Hiluxile mootorit?

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Black Eagle
Rookie

Hiluxile mootorit?

Postitus Postitas Black Eagle »

Tere, minul oleks siis mõningad küsimuded targematele meestele. Nii siis oman 1997a väljalaskega Hiluxit, mootoriga 2,4 66kw. Häda siis selles, et see mootor minu jaoks natuke lahjavõitu. Kas on võimalik see mootor asendada mõne kangema mootoriga (mõtlen ikka diislit)? Millised üllatused mind siis oodata võivad (käigukasti sobivus, elektroonika, või mis iganes.) Vana mootor vajab niikuinii remonti kuna võtab mõnuga õli.
Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Re: Hiluxile mootorit?

Postitus Postitas Tegija »

3,0TD. Täpsemalt küsi Maastur OÜ-st Tommi käest.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Kasutaja avatar
Marjuline
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Marjuline »

Huvituks isegi nendest vastustest, niiet ärgi siis juttu kuskile tagatubadesse jätke.

Ise kardan, et 3.0TD hakkab näiteks 33'' rehviga sildu lõhkuma!? Aga nagu teema algatajagi, ootan targemate juttu. :D

Marjuline
http://WWW.SEDEO.EE - Päike sinu koduaias!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338

Chrome doesn't get you home!
Otokas
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Otokas »

Räägi jah Tomiga igasugustest sobivustest. Ma peaaegu oleks ise hakanud seda uurima, kuid õnneks jõudis 3.0 TD minu õuele koos käigu ja vahekastiga. Vahetan kogu komplekti ära.
2.4 ei jõua ju 33" rehvi korralikult ringigi ajada. Arvan, et 3.0 ilma lukkudeta 33" rehviga ka sildu väga ei lõhu. Ise liigun koos mootori vahetusega 33" pealt 35" peale. Kui sillad lagunevad, siis on mul mõlemat silda tagavaraks ning lõpuks saab ka mõne teise asja sillad alla panna.
Gaz 66, Gaz 66/ATS-30, Volvo C306, Toyota Hilux x2, MB 230GE.
Kasutaja avatar
Marjuline
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas Marjuline »

Nooh jah.. eks kõike annab järjest välja vahetada ja eks lõpuks saab igast asjast ka tanki ehitada. Aga lihtsalt tsipa tegusama jõudluse vajadusega ei maksa vast tervet autot hakata ümber ehitama. Muidugi kõik oleneb konkreetsest vajadusest.
Minu kogemused selle mootiriga ja 4,56 peaülekandega on seotud 31´´ rehviga ja ma ei ütleks, et ta metsas aeglustiga vurtsu suhtes hätta oleks jäänud. Pigem jäi asi muude asjade taha. Tõsi on et linnatänavatel valgusfoori tagant ei maksa lootagi mingile minekule!
Kuna mina soetasin endale lukkudega diffrid (taha LR ja ette tihendatud LSD) mis on 4,88 peaülekandega, siis protsentuaalsed arvutused näitavad, et 33´´ rehvi puhul võrreldes 31´´ rehviga peaks võimsuse kadu olema 0% või siis pigem 0,5% võitu :mrgreen:
Selle 3.0TD ja hiluxi sildade omavahelise läbisaamise küsimusega tahtsingi seda rõhutada, et kui ei taha vaid metsaautot ja kogu aeg ehitada ja sillajuppe vahetada ja lõpuks tugevamaid sildu panna, siis leian, et 2.4TD/2.5TD väikese rõhu keeramisega oleks vast sõbralik lahendus. Rõhutan, et see vaid MINU vajadusest lähtuv arvamus. Kuigi ei tea nende sobivust käimari ja muude asjade otsa. Aga seda tahakski kuulda targematelt :!:

PS ilma lukkudeta on igav :mrgreen:

Teen targematele taas lava vabaks.

Marjuline
http://WWW.SEDEO.EE - Päike sinu koduaias!
Aiamööbel, kiiged, aiad, piirded, terrassid.
Tel: 5282338

Chrome doesn't get you home!
zupsa
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas zupsa »

Kas kellelgi jääb 2,4 mootor üle nagu aru saan? Kui kellelgi pakkuda tervikut või varuosadeks oleks huvitatud!
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=6&t=42009
Ja ise võistlesin 37" rehviga 3,0td. No ei saanud sildadest jagu.
TR3 BHC
Madis 5115033
sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

http://www.racechip.de/en/chiptuning/to ... d-65kw.php . Pakutakse ka sellist varianti teravust juurde tuua. Kui hea või halb see toode on seda ma ei tea. Kui keegi valgustaks sellel teemal siis oleks kena.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
--kala--
Fitting 38"

Postitus Postitas --kala-- »

Olen kasutanud sellist "vidinat" süiduautol ja vahe on vägagi märgatav, eriti tuntav oli kui pidin sellest loobuma.
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.

5230047 Ergo
Kasutaja avatar
Madis
True Off Roader!
Kontakt:

Postitus Postitas Madis »

sitikass kirjutas:http://www.racechip.de/en/chiptuning/to ... d-65kw.php . Pakutakse ka sellist varianti teravust juurde tuua. Kui hea või halb see toode on seda ma ei tea. Kui keegi valgustaks sellel teemal siis oleks kena.
See siis D-4d mootorile. Sellele vanurile see vidin ilmselt ei paigaldu.
TR3 BHC
Madis 5115033
--kala--
Fitting 38"

Postitus Postitas --kala-- »

sedap küll.
Toyota LC HJ61 -89
BMW 320d -05 man.
WV Passat 1.9tdi -97 atm.

5230047 Ergo
Vasta