Pajero vs Range Rover
Moderaator: Moderators
Re: Pajero vs Range Rover
Nüüd just pole vaja lukku panna,sest sinult saab ju parima võrdluse,kui ka teise autoga oled koduseks saanud.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
Võib ka nii
Pajeroga sõit on nagu traktoriga sõit võrreldes Range Roveriga - õõtsuv, vingerdav ja väsitav. Range Roveriga sõida nagu sõiduautoga. Maanteemüra on isegi suht sama, Pajero ei ole palju valjem. Küttekulu kohta alguses RR maanteel 12 sajale kohutas veidi ära aga siis ma hakkasin mõtlema, et kui poole väiksema diiselmootoriga (2,8 R4d vs 4,6 V8) ja ainult tagaveoga sõitev Pajero saab hakkama 10 sajale, siis tundub pigem imelik, et kuidas see Pajero võrreldes pideva nelikveolise bensukaga nii palju võtab
Aga metsa kipuks pigem Pajeroga, selle koha pealt ei tekita RR nii palju usaldust.
- TiitR
- I live off from the mud
1 tüüpviga olevat sel bemmi M62 V8 mootoril - nimelt tasuks ülevaadata õlipumba poldid, pidavat end teinekord lahti kruttima.
TiitR kirjutas:1 tüüpviga olevat sel bemmi M62 V8 mootoril - nimelt tasuks ülevaadata õlipumba poldid, pidavat end teinekord lahti kruttima.
Mul on vana Range Rover
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Sellel masinal on klassikaline Roveri (Buicki) V8 peal.TiitR kirjutas:1 tüüpviga olevat sel bemmi M62 V8 mootoril - nimelt tasuks ülevaadata õlipumba poldid, pidavat end teinekord lahti kruttima.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
- TiitR
- I live off from the mud
Selge. My bad, ei tea miks ma arvasin, et sul 3. gen. oma on?sigaelmar kirjutas:TiitR kirjutas:1 tüüpviga olevat sel bemmi M62 V8 mootoril - nimelt tasuks ülevaadata õlipumba poldid, pidavat end teinekord lahti kruttima.
Mul on vana Range RoverSellel on vist Roveri või Jaguari või krt teab mille mootor. Muidu Bemmidel see häda jah, ise ka omanud 3 V-mootoriga BMWd ja kõigil olen õlivahetusega need poldid ka üle käinud.
Väga hea muidugi kui oleks uuem, ma ammu neid uuemaid supercharged pille ilastanud aga siis on vähemalt 20k€ vaja ja see pole majanduslikult mõtekas minu sissetulekute juures
Ootame kuni need nii odavaks jäävad kui P38 praegu on.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kuna RR luksusmaasturite hind võrreldes Defenderiga kukub kivina, siis palju ei pea enam ootama.sigaelmar kirjutas:Väga hea muidugi kui oleks uuem, ma ammu neid uuemaid supercharged pille ilastanud aga siis on vähemalt 20k€ vaja ja see pole majanduslikult mõtekas minu sissetulekute juuresOotame kuni need nii odavaks jäävad kui P38 praegu on.
See on tigitud sellest ,et pleki hind on alumiiniumi hinnast kõvasti odavam.Landy kirjutas:Kuna RR luksusmaasturite hind võrreldes Defenderiga kukub kivina, siis palju ei pea enam ootama.sigaelmar kirjutas:Väga hea muidugi kui oleks uuem, ma ammu neid uuemaid supercharged pille ilastanud aga siis on vähemalt 20k€ vaja ja see pole majanduslikult mõtekas minu sissetulekute juuresOotame kuni need nii odavaks jäävad kui P38 praegu on.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Plekk? Range Rover III ikka alukast tehtud? Ja ma ei saagi sellest asjast aru. Defekas mädaneb, kui vana kurat. Raam, ukseraamid on 10 aasta vanusel masinal täiesti mädenenud, tagumine uks kukub peale 10-t aastat üldse küljest ära. Tulemüür ussitab hullult. Samas 10 aasta vanusel RR II-l võib korrosiooni leida võibolla ainult tagaluugilt ja põhja alt.
LR Defender 110 LandLord II- Peast Land Rover
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Defeka uksed on ju kulumaterajal 
Need on ka ainsad kohad, kus alumiinium ja inglaste poolt korralikult töötlemata raud kohtuvad. Sealt on ka oksiid kiire tulema.
Need on ka ainsad kohad, kus alumiinium ja inglaste poolt korralikult töötlemata raud kohtuvad. Sealt on ka oksiid kiire tulema.