Mootori tuli armatuuris ja käigukasti jama. GC 2003. 2,7 D.

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
ahto83
Mudder
Kontakt:

Re: Mootori tuli armatuuris ja käigukasti jama. GC 2003. 2,7

Postitus Postitas ahto83 »

Mul nimelt väikene mure 2007 aasta mudeliga. vahest kohalt minnes lööb käigukasti avarisse. väga harva ka sõiduajal, nimelt siis laseb turbiini lukust lahti. ja mida olen täheldanud et käike ei saa enam käsitsi alla tuua. kahtlustan käigukangi alust elektroonikat ise, kuna ühe korra on see juba vahetatud seal.

on kellelgi ideid?
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Bullrider »

Kenekas kirjutas:Seda nüüd küll, et jupin saan eestist osta aga sain aja alles 17.01 siis saan kindla vastuse ,et see andur läbi on. Aga selle jupi saan Texas Servisest nad pakkusid hinnaks 585 euri ning Gargo bussiga soome kaks päeva ja vidin olemas.
Sa siis selle aku vahetuse oled siiski ära proovind, et kindel, et liig madalatest pingetest viga olla ei saa? Siin Jamanti juures oled käind? Kohalik jeebiremondikuningas, Bemböles, Espoos. Ääretult pädev tegelane.....
viinakaru
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas viinakaru »

Kui kellegil veel käigukasti kuliss mureks, siis selle mure suudan lahendada. Hind pool silberi hinnast!

Veakoode saan ka ise kohapeal kontrollida ja välja selgitada kas viga kulissis, akus või kastis.

Omal mitme autoga antud mure läbi käidud ja kõik sõidavad nüüd juba muretult
Sten 5513343
www.automehed.ee Diagnostika, remonditööd
Kenekas
Rookie

Postitus Postitas Kenekas »

Jah uus aku sai ostetud ja peale pandud kuid ei midagi. Aga kus see vend seal Bemböles elab või asjaga tegeleb. Olen siin nendes väiksemates remondi kohtades käinud ja asja uurind,et saaks diagnostika ära teha aga kurdavad,et ei saa oma arvutitega sisse sinna autosse. Ega muud pole tuleb see 17 ära oodata siis saan targemaks siis diagnostika ja kui olen hinnaga nõus tehakse ka kohe korda. Elame näeme mis raha nad tahavad.
viinakaru
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

KUi diagnost tehakse kindlasti võta omale print nii mootori kui käigukasti vigadest, siis võin koodide alusel öelda mis su autot vaevab
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Kenekas kirjutas:Jah uus aku sai ostetud ja peale pandud kuid ei midagi. Aga kus see vend seal Bemböles elab või asjaga tegeleb. Olen siin nendes väiksemates remondi kohtades käinud ja asja uurind,et saaks diagnostika ära teha aga kurdavad,et ei saa oma arvutitega sisse sinna autosse. Ega muud pole tuleb see 17 ära oodata siis saan targemaks siis diagnostika ja kui olen hinnaga nõus tehakse ka kohe korda. Elame näeme mis raha nad tahavad.
http://www.jamant.com/2.html
Kui aega on, vestlemas võid ikka käia, kes teab. Kui miski mure, et ei leia kohta, siis minu numbri leiab ka profiilist.
winz
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas winz »

viinakaru kirjutas:Kui kellegil veel käigukasti kuliss mureks, siis selle mure suudan lahendada. Hind pool silberi hinnast!

Veakoode saan ka ise kohapeal kontrollida ja välja selgitada kas viga kulissis, akus või kastis.

Sten 5513343

Kus sa enne olid??? :D Nüüd juba mingi mõtetu bloki eest läpaka hind välja makstud!!!
viinakaru
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

winz kirjutas:
viinakaru kirjutas:Kui kellegil veel käigukasti kuliss mureks, siis selle mure suudan lahendada. Hind pool silberi hinnast!

