Piduri toru

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
quentin
Mudder
Kontakt:

Piduri toru

Postitus Postitas quentin »

Tervitus

pajero '88 2,5 62 kW pidutoru katki. Uks nelajst torust, mis tuleb eest tahasilda välja. Osakb keegi äkki öelda, kui pikk see piduritoru olla võib. või juhtub olema mõnel joonisel kirjas. Pole vana toru veel hati kakkunud, äkki on keegi sellega tegelenud ja teab.

Tänud!!1
Kasutaja avatar
quentin
Mudder
Kontakt:

Re: Piduri toru

Tervitus Meistrid!

Sain nüüdseks toru vahetatud, aga ei saa pidureid korda. Olen kolm päeva õhutanud pidureid, kokku piduri õli välja pumbatud, aga ei saa survet ülesse. Vajutan kolmkorda pedaali hakkab pidurdama. Lasen 10 sek. puhata ja vajutan uuesti siis esimesed kaks pedaali vajutust jälle täiesti tühja. Vajutamise hetkel hakkab armatuuris piduri tuli põlema. Kas kusagil nurga taga on veel õhku?

Tagapiduritel on ainult üks õhutus nippel?Ühele rattale tuleb toru sisse ja tavaliselt seal kus õhutus nippel läheb teisele poole rattasse ja on õhutusnippel sellel rattal. Kas probeem võibki selles olla.

Masin on Pajero '88 2,5 62 kw.

Tänud!!
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Vaata kas kuskil silla kohal regulaatorit alles pole, sellel ka õhutusnippel. Omal sai need minema visatud. Korra olen peapumba tihenditega ka maadelnud.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Hydroid
Rock Crawler

Postitus Postitas Hydroid »

Mul oli ka pmst sama jama, et õhutan ja õhutan, õhku nagu polekski sees ja keerad niplid kinni kuid ikka ei pidurda. Tagumise silla juures on üks pidurite regulaator, seda kutsutakse konnaks veel vist, selle see oli hoopis õhk mida välja ei saanud ja see sai tavalise kolmikuga asendatud. Vaata äkki sul on ka sama jama. Ja ma arvan et et see toru sealt niplikohast teisse rattasse läheb, selle pärsat vist küll seda probleemi olla ei saa. Aga vaheta pigem kohe kõik need tagumised piduritorud korraga, kuna see pole väga kallis lõbu, aga taga nad mädanevad kiiresti ju.
Kasutaja avatar
quentin
Mudder
Kontakt:

Tänan!

Asi nüüd korras. Nii kui selle ''konna nipli'' nipli lahti keerasin imes õli sisse ja korra vaja õhutada ja olemas.
Vasta

Mine “Mitsubishi”