M: Honda CR-V diisel 2006 XII, ls 90 000 - tühistatud

Vahekasti omavate maasturite müügi- , ostu- ja lammutuskuulutused. Igasugused sõiduauto teemalised kuulutused lähevad koheselt kustutamisele

Moderaator: Moderators

Suletud
Kuldar
Rookie

M: Honda CR-V diisel 2006 XII, ls 90 000 - tühistatud

Postitus Postitas Kuldar »

HONDA CRV - kuulutus tühistatud
Viimati muutis Kuldar, N Veebr 09, 2012 1:57 pm, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: M: Honda CR-V diisel 2006 XII, ls 90 000

Postitus Postitas TiitR »

Ei taha küll kuidagi müügiteemat solkida, kuid huvitav on see, et sama hinna eest saaks juba uuema mudeli http://www.auto24.ee/used/955631 ? :roll: Krt, müüjagi sama (LX Motors) :D
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Tiit, mis seal huvitavat? Esimesel on 90k läbisõitu, teisel 300+k.
Pealegi nagu ise ütled, on Sinu lingil müüjaga probleeme, aga Kuldar on tubli ja aus ATV mees...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

boob kirjutas:Tiit, mis seal huvitavat? Esimesel on 90k läbisõitu, teisel 300+k.
Pealegi nagu ise ütled, on Sinu lingil müüjaga probleeme, aga Kuldar on tubli ja aus ATV mees...
Nagu ma oma postitust alustasin, et ei taha kuidagi müügiteemat solkida, kuid just HUVipärast hakkas silma sama hinna eest pakutav uuem mudel.....ja muide, müüja on mõlemal ju LX Motors, või saan ma millestki valesti aru? :roll:
P.S Foorumlase Kuldari vastu pole mul samuti midagi :wink:
Kuldar
Rookie

Honda CR-V diisel 2 - kuulutus tühistatud müüja poolt

Tere Boob, tere Tiit. Eks see vahe jah autodel on, et vanema ülikonna kandjal on mootor just sissesõidu lõpumeetritel e ca 90 000 kilti, teisel ls 300 tuhhi on siiski juba teise-kolmanda kategooria suurusjärgu number. Eks samavõrra ka kogu käiguosa nooruslikum isend rohkem vatti saanud...

Tore, et LX-rahvas viitsis mu CR-V kuulutuse ise, oma nime all üles seada. Seetõttu jah nende nime alt ta välja ka paistab - ehkki auto asub tegelikult Tartus minu koduhoovil. Auto kunagi just tublide mulkide käest ostetud - seal ka servised tehtud jne - tegemist on toreda ja hooliva seltskonnaga vähemalt minu, väikse kliendi suhtes.
Kuldar
Rookie

Re: M: Honda CR-V diisel 2006 XII, ls 90 000 - tühistatud

HONDA CRV - kuulutus tühistatud :!:
Suletud

Mine “Maasturite Ost/Müük/Lammutus”