Jeep Grand Cherokee 2,7 vs 3,0
Moderaator: Moderators
Jeep Grand Cherokee 2,7 vs 3,0
Tere,
Olen nagu kits kahe heinakuhja vahel ja ei suuda otsustada.
Plaan soetada perre üks Jeep Grand Cherokee, aga küsimus selles, et mis oleks kõige parem ja pommikindlam mootor.
Hetkel siis kaks varianti:
1. Jeep Grand Cherokee 2,7 (diisel, automaat)
2. Jeep Grand Cherokee 3,0 (diisel, automaat)
Kusagilt lugesin, et alla 3,0 pole mõtet ning 2,7 ei pidanud olema nii vastupidav.
Muidugi määravaks on ka hinnaklass, aga kui tahta parimat siis peab ka suurema summa välja käima.
Samas kui juba suurematsorti investeering tehakse siis ei taha järgmisel hetkel hakata poodide ja esinduse vahet jooksma - nemad oskavad ka küsida.
Samas kui keegi teab rääkida, et Jeep GC pole üldse hea vaid parem on hoopis.... siis võib julgelt pakkuda.
Lisaks ka selle, et enamus liikumist hakkab olema linna mägistel teedel kuid pidevalt tarvis liikuda ka pehme kattega teedel, et küljed ikka poriseks/lumiseks saaksid.
Jäädes ootama Teie küsimusi/vastuseid/ettepanekuid,
Hermo
Olen nagu kits kahe heinakuhja vahel ja ei suuda otsustada.
Plaan soetada perre üks Jeep Grand Cherokee, aga küsimus selles, et mis oleks kõige parem ja pommikindlam mootor.
Hetkel siis kaks varianti:
1. Jeep Grand Cherokee 2,7 (diisel, automaat)
2. Jeep Grand Cherokee 3,0 (diisel, automaat)
Kusagilt lugesin, et alla 3,0 pole mõtet ning 2,7 ei pidanud olema nii vastupidav.
Muidugi määravaks on ka hinnaklass, aga kui tahta parimat siis peab ka suurema summa välja käima.
Samas kui juba suurematsorti investeering tehakse siis ei taha järgmisel hetkel hakata poodide ja esinduse vahet jooksma - nemad oskavad ka küsida.
Samas kui keegi teab rääkida, et Jeep GC pole üldse hea vaid parem on hoopis.... siis võib julgelt pakkuda.
Lisaks ka selle, et enamus liikumist hakkab olema linna mägistel teedel kuid pidevalt tarvis liikuda ka pehme kattega teedel, et küljed ikka poriseks/lumiseks saaksid.
Jäädes ootama Teie küsimusi/vastuseid/ettepanekuid,
Hermo
LED valgustus - tuppa, õue kui ka autosse!
LED töötuled - http://ledvalgustus.eu/category/led-autosse/tootuled/
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Jeep Grand Cherokee 2,7 vs 3,0
...need ju täiesti erineva aastakäiguga mudelid?
...ja sellest 2,7d motost on oi kui palju foorumis räägitud, tasub lugeda!

Tere,TiitR kirjutas:...need ju täiesti erineva aastakäiguga mudelid?...ja sellest 2,7d motost on oi kui palju foorumis räägitud, tasub lugeda!
Erineva aastakäigu mudelid jah - selge, eks ma sumpan edasi...
tänan
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Tänan vastamast!Hullsaarlane kirjutas:annan plushääle 2.7 mootorile.
Äkitselt on võimalik anda veel natuke lisa infot, et kuidas on üldiselt masin vastu pidanud.
Olete üldiselt masinaga rahul?
-
- Rock Crawler
Pigem korralik viimase aasta WG kui odav algusaastate WK. Nende autode kohta on siin foorumis lugemist terveks õhtuks.
-
- Zootramm
+1kadjakas2000 kirjutas:Pigem korralik viimase aasta WG kui odav algusaastate WK.
Minu sarnase arvamuse juures sai otsustavaks esimene talasild ja ridamootor oma lihtsuse ja loogilisusega.
Mõju avaldasid ka eelnavad autod Audi A6 ja Allroad. Überkeerulist sõltumatut esisilda pole minu kasutuses vaja. Turbodiisel V6 mootori ehitus on selline vägisi tehtud - vaja heitgaasid kahelt poolt mootorit kokku koguda, viia mootori taha turbosse. Siis jälle sisselaskega ette tulla vahejahutisse. Tulemuseks palju torusid ja mootoritihendeid, mis juba 150+ tkm läbisõidul lekkisid ja remo oli kallis.
WJ standardhaigused mootoriga (pihustid, külmalt käivitus) pole mul veel pihta hakanud. Kliimaseadme õhuklapp juba jamab. Auto 2004 lõpust (Final Edition

