks1 kirjutas:Mõnel tuttaval on olnud selline auto ja eriti ei soovitaks seda,varuosadega pidev jama,keegi ei tea mille osad lähevad ja hinnad suht mahlased,teiseks on seal see delphi toitesüsteem,mis pole just kõige töökindlam ja kui remontima seda hakkad,siis tihti võtad pihustid koos kaanega maha ja kui see juba juhtub,tuleb juba raudselt uued osta,sest tõmmits tõmbab pihusti pooleks ja tagudes läheb kah vanarauda.Romulast leiad sellised mis kah mootoris kinni![]()
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
						LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Olen ise sellise masinaga praeguseks 3a sõitnud ja julgen väita, et tegu väga töökindla autoga. Delphi küttesüsteemil omad hädad muidugi on ja seetõttu olen pidanud ka ühe pihusti välja vahetama, mis polnud odavate killast, ca. 350-400€. Nipet näpet on ikka tulnud autojuutres teha, aga kuna käin autoga alati korraliselt hoolduses pole erilisi probleeme esinenud. Minu hinnangul on tegemist väga mugava ja suure pereautoga. Antud hetkel läheb minu Carnival arvatavsti müüki, aga seda lihtsalt sellepärast, et isutab ühe teise auto järgi. Kui huvi on, võib ka minu autost edasi rääkida.

ZJ 4,0
Ma tean vähemalt 3-e sellise kia omanikku, kes hädas ajuga, nimelt lülitab peale 100 km sõitu avariirežiimi ja kogu lugu. Põhjusele pole veel jälile saadud. Peale aju nullimist sõidab jälle natuke aega.
Aga see "naised saunas rääkisid" jutt, ise pole seda aparaati omanud.

Aga see "naised saunas rääkisid" jutt, ise pole seda aparaati omanud.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
						Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Viga ei ole ajus, pihusti on läbi, vähemalt üks neist. Ise maadlesin sama murega, arvuti pihusti veakoodi ei loe. Esimese avariireziimi mahavõtmisest kuni selle kordumiseni läks 6 kuud, teistkorda sain sõita ainult 2 kuud ja kolmas kord ei möödunud ühte kuudki. Lõpuks üks targem mees teadis rääkida, et kui asi pihustites ja soovitas pihustite tagasivoolud ära mõõta. Tagasivoolude mõõtmisega oli kohe selge, et esimene pihusti täiesti kinni. Pihusti saime lihtsalt kätte ja uus pidusti maksis ca 350-400€. Lisaks pihusti vahetamisele tuleb ajus ka pihusti kood/seerianumber ära vahetada, muidu ei hakka ta lihtsalt tööle. Seega soovita oma kolmele tuttavale pihusti tagasivoolud ära mõõta ja saab kiirelt selgeks, milline pihusti läbi.

ZJ 4,0
Pihusti hakkab ka ilma koodi sisestamata käima,ise kirjutasin numbrid üles ja sõitsime linna kus löödi need sisse,seega see mingi linnalegend jälle 

Proto
53951597
						53951597