Pirate4x4.com foorum on müüdud

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Vasta
AsTroSS
Fitting 44"

Pirate4x4.com foorum on müüdud

Postitus Postitas AsTroSS »

Naised saunas rääkisid ,et Pirate4x4.com on maha müüdud , mis tähendab rohkem reklaami ja vähem sisu ...

:floff

Nüüd juba ka ametlik:
http://www.pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=1035378
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Re: Pirate4x4.com foorum on müüdud

Postitus Postitas K.Kotkas »

huvitav, milline oli pakkumine, millest oli võimatu keelduda.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

K.Kotkas kirjutas:huvitav, milline oli pakkumine, millest oli võimatu keelduda.
Küll see millagi kusagilt välja imbub või vähemasti suurujärgu üle spekuleerima hakatakse.
Kui tuua praleele meie konnatiigists siis ma usun, et Eestis ei tule keegi 4x4.ee eest sellist summat pakkuma, mille peale sa isegi pead pööraks.
Samas on 4x4.ee kindlasti nede eesti domeenide nimekirjas, millel on konkreetne rahaline mõõde.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
svenson
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas svenson »

Turundusmaailmas müüakse tegelikult kasutajaid. Iga kasutaja on väärtus ja seda väärtust on võimalik ka rahasse ümber arvestada. Ilmselt see reklaamvõrgustik, kes selle ära ostis tegi teatud arvutused ja tegi vastava pakkumise.
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Turundusmaailmas müüakse ikka brändi eelkõige. Ja reklaami, mis antud kontekstis (internetiturundus) hiilib omakorda brändi all sisse.
Kes ära ostis, oli ju kirjas seal...
Jämedalt võib rehkendada, et õiglane hind ettevõtte eest on umbes 3 aasta kasum + põhivarad. (Ma ei ole tegelikult majanduses väga tugev nii et vabandused võimalike vääratuste pärast.) Uduselt meenub, et onu Lance ostis mingist võistlusest otsereportaažide tegemiseks mingi mobiilse satelliitülekandejaama jne... pappi järelikult pidi niisamagi priskelt olema.
Nii et ilmselt sai ta u. 5 aasta nutsu korraga kätte (kui tal just tõsine siiber polnud ja asjad üle pea, mis pole vist usutav) ja kuna ta sinna ära ostnud kampa jäi seda arendama, on ilmselt veel prisked optsioonid vääriliste tulemuste eest ootamas.
Kisub küll delfi stiilis maailma lahkamiseks ja köögitüdrukute ja taksojuhtide poliitdebatiks, aga noh. :)

Eesti kontekstis 4x4.ee väärtuse rehkendamine on anekdoot muidugi. Ma imestaks, kui keegi selle eest 3k-gi pakkuda raatsiks. Mida sa sellega teed, kellele müüd, sihtgrupp? Kust tuleb raha tagasi?
tegime pulli, aitab
FlammablE
Rock Crawler

Postitus Postitas FlammablE »

Reklaam maksab ka Eestis. 4x4.ee on Eesti ainuke laiapõhjalisem offroad foorum, millest maasturiomanike ja tehnikahuviliste kontekstis on raske mööda vaadata. Kui foorumiaken koomale tõmmata, mahuks igasse serva natuke reklaami+ veebiajakiri/uudised/ülevaated, mis sekka ka kergelt kinnimakstud artikleid vorbiks. Maksab sissetöötanud kommuun, kust reklaami ilmumisel rahvas kohe laiali ei jookse. Eesti mõistes ei ole summad kindlasti suured, aga tõenäoliselt leiduks paras hulk reklaamiostjaid ka siia. Pirate on lihtsalt maailmamastaabis sama tegija(hetkel 208000 reganud liiget üle maailma+suurem osa niisama lugejaid) ja summad sama suurusjärgu võrra suuremad. Antud hetkel vilguvad seal warni, interco, 4wheelpartsi, maxxise, rubiconi jne suurte tegijate enda reklaamid ehk seda peetakse vist päris oluliseks infokanaliks.
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

4x4.ee teemal: mina küsin endalt, mida siinsed inimesed servas vilkuva bänneri põhjal ostaksid? Jään jänni vastamisega, ausalt öeldes. Ja edasi tuleks küsida, mis on sellega seoses reklaami ostja huvi, miks ta pappi kühveldama peaks?
Meil on nende "ärimeeste pakkumistegagi" siin alles esimesed arglikud lapsesammud. Mõni neist kuulu järgi ei pea isegi lubadustest kinni. Ju siis pole äri umbrohuna lokkama löönud siinsete tehingutega...
Mastaabiefekt on ilmselt määrav siinkohal.

Mingit saiaraha ehk google adsi vmt-ga õnnestuks teenida jah, aga see on antud kontekstis umbselt põõsasse lajatamine, mitte täpselt valitud sihtauditooriumi töötlemine...

Alati võib olla, et ma olen juhm, ei proovi siin materdada või maha teha midagi..
tegime pulli, aitab
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”