Usun et üsna rumal küsimus kuid äkki keegi viitsib rumalale vastata, esimene jeep mul siiski alles
GC tõste
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- laskarpoiss
- Got ARB and Nitrous?
GC tõste
Tere, minul selline kysimus et kust te teate et mitu " on tõstetud teie auto või et teine tõste või esimene tõste jne mis se cm-tes teeb kõik, kas keegi seletaks selle lahti mulle natukene. Oma auto alla vaadates on mingid kummi moodi seibid või midagi taolist kere ja vedru vahel üleval, kas se on hea või halb?, umbes 10cm paistab olevat, all on rehvid 33x11,5 R15. Kustmaalt autot tõstes peaks hakkama muid silla detaile vahetama ja nimelt milliseid?
Usun et üsna rumal küsimus kuid äkki keegi viitsib rumalale vastata, esimene jeep mul siiski alles

Jeep Grand Cherokee Limited 5,2 MPI V8 158kw
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Re: GC tõste
Tolle sentimeetriteks teisendada pole just väga raske, 1 toll on 2,54 cm...
See kui palju sul sinna vedru vahele on pistetud näitabki seda, palju autot tõstetud on võrreldes originaaliga. Oma osa mängib kindlasti ka see, kui väsinud vedrud on-et kui kõrgele auto lõppkokkuvõttes jääb. Seda kui palju on maksimaalselt võimalik ilma muid detaile vahetamata tõsta, tuleks kõvematelt jeebuspetsialistidelt küsida, otsing ka abiks, paar tolli kannatab kindlasti ilma modimata tõsta...
See kui palju sul sinna vedru vahele on pistetud näitabki seda, palju autot tõstetud on võrreldes originaaliga. Oma osa mängib kindlasti ka see, kui väsinud vedrud on-et kui kõrgele