PS: Paluks mitte peksta ja alandada, see on mul esimene isiklik masuudipress.

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
kadjakas2000 kirjutas:Plokisoojendus on peal. Eelmisel talvel sai installitud, kui -25ga käima ei läinud. Toona pidasin seda vigaste pihustite süüks. Nüüd on pihustid korras, a külmaga läheb ikka kuidagi raskelt käima. Saab näha, mis kõva pakasega teeb.
Winz, kaua sul paari miinuse juures käiama peab umbes?
PS. Jahutud on sellest jamast foorumites kõvasti, olen isegi seletanud. Enamasti on asi ühes-kahes pihustis. Enamik omanikke ei viitsi sellega tegeleda, auto kas seisab paar päeva talvel või on öösiti stepslis. Ja ometi osad 300tuhhi+ sõitnud 2,7-d lähevad paugust ka -30ga käima. Mõned vähesõitnud autod aga ei saa ka uute pihustitega -15ga elu sisse. Muuseas, kas sama jama on ka 2,7 mootoriga Mersudel?
mul ka umbes nii.rannamees2 kirjutas:Suvel läheb peale esimest ringi käima, miinuskraadidel tahab ca 3 ringi käiamist.
Aga siis pole ka vahet, kas on -2 või -20, käima läheb alati.
Poolest pöördest pole kunagi läinud
rannamees2 kirjutas:Mis pumbaga tehti, kes tegi ja mitu raha maksma läks ?
Ma loodan, et kui järgmine oma pumbaga sinna läheb, et siis äkki saadakse ikka esimese korraga asjast jagu? Või võib sinu vastusest väljalugeda, et väga ei tasu sinna trügida? Noh, nii lihtsalt infoks tahaks teada.kadjakas2000 kirjutas:rannamees2 kirjutas:Mis pumbaga tehti, kes tegi ja mitu raha maksma läks ?
TestRem-is käis. Kolm korda. Remont katse-eksitusmeetodil.Maksma läks see pull kokku u 200 raha.
Samru, kirjutasin sulle privasse.samru kirjutas:Ma loodan, et kui järgmine oma pumbaga sinna läheb, et siis äkki saadakse ikka esimese korraga asjast jagu? Või võib sinu vastusest väljalugeda, et väga ei tasu sinna trügida? Noh, nii lihtsalt infoks tahaks teada.kadjakas2000 kirjutas:rannamees2 kirjutas:Mis pumbaga tehti, kes tegi ja mitu raha maksma läks ?
TestRem-is käis. Kolm korda. Remont katse-eksitusmeetodil.Maksma läks see pull kokku u 200 raha.