64 Eurone võistlus

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

64 Eurone võistlus

Postitus Postitas K.Kotkas »

Ajendatud Oliveri Küsitlusest, siis ...

Millisene kujutate ette võistlust, kus on 30 osalejat osalustasuga 64 eurot. See oleks siis 3 korda odavam, kui praegu kehtinud taks. (190€)

Kas soe võistluskeskus on vajalik
Kas trackerid on vajalikud
Kas "piiksutajad" on vajalikud ?

jne
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Re: 64 Eurone võistlus

Postitus Postitas Landy »

30x64=1920 EUR (vanas rahas arvutajatele võrdluseks 1920EUR ~ 29952 EEK)

Kõik sõltub võistluse formaadist, ajast ja kestvusest. Ühepäevase, mitte väga keeruka ülesehitusega võistluse (ühe-kaghe etapilise) saab teha, kui ei pea olulisel määral väljast teenust sisse ostma (näit (heli)tehnika, transponderite ja ruumide rent) ning maksma maa omanikele kasutuse või pinnase/teede taastamise eest. Oluline on vaba ega ja erladi tasu mitte soovivate korraldajate/abiliste olemasolu.

"Säästuvõistluse" eelarve kohta oskab Boob kindlasti lähemalt rääkida.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Landy kirjutas:30x64=1920 EUR (vanas rahas arvutajatele võrdluseks 1920EUR ~ 29952 EEK)
Väga huvitav matemaatika iseenesest...mina sain 1920 x 15,6466 = 30041,47 :roll:
Kilpkonn
Fitting 38"

Postitus Postitas Kilpkonn »

TiitR kirjutas:
Landy kirjutas:30x64=1920 EUR (vanas rahas arvutajatele võrdluseks 1920EUR ~ 29952 EEK)
Väga huvitav matemaatika iseenesest...mina sain 1920 x 15,6466 = 30041,47 :roll:
Tuli meelde üks anekdoot:

Vana juut õpetab noort juuti. Võtab külmkapist lihakäntsaka, paneb selle külmkappi tagasi.
Vana juut: "Näed, mis juhtus?"
Noor juut: "Midagi ei juhtunud ju."
Vana juut: "Just. Aga näpud on rasvased..."
O|||||||O
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

TiitR kirjutas:
Ok, mina tegin ümardatud tehte 15,6-ga. (Seal polnud võrdusmärki ka vahel!) Vaevalat, et see ~90 EEK nüüd väga mõne võistluste toimumist või ära jäämist mõjutaks. Jutt pigm suurusjärkudest.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

K.Kotkas kirjutas:Ajendatud Oliveri Küsitlusest, siis ...

Millisene kujutate ette võistlust, kus on 30 osalejat osalustasuga 64 eurot. See oleks siis 3 korda odavam, kui praegu kehtinud taks. (190€)

jne
Igal võistlusel on mingi osa sponsorlusel.
Tuleb lihtsalt aktiivsemalt otsida ja need lisakulutused võimalusel nende kanda jätta.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
TR Pjätt
Kui ma ükskord rohkem aega saan

Postitus Postitas TR Pjätt »

K.Kotkas kirjutas:Ajendatud Oliveri Küsitlusest, siis ...

jne
Ma arvan, et siin on küsimus muudes ajsades. Ühe ja sama summa eest on viimasel ajal väga erinevat võistlust korraldatud. Lisaks on palju selliseid offroad tegelasi, kes ei ole huvitatud karikasarjas sõitma. Eks neil kõigil omad põhjused aga võiksime ka enda otsa vaadata, mida valesti on tehtud.
Kui võtta ette, see konkreetne võistlus, mis siin selle arutelu nüüd on tekitanud, siis hädad hakkavad vast sellest, et mida siis lõpuks pakutakse. Mina pole veel küll arusaanud, millega tegu. Kas ma võistlen seal linnakatega või on mul vastas tuleteta kõverate plekkidega, paberiteta masinad, kes lihtsalt võivad minu ilusa linna auto ära lõhkuda jne. Arvestades kui vähe on infot toimuvakohta, julgen väita, et paljud jäävad juba sellepärast kõrvale ja kõigele lisaks veel kulud, mis pole kõige väiksemad. Kahjuks on samalajal ka MK etapp Otepääl ja Eestlane on ju suusarahvas :)

