Jeep Cherokee 4,0 97a palju sinul praegu linnas bena võtab?!
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep Cherokee 4,0 97a palju sinul praegu linnas bena võtab?!
Suht lühiksed otsad , nelikvedu sees ja praeguste ilmadega 21 sajale. Ei paaruta..... normaalselt sõidan.
Re: Jeep Cherokee 4,0 97a palju sinul praegu linnas bena võt
Päris mitu vedavat ratast.
5249634
5249634
hakkasin nüüd korra isegi mõtlema,kuna teisel 4.0 grandil keskmise kütusekulu näidukut ei ole.Hommikul bensu tuli põles,panin 10 eest sisse(10/1.320=7.57L) ja selle eest sain õismäelt - peterburi mnt Hydroskandis ära käia. Delfi kaart andis distantsiks 26 km ,edasi,tagasi.
Ummikutes ei passind ja paaris kurvis sai lahtist lund ära kasutatud .Kulu siis sinna 30L/100km kanti
Ummikutes ei passind ja paaris kurvis sai lahtist lund ära kasutatud .Kulu siis sinna 30L/100km kanti

Nii võtabki, mul 31" mudarehv ja ka ca. 25l/100km linnas.
Y61
Paistab et 5,9 on 4,0 kõrval puhta ökopill
Liitreid ja võimu tüki rohkem, aga kütet tarbib enamvähem samasse auku.

Liitreid ja võimu tüki rohkem, aga kütet tarbib enamvähem samasse auku.
Minul näitab grandil keskmine kulunäidik laes 16,4 liitrit (täna just vaatasin). Selle sees on linnasõit lühikeste otstega ja natuke ka maanteesõitu. Seega linnas tiba alla 20 tundub reaalne. Samas pole see väga halb tulemus, sest sama marsruuti linnas sõites näitab 1,2l skoda fabia viimase sõidu keskmiseks kuluks ca 12,5 l/100km. Fabia on väike, kerge, kaksveoline ja manuaal.
Pmst muidugi kahju, et sellele chero/grandi põlvkonnale asist diislit peale ei ole pandud. Toodeti ju ilmas normaalseid diiselmootoreid, aga chrysleril oli vaja just see paadiankur valida
Pmst muidugi kahju, et sellele chero/grandi põlvkonnale asist diislit peale ei ole pandud. Toodeti ju ilmas normaalseid diiselmootoreid, aga chrysleril oli vaja just see paadiankur valida

-
- Rock Crawler
Täna sai vähe pikem ots sõidetud( 250 km), kus ka vahepeal asulaid ja kohati sai ka 4 vedu sisse pandud, kuna teeolud suht lumised. Keskmine a`la 16l/100KM. Võrreldes suvega on 4l rohkem - Rehv 30".
Sai nv-l linnast väljas käidud,360 km uhatud.Põhiosa sõit mnt,väike tirts ka muda-lume pudrus.90% kogu sõidust nelivedu sees.Kuna sai praamile kiirustatud,sai ka hulgi möödasõite tehtud.Kuluks tuli sinna 15 l/100 kanti.
Olen selle masinaga mõne kuu alles sõitnud,aga linnas ka 2-veolisena pole alla 19L/100km näinud/saanud.
21 linnas praegustes ilmastikuoludes paistab OK olevat.
Olen selle masinaga mõne kuu alles sõitnud,aga linnas ka 2-veolisena pole alla 19L/100km näinud/saanud.
21 linnas praegustes ilmastikuoludes paistab OK olevat.
4-vedu sees, linnas tavaliste rehvidega normaalselt sõites oli viimati 20,5 l/100km..
- atdoom
- True Off Roader!
No pe***...
ja mina hädaldan, et minu 2,4L chero võtab (32" rehvidega) keskmiselt 13L/100km.
Kunagi oli siin foorumis mees, kes väitis sõitvat 4L cheroga maantel 9L ja keskmine 12L... oma silmaga pole ühtegi sellist cheromeest veel trehvanud.
ja mina hädaldan, et minu 2,4L chero võtab (32" rehvidega) keskmiselt 13L/100km.
Kunagi oli siin foorumis mees, kes väitis sõitvat 4L cheroga maantel 9L ja keskmine 12L... oma silmaga pole ühtegi sellist cheromeest veel trehvanud.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
-
- Got ARB and Nitrous?
Tegin väikse arvutuse ja selgus,et 4,0 Wranku võtab ca 5,8 l tunnis.All pisike(32")rehv ja piirajas ei hoia,kui siis vahest.Ma arvan,et hea tulemus.
GAZ-69A.YJ .Eks Würth kaart ja tross.
Mis see auto tiksub sul siis kohapeal või ?syncro1 kirjutas:Tegin väikse arvutuse ja selgus,et 4,0 Wranku võtab ca 5,8 l tunnis.All pisike(32")rehv ja piirajas ei hoia,kui siis vahest.Ma arvan,et hea tulemus.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- kalleo
- Rock Crawler
Eee, aga linnas sõidab "tunniga" kõva 40 kilta ju maha! Matemaatik minus ütleb et sajale läheb siis ikka nii 14...15 või?!ibra kirjutas:Mis see auto tiksub sul siis kohapeal või ?syncro1 kirjutas:Tegin väikse arvutuse ja selgus,et 4,0 Wranku võtab ca 5,8 l tunnis.All pisike(32")rehv ja piirajas ei hoia,kui siis vahest.Ma arvan,et hea tulemus.
Nujahh, ise saan 2,5B-ga suvel 10-koma-nats hakkama, talihooajal ikka 12...13 kanti...
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Keskmine kiirus linnas ei ole teps mitte 40km/h vaid ikka vähem ja bensu kulu 100km peale peaks olema ikka suurem.kalleo kirjutas:Eee, aga linnas sõidab "tunniga" kõva 40 kilta ju maha! Matemaatik minus ütleb et sajale läheb siis ikka nii 14...15 või?!ibra kirjutas:Mis see auto tiksub sul siis kohapeal või ?syncro1 kirjutas:Tegin väikse arvutuse ja selgus,et 4,0 Wranku võtab ca 5,8 l tunnis.All pisike(32")rehv ja piirajas ei hoia,kui siis vahest.Ma arvan,et hea tulemus.
Nujahh, ise saan 2,5B-ga suvel 10-koma-nats hakkama, talihooajal ikka 12...13 kanti...
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.