Kui palju võivad rehvid mõjutada kütusekulu?
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Re: Kui palju võivad rehvid mõjutada kütusekulu?
Hetkel tundub et ikkagi autol on midagi viga, kuna vahepeal külmadega (miinus 20) auto ei läinud seest ka kuidagi soojaks ning mootor ei sure välja ka nagu peab, ehk VVT i süsteem ei tööta vist korralikult. Neljapäeval hooldusesse ehk seal teevad diagnostika ka ära.
- TiitR
- I live off from the mud
Rehv muutub pehmeks kui sealt õhku vähemaks kaob ja õhku "kaob" sealt just suuremate külmadega...minu teada?Hydroid kirjutas:Kuskilt lugesin et talverehviga sõites plus kraadide juures on ka küttekulu suurem, kuna rehv on liiga pehme ja veeretakistus on suur.
Rehvirõhku jälgin alati see on korras. Aga ma mõtlesin rehvi materjali ennast:)
pisivõrrid!?
Viimati muutis ZilV8, T Veebr 14, 2012 7:53 pm, muudetud 1 kord kokku.
Miks pisivõrridega? Mul on näiteks nii endal mugavam, et igapäeva auto on väike ja millega näiteks pikkemaid otsi sõita ja maastur on rohkem tööauto või halva ilmastiku auto.
Väikse autoga pole küll mugav pikemaid otsi sõita.Hydroid kirjutas:Miks pisivõrridega? Mul on näiteks nii endal mugavam, et igapäeva auto on väike ja millega näiteks pikkemaid otsi sõita ...
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Aga odavam. Ntx kui mul vaja vahel Jõhvist korraks Tartus käia, siis ma lähen pigem väiksemaga. Ning peipsi äära kalale lähen maasturiga.
Kalale loomulikult suurema autoga, midu ei jõua kala koju vedada.Hydroid kirjutas:Aga odavam. Ntx kui mul vaja vahel Jõhvist korraks Tartus käia, siis ma lähen pigem väiksemaga. Ning peipsi äära kalale lähen maasturiga.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Oleneb kust kala püüad:D
- tuningman
Eks see suure ja väikse auto vahe odavuse mõttes oleneb ikka konkreetsetest isenditest kah. Mul oli 90a 1.0l fiesta, mis võttis samapalju bensiini, kui mu 86.a 2.5l bmw 525. mugavus loeb kah midagi ja ohutuse mõttes valiks ka suurema auto. vähemalt mina arvan nii.Hydroid kirjutas:Aga odavam. Ntx kui mul vaja vahel Jõhvist korraks Tartus käia, siis ma lähen pigem väiksemaga. Ning peipsi äära kalale lähen maasturiga.
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Turvalisuse poolest muidugi.
Keegi muidu teab mis põhimõttel töötab AUTO CLIMA, selles mõttes et kui paned näiteks auto sisetemperatuuriks 20 kraadi siis mootori soojenedes ta hakkab ise vastava tugevusega puhuma, ehk siis seda puhumis tugevus sõltub mootori temperatuurist ( mida soojem seda kiiremini puhub sooja õhku et määratud temperatuuri saavutada) või on mingid muud andurid?
Keegi muidu teab mis põhimõttel töötab AUTO CLIMA, selles mõttes et kui paned näiteks auto sisetemperatuuriks 20 kraadi siis mootori soojenedes ta hakkab ise vastava tugevusega puhuma, ehk siis seda puhumis tugevus sõltub mootori temperatuurist ( mida soojem seda kiiremini puhub sooja õhku et määratud temperatuuri saavutada) või on mingid muud andurid?
- helar
Puhtalt pealkirjast küsitust vastan:
maantee
235/75 r15 13-14 l /100
31x 10,5 r15 19-21l /100
Mõjutab ka sama mõõt ja erinevad rehvitootjad.

maantee
235/75 r15 13-14 l /100
31x 10,5 r15 19-21l /100
Mõjutab ka sama mõõt ja erinevad rehvitootjad.
Tee uus teema.siin suht ot targutadaHydroid kirjutas:Keegi muidu teab mis põhimõttel ...
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
- TiitR
Kas kliimaautomaatika ei tööta sellise põhimõttega, et kui paned tempi ntx. 20C peale, siis loetakse anduriga salongi tempi ja kui mootor on piisavalt soojenenud, et vajalikku tempi ka salongi puhuma võiks hakata, hakkab puhur toimetama, et saavutada etteantud 20C?Hydroid kirjutas:Turvalisuse poolest muidugi.
Jahis käies olen täheldanud, et kui muidu temp saavutatud ja salong soe, siis uksevahelt ões loomade jälgi piilumas käia (uks avatud), siis sisse istudes hakkab puhur jälle suure hooga etteantud sooja saavutama - suht loogiline ka ju? ... sellest ka see mõttevälgatus kliimaautomaatikust.
-
UlvarM
- Got ARB and Nitrous?
TiitR : Täpselt nii on ja suvel vastupidi.
Tööl: 4 x Wärtsilä 9L46 (41200 kW)
Kodus: Toyota LC 120 (127 kW)
Kodus: Toyota LC 120 (127 kW)
No selge, seda ma mõtlesingi et nii ta töötabki.