Tere mure kütuse kätte saamisega GC 2.5td
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Tere mure kütuse kätte saamisega GC 2.5td
Tere mure siis sellinne, et kütust pumbates imeb paagist õhku. Kui paagi kork lahti teha on kuulda mulinat nagu puhuks paaki kuid imedes on sama heli.
Tekkis korraks kahtlus juba, et olin torud sassi ajanud kui ei. mõlemad torud käituvad ühte moodi mulisevad mõlemad kui imeda kütet paagist. ( Paaki tankisin just 30l kütet )
Tekkis korraks kahtlus juba, et olin torud sassi ajanud kui ei. mõlemad torud käituvad ühte moodi mulisevad mõlemad kui imeda kütet paagist. ( Paaki tankisin just 30l kütet )
Re: Tere mure kütuse kätte saamisega GC 2.5td
Ega siis muud,kui mõni ühendus lahti või katki. Pead paagi maha võtma.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Selge tänud eks ma siis vaatan võtan paagi maha ja annan teada mis lahti oli jne
.

Viga oli siis paagisiseses filtris, mis oli oksudeerunud ja must.
Kahjuks nüüd külmadega tõmbab õhku ikka vahele et saad sõita 4 km ja sius jääb seisma ja natukese aja pärast käivitad uuesti ja sama jama .? Torut sai kõik kontrollitud tunduvad terved olevat.
Kahjuks nüüd külmadega tõmbab õhku ikka vahele et saad sõita 4 km ja sius jääb seisma ja natukese aja pärast käivitad uuesti ja sama jama .? Torut sai kõik kontrollitud tunduvad terved olevat.
- Occassion
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Kas paagil see plastik korpuse sees olev ühendus on korralik. Mul oli endal probleem just selles kummist vahe jullas. Oli teine nii ära väsinu, et oli parajalt suur lõtk sees. Ja see vaheühendus on just sellisel kõrgusel kus see 30 liitrit kütet tahab kangesti õhuga pooleks minna. Kui paak täis ei tohiks miskit probleemi olla. Vähemalt mul oli autol niimoodi.
My Other Car Is a TANK!
GSM +3725113176
GSM +3725113176
Mmm tundus korralik olevat aga jah võib ka selles olla täitsa asi et külmadega jamab siin üle 20 miinuse kui on
Siis peaks paagis olema vähemalt 25 l kütet et muretult sõita aga kui on 10 siis hakkab kohe õhku ahmima :S

Siis peaks paagis olema vähemalt 25 l kütet et muretult sõita aga kui on 10 siis hakkab kohe õhku ahmima :S
Leitud ka siis mure kust õhku tuleb ehk siis kuskilt kopsiku vahelt kuhu kinnitub kütte filter
sai kütte filter vahetatud ja kõik korralikult tihendatud aga ikka paagist enam õnneks õhku peale ei tule sai paagi sisene kõik puhtaks tehtud mis oli muidugi väga rokane !!!