Osavõtt 80.-
Kohalesõit 50.-
Kohapeal kütus 40.-
Võistlejakaart 30.-
Söök, jook 20.-

220.- euri (3442.- krooni) + autoremont kui midagi peaks juhtuma.

Lühidalt ma arvan, et probleem ei olegi selles kas 80.- või 64.- vaid selles, et infot on vähe ja üritust ei osata müüa. Tehke see asi natukenegi põnevamaks ja kirjutage lahti, mis kus ja kuidas. Seda võistlust võiks võrrelda HillClimb võistlusega aga ürituse reklaamimise vahe osalejatele on mäekõrgune. Lisaks see võistlejakaardi jutt, mis ajab kohe enamus mehi minema aga saan aru, et kindlustus on korraldaja jaoks tähtis, et vältida hilisemaid probleeme.

Olge terved,

Priit
QKulgur
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Landy kirjutas:
TiitR kirjutas:
Ok, mina tegin ümardatud tehte 15,6-ga. (Seal polnud võrdusmärki ka vahel!) Vaevalat, et see ~90 EEK nüüd väga mõne võistluste toimumist või ära jäämist mõjutaks. Jutt pigm suurusjärkudest.
Ok, loomulikult saan aru, et küsimus siin hetkel rahalises suurusjärgus, kuid kui natuke veel norida, siis ümardusmärgiga ümardatakse numbrid näiteks täis tuhandeteni, jne.... ehk ~ 30000 EEK-i oleks korrektne kirjapilt :D , aga ära pea viha Landy, see oli hea tagamõttega küsimus :wink: .
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Kõik sõltub võistluse formaadist, ajast ja kestvusest. Ühepäevase, mitte väga keeruka ülesehitusega võistluse (ühe-kaghe etapilise) saab teha, kui ei pea olulisel määral väljast teenust sisse ostma (näit (heli)tehnika, transponderite ja ruumide rent) ning maksma maa omanikele kasutuse või pinnase/teede taastamise eest. Oluline on vaba ega ja erladi tasu mitte soovivate korraldajate/abiliste olemasolu.

"Säästuvõistluse" eelarve kohta oskab Boob kindlasti lähemalt rääkida.
Ma ei ole kindel, kas ma ikka tahan rääkida, kindlasti tunneb keegi end jälle puudutatuna :lol:

Viimane autoorienteerumine sai tehtud vist... Ae, Marlai, palju meil see Teistmoodi Pühapäeva orienteerumise osavõtutasu oligi? 10€ või?
Kasutusel olid kiibid aja võtmiseks, tulemusi arvestasime arvutis pilte vaadates, auhinnalaud oli ka nänni täis, katus oli peakohal ja ruumid olid soojad...

Lehtse "säästuvõistlusel" on eelarve olnud ca 3x väiksem kui siin ülal kirjas ja on ka kõik saanud tehtud ja plussi ka jäädud ja on olnud õhtul pidu ja ansambel ja soe ruum ja soe söök jne. Osa korraldamise eelarvest tuleb sponsoritelt nii raja tegemiseks kui auhinnalauale ja kuna ettemaksu ei ole küsinud, siis on kõik kulud oma rahakotil lootusega hiljem osavõtutasudega nulli või plussi jõuda :P
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
totu
I live off from the mud

Postitus Postitas totu »

190x 6 =?
100X14 =?
40 x 40 =?
Lihtsalt numbrid, laest. Poolepäevasel võistlusel võik osalejate arv sarnasesse suhtesse osavõtutasuga jääda, või siis mitte? Lisaks, milline variant on põnevam?
Tehtud, mõeldud.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

Ei tea jah, miks see osavõtu tasu nii valus teema on, et mõned seltsimehed käivituvad poolest pöördest.

