O:Nööri
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
O:Nööri
Ostan nööri mis olek 3-4 mm läbimõõduga, võimalikult suure tõmbejõuga ja mitteveniv. Kui kellegil on endal müüa või teab kus eestis sellist nööri müüakse, kõik on oodatud. Nööri oleks tarvis 400+ m.
Taavi Podzuks 56646558
Re: O:Nööri
Kunagi sai ostetud mingid nööri Tööriistamarketist.Venivuse kohta ei oska öelda,jäi Sultsi sõidul testimata(100 m), kuna polnud vajadust
,aga neil oli neid nööre eri jämedustega ja suured rullid.

Team Mudarakett TR-3 ** 51 91 41 41 Rene
Sitaks offroadi aastast 2008
Sitaks offroadi aastast 2008
kirjeldusele vastavad dyneema ja kevlar, mõlemate eest tahetakse palju raha. mina ostakse heinapallinööri või siis, kui raha rohkem, helistaks firmasse nimega ABILIS, küsiks Denissi ja tema käest firma Lanex sobivat nööri.
110 gs
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
Või minna pealinnas asuvasse Bauhausi ja valida endale sobilik.Kiire pilk täna sealt mööda põigates andis suurima katkemise 4mm pea neli ja poolsada kilo.(võimalik, et oli ka kangemaid aga see teine mis silma hakkas)
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
Tööriista marketi nöör venib kolinal läbi. Endal sai seda 550m peale poolile keritud ja pärast 150m on see nagu kumm.
Kui hetkel sul veel nööri olemas ei ole, siis mul endal läheb tellimiseks selle/järgmise nädala jooksul.
Hind Eestis pakutavaga kohe kindlasti soodsam.
Dyneema SK75 2mm hoiab 550kg, saab kilo kaupa ja kilos ~320m sellehind tuleb koos posti jne. sinna ~100 euri kanti.
Dyneema SK75 2,5mm hoiab 740kg, sama kilo kaupa. 2kg on ~500m, kilo hind sellel ~120 euri.
Võrreldes Eestis pakutavaga, siis mina alla 1 euri/m pakkumist ei saanud, kallim oli minu meelest veel 5 euri/m.
Eks sealt annab ka korraliku vintsi köit tellida, kui vaja. Minu meelest 12mm ja 13t pidav oli ka täitsa olemas.
Kui vaja saab ka arve aga siis käive otsa hinnale.
Kui teema algatajal või kellegil teisel huvi, siis andke selle nädala jooksul teada ja uurin hinnad jne välja.
Siim
Kui hetkel sul veel nööri olemas ei ole, siis mul endal läheb tellimiseks selle/järgmise nädala jooksul.
Hind Eestis pakutavaga kohe kindlasti soodsam.
Dyneema SK75 2mm hoiab 550kg, saab kilo kaupa ja kilos ~320m sellehind tuleb koos posti jne. sinna ~100 euri kanti.
Dyneema SK75 2,5mm hoiab 740kg, sama kilo kaupa. 2kg on ~500m, kilo hind sellel ~120 euri.
Võrreldes Eestis pakutavaga, siis mina alla 1 euri/m pakkumist ei saanud, kallim oli minu meelest veel 5 euri/m.
Eks sealt annab ka korraliku vintsi köit tellida, kui vaja. Minu meelest 12mm ja 13t pidav oli ka täitsa olemas.
Kui vaja saab ka arve aga siis käive otsa hinnale.
Kui teema algatajal või kellegil teisel huvi, siis andke selle nädala jooksul teada ja uurin hinnad jne välja.
Siim
Paadipoest peaksid leidma sellist nööri .
... aga asi on hinnas.