Sten 5513343

Kus sa enne olid??? :D Nüüd juba mingi mõtetu bloki eest läpaka hind välja makstud!!!
Ütleme nii et mure lahendamisele kulus ikk kõvasti õppimistunde, ja seda kokku pea pool aastat
Kenekas
Rookie

Peavalu, Autokeskus (soomes Jumbo juures ja uhiuus keskus) andis teada väga meeldiva uudise ,et vaja uut kasti ja maksma läheb 10 000 euri :eek . Saatsin nad koheselt P...se. :floff Nüüd,aga sooviks siinselt rahvalt natuke häid mõtteid. Homme saan selle osa kätte ( varuosa kood 52104468AJ) ja nüüd küsimus ? Kas seda osa nimetatakse mooduliks ja see on koos käigukangidega trükkplaat mis tuleb vahetada,et selle asja korda saaks. Ja see pole ju raketti teadus vahetaks selle ise ära on hullemaid asju ettevõetud ja korda tehtud. Aga nüüd tekib mul küsimus kas peale uue osa paigaldamist peab ka kkaju tööd muutma või hoopis autoaju muutma. Või piisab lihtsalt restardi tegemisest. Oleks hea kui keegi kes on asjaga kokkupuutunud annaks natuke nõu .
Kenekas
Rookie

Unustasin veel mainida seda,et käigikandie juures asuvad väiksed kollased tuled ei põle ka see nagu viitaks selle moodulile ja homme toon auto sealt autokeskuset ära ja saan siis piisavalt infot anda mis nad seal vigadeks pannud on. Aga võtme trikk näitas kahte viga P0700 ja P0702. Ja poolaastat tagasi Ameerika autos diagnostikas käies viitasid sealsed töömehed samale asjale.
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

No ei usu, et mingit ajuvärskendust vaja on. Asi külge, vanad koodid kustutad ära mälust ja tuld..... Natukse aja pärast võib vaadata, kas koodid ilmuvad ette või ei. Võib sul need kustutamised naeratuse eest ära teha, mõned kaablid on selleks otstarbeks kuskil kohvris.
Aga see on ikka super koht kuhu läksid....ma ei tea aga üldiselt ka päris viimases hädas ei minda sinna autokeskusesse. Viiki tee ääres on teadmiseks täisidioodid ja laisad kui karud talveunes... tekitasin seal suvel paanika kui nõudsin asjatundjate teenindust, närv ei pidand vastu enam... Aint Herttoniemes on üks ja ainus pädev inimene, rahvuselt venelane, saad ausad ja pädevad soovitused varuosade hangete ja muugi koha pealt.
Kenekas
Rookie

No nii, sain auto kohta ühteist teada,aga eile juhtus eriskummaline asi autol kui hakkasin autoremondi platsilt ära tulema. Kõik toimib vahetab käike nii kui peab oleks nagu uus auto kui juba kirusin,et mille kuradi pärast ma käisin just 750 euri välja kõige selle jama eest (kk moodul + diagnostika). Kui aga peatusin ühe foori taga ja rohelise tule süttides edasi liikuda oli see suht võimatu. Gaasi vajutades pöörded küll tõusid aga auto kohalt ei liikunud tundus,et käik oleks nagu sees aga sidur libiseks meeletult. Seda kirjutavad nad seal paberil ka mis mulle kaasa anti aga ennem kui ma auto remonti viisin ei olnud sellist jama lihtsalt oli ainult esimene käik muud ei midagi ja sai siis 30 km. sinna sõidetud. Täna sain lõpuks auto oma garaazi vahetan selle mooduli homme ära.
Aga küsimus on tekkinud selline kas see esimese käiguga sõitmine sidurit ei ole p...e keeranud ?
Sõidetud sai mingi viis kilomeetrit.
Kenekas
Rookie

Kk moodul vahetatud ja kõik toimib nagu peab ja tänan siin olijaid kes sõna sekka ütlesid. :bg :br
Kasutaja avatar
zyon
Fitting 38"

Postitus Postitas zyon »

Eelmine nädal põdes ka minu GC kulissi haiguse läbi, DIA's parandati kuliss aga nüüd tekkis küsimus, kaua peab parandatud kuliss vastu?
Nii palju olen aru saanud, et kulissis olev kivi põleb maha aga miks?
Jeep Grand Cherokee Overland 2014
ex Hyundai Santa Fe '06 & Hyundai IX55 '09
ex Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD '02, 2" tõste & all 245x75R16 ehk 31"
ex Jeep Cherokee Country Club 4.0 '90 4" tõste + 31" Nexen Roadian MT
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”