Ehk selline asi on vaid TEGEMISE taga! Muuseas, katsetan seekord oma sportlaste peal träkkerit, et hulle kihutamast ohjeldada. Paned sinnasamasse Pakri ps'ile 2-3 geograafilist punti mõne jõhrka kuhja otsa juurde, võtad träkkeri pealt kõik andmed (punti läbimine ja eriti kiirus!!!) ning juttu jätkub kauemaks

Edit: Ahjah, ma olen ise täiesti tõsises hädas 4X4 masinatega ja mõtlen, kuidas tulevikus seda massi ellimineeirda historicust! Hetkel mul Talverallil 16 ehedat maasturit + KrAz, isand Tai oma Volvo-"linnamaasturiga" ja ZIL-157. Veel on käinud Ural, GAZ'66, väikesed ja suured Laplanderid Margus61 esituses etc. Neile tahaks teha hoopis midagi muud, kui lükatud taliteedel regulaarsust taga ajada.
Regulaarsus peaks jääma - see on ohutus koos träkkeriga aga 4X4 alakomitee alt saaks teha täiesti vabalt 100% legaalse Maasturite talvine off-road (rahva)regulaarsusralli. Mitte üksainsam sõiduauto peale ei pääse seega lahkneb rahvaspordi alakomitee pädevusest, kuigi põhireeglistik võiks ikkagi FIA oma olla.
Terve siinne foorum on täis maal elevaid tegelasi, igaühel on talveks lume alla mattunud suuri heinamaid. Regulaarsus ja nn"ülesõidud" avalikel teedel (ikka enamuses neil, mida KOV lahti ei lükka) ja siis reaalselt teedelt väljas aladel pikad kiiruslikud katsed. Paar hektarit heinamaad - sinna joonsitad peale 5 km kiiruskatset maatsikuautole. Eriti mõnusad on need heinamaad, kus peal on ruloonid. Siis on veel terved suured alad põlluvaheteesid, kuhu talvel muu inimhing peale kohaliku jahimehe ei satu, asi see jahiseltsiga kord aastas kokkuleppele saada? Enamus 4X4 mehi ehk siis teistpidi enamus jahimehi on 4X4 mehed.
Seega vastab isand Landy jutt täelikult tõele!