Totul 100% õigus.

Viimasel ajal tekib üha enam mulje, et asju tehakse poolvägisi ja entusiasmita. Niigi on kogu see offroadindus sajaga üle võlli keeratud "Naabrist parem" pedereerimine, üks ei suuda ja teine ei saa. Vaadake, kuhu see jõudnud on.
Nüüd tekib selle kommi peale kindlalt pikki ja nõretavaid kommentaare, aga tegelt on mul pohhui mida mõni vanabee offroad-Baatjuska arvab, ütleb või mõtleb.

Päikest ja pikka pensioni põlve.

Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
syncro1
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas syncro1 »

Igatahes tuleme Andresega huviga vaatama,mida 80 EUR-i eest Silmsi külas pakutakse.

Anti
GAZ-69A.YJ .Eks Würth kaart ja tross.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

O.T.
Kahetsusväärsel kombel pean isand Priit Ausiga nõustuma. Eelolevast uudisvõistlusest ajendatud feim oleks piisva eelninfo ja atraktiivse reklaami puhul olemata.
Suhtlesin täna korraldajatega, tundisn kaasa, juhtisin pisipuudustele tähelepanu ja proovisin asja "silumiseks" nõu anda.
Ärgu Rasmus meelt heitku, esimene vasikas läheb ikka aia taha...

Mõnele järgmisele Boob&Co üritusele plaain kindlasti oselema või vaatlema tulla. Mõne suurvõistluste tegija võiks ka seda eekuju järgida, ehk saaks häid ideid kuidas "sööstuvõistlust" teha. Kavsvõi 64EUR eest.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

odot. Kas ma torpeteerin mingit toimuvat üritust ?

tuhat vabandust, kui see nii on, hetkel võistluskalender pole just kõrgema prioga. Postitus ajendus oliveri postist, kus ta küsis, et mis oleks mõistlik osalustasu ja mul tekkis siis kohe küsimus, et kui osalustaus on väiksem, kas ka ootused on siis väiksemad.

Kui nüüd tõesti võistluse korraldajale varba peale astusin, siis käsi südamel, see polnud nii mõeldud.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Arxs
Fitting 38"

Postitus Postitas Arxs »

Mina, kui mittekeegi arvan nii:
Võistlustel tuleks pakkuda kõigile osalejatele midagi. Võtame klaperjahi, on häda, et ei saa sõita niipalju, kui tahaks. Tekib küsimus, mille eest maksime?(ei pea ennast silmas). Korraldaja vastus: Auhinnalaud oli nii ja naa palju väärt, tule ainult võida. Tundub mulle, et paljudel üritustel just lähtutaksegi sellest.
Tekib küsimus: Kui paljud sõidavad võidu pärast? Just ainult võidu pärast, mitte enda testimiseks, melu nautimiseks või milleks iganeks, aga just selle pärast, mis ootab auhinnalaual? Mina alustasin, siis oli ainult silme ees sõit, rada jne, mitte kunagi auhinnalaud.
Loomulikult korraldajana tahaks nulli saada ja isegi oma töö eest tasu. Võib-olla ainuke loll sellisest vaatenurgast, aga arvan, et see sport pole nii kaugele arenenud, et kuidagi moodigi nulli saada ja peaeesmärk võiks olla hea ajaviide/hobi/harrastus/nautimine.
Usun, et nii tekiks rohkem osalejaid, rohkem osalejaid = suurem kajastus = sponsorid = suurem auhinnalaud.
Lööge või näkku, aga mingi arutelu ehk tekitab.
Ma ei jää kinni, ma lihtsalt kaotan pidamise ja jään seisma.
Honda TRX680
mämm mämm 650 XMR
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”