JEEP-i kompuuter
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
JEEP-i kompuuter
nimelt mul 96 aasta väljalaske grand-cherokee. Ja jama selles et kesk konsoolis asuval tablool millel auto kujutis hakkab vahest vilkuma üks punane tuluke. See vilgub seal kohal kus on autol radikas ja viskab ette mingi kirja kuhelmitt fuelhlimiter vms(jube valesti kirjutasin mälu järgi selle sõna aga ehk annate andeks) Alguses arvasin et asi tosooli tasemes et liialt vähe või palju. Aga ei ole sest tõmbasin paisupaagi anduri juhtme tagant ära aga ikka vilgub. Palun aidake.
tervitustega Franko
tervitustega Franko
- speedbird1229
- Got ARB and Nitrous?
- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
ma homme proovin keele ära vahetada. Niipalju tean juba et niisama seda SET nuppu peal hoides keelt ei muuda vaid saab kella aega ja kuupäeva muuta.
Aga ajame asja keerulisemaks ja küsin et kas see tabloo mis lae all mul on, et ega see keskmist kütuse kulu kuidagi näittama peaks? Tegu küll 2,5 liitrise pressiga. Niipalju kui ma olen raamatuid lapanud pole selle kohta midagi välja veerinud
Aga ajame asja keerulisemaks ja küsin et kas see tabloo mis lae all mul on, et ega see keskmist kütuse kulu kuidagi näittama peaks? Tegu küll 2,5 liitrise pressiga. Niipalju kui ma olen raamatuid lapanud pole selle kohta midagi välja veerinud
- speedbird1229
- Got ARB and Nitrous?
[quote="grand-cherokee"]ma homme proovin keele ära vahetada. Niipalju tean juba et niisama seda SET nuppu peal hoides keelt ei muuda vaid saab kella aega ja kuupäeva muuta.
Aga ajame asja keerulisemaks ja küsin et kas see tabloo mis lae all mul on, et ega see keskmist kütuse kulu kuidagi näittama peaks? Tegu küll 2,5 liitrise pressiga. Niipalju kui ma olen raamatuid lapanud pole selle k
ohta midagi välja veerinud[/quote]
tere mul endal ka 2,5 td 97a aga laekonsoolist ma kütte kulu pole kuidagi kätte saanud,aga valgustades displeid on näha et mingi selline näidik seal on aga aktiveerida ei oska.
Aga ajame asja keerulisemaks ja küsin et kas see tabloo mis lae all mul on, et ega see keskmist kütuse kulu kuidagi näittama peaks? Tegu küll 2,5 liitrise pressiga. Niipalju kui ma olen raamatuid lapanud pole selle k
ohta midagi välja veerinud[/quote]
tere mul endal ka 2,5 td 97a aga laekonsoolist ma kütte kulu pole kuidagi kätte saanud,aga valgustades displeid on näha et mingi selline näidik seal on aga aktiveerida ei oska.
Re: JEEP-i kompuuter
Tere oman ka siis 1997/12 2.5td grandi ja sama nagu on olemas kütte arvesti aga kuidas sisse saab lülitada on kellelgi targemal aimu äkki sest ühel 1998 aasta grandil mis oli ka 2.5 td töötas see küte arvesti igatahes (vähemalt kuulutusel oli näha et töötas ) !!!
Et oleks väga tänatud kui keegi oskab aidata meid masuudi inimesi
Et oleks väga tänatud kui keegi oskab aidata meid masuudi inimesi

- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
pole näinud ühtegi kahe poolest millel se töötaks.
minu arust 98 ja edasi näitab (olen ka näinud üht cherot, mis näitas)
No just sama olen minagi näinud aga huvi on selles kuidas ma selle endal tööle nt saaksin.gert55 kirjutas:minu arust 98 ja edasi näitab (olen ka näinud üht cherot, mis näitas)
Hea oleks neid numbreid vahelduseks vaadata

- grand-cherokee
- Got ARB and Nitrous?
Mis sa sealt ikka niiväga rõõmustavat näed 

Tere,
kas keegi teab, mitu juhet peaks laekompuutrile minema?
Allan
kas keegi teab, mitu juhet peaks laekompuutrile minema?
Allan