Samas pole WK-ga kokku puutunud, 3,0 kohta pole midagi halba ka kuulnud.
Kõige pommikindlam on Jeep-i puhul ikkagi bensiinimootor, olenemata põlvkonnast.hsgold kirjutas:Plaan soetada perre üks Jeep Grand Cherokee, aga küsimus selles, et mis oleks kõige parem ja pommikindlam mootor.
- atdoom
- True Off Roader!
Tuginedes millele?Hullsaarlane kirjutas:annan plushääle 2.7 mootorile.
Minu hääl on kindlalt 3.0L (mersumootor), tuginedes isiklikule kogemusele.
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
see peaks loomaarsti juurde minema - võib-olla on ta eesel
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- TiitR
Huvitav, äkki põhjendad ka?Hullsaarlane kirjutas:annan plushääle 2.7 mootorile.

P.S atdoom jõudis juba ette

Nagu juba kirjutatud ei ole küsimus ainult mootoris. Tegemist on täiesti erinevate autodega. Olen omanud GC Limited 4,7 l 2000 a ja hetkel sõidan GC 3,0 CRD-ga, 2005 a. Läbisõit üle 160 t km.
oma sõiduomadustelt on üks maastur ja teisega tekib juba sõiduauto tunne. 3,0 CRD läbivus lumes on isegi parem kui vanal talasillaga mudelil kuna veoskeem on parem ja töökindlam. Mootoriga ei ole 3,0 CRD-l olnud mingisuguseid probleeme. Suurem remondikulu on olnud 3-e rattalaagri vahetus kuskil 140 t km läbimisel. Ilmselt ikkagi mudaaugud oma jälje jätavad.
oma sõiduomadustelt on üks maastur ja teisega tekib juba sõiduauto tunne. 3,0 CRD läbivus lumes on isegi parem kui vanal talasillaga mudelil kuna veoskeem on parem ja töökindlam. Mootoriga ei ole 3,0 CRD-l olnud mingisuguseid probleeme. Suurem remondikulu on olnud 3-e rattalaagri vahetus kuskil 140 t km läbimisel. Ilmselt ikkagi mudaaugud oma jälje jätavad.
Metsast oled sina tulnud ja metsa pead sina minema.
Olen läbinud GC 3,0 CRD 200 000 km. Ei ühtegi halba sõna, ainult amordid vahetasin jäigemate vastu. 2,7 ei oska kommida.
Alati saab paremini! TR3 piloot, nii mõnedki võidukad sõidud. tel: 5269391
Tere,
Suured tänud kõigile vastajatele - ei osanud nii suurt osalust oodatagi. (vabandan kui kedagi solvasin)
Ühesõnaga tuleks panna natuke rohkem raha kõrvale ja soetada WK (2005-2010).
Kahjuks jääb bensiini ülalpidamine natuke liiga kalliks, samas olen foorumist lugenud, et kestab jällegi paremini ning varuosa kulu hinnad madalamad...
Võta nüüd kinni.
Palju on tegelikult reaalne 3,0 CRD kütusekulu? Keskmine peaks jääma kusagil 10-11l/100km või ma eksin?
H.
Suured tänud kõigile vastajatele - ei osanud nii suurt osalust oodatagi. (vabandan kui kedagi solvasin)
Ühesõnaga tuleks panna natuke rohkem raha kõrvale ja soetada WK (2005-2010).
Kahjuks jääb bensiini ülalpidamine natuke liiga kalliks, samas olen foorumist lugenud, et kestab jällegi paremini ning varuosa kulu hinnad madalamad...
Võta nüüd kinni.
Palju on tegelikult reaalne 3,0 CRD kütusekulu? Keskmine peaks jääma kusagil 10-11l/100km või ma eksin?
H.
- atdoom
- True Off Roader!
Sõltub jalast...hsgold kirjutas: Palju on tegelikult reaalne 3,0 CRD kütusekulu? Keskmine peaks jääma kusagil 10-11l/100km või ma eksin?
9L on võimalik maanteel hakkama saada... koos linnaga arvestaks keskmiseks ikka 12L/100km.
Diisli kohta ikka suht nurruv hääl ja minekut tal kah normaalselt:)
Ja õli mootorisse 10L!
Kes on päeva otsa virk nagu mesilane ja tugev kui härg, lõhub tööd nagu hobune ja õhtuks on väsinud kui koer,
Chang Ying-Yue
Chang Ying-Yue
- TiitR
V6 mootori tarvis polegi seda üüratult palju rohkem kui länkari R4 puhul. (Länkari 3,0D4D 7,8L.)atdoom kirjutas: Ja õli mootorisse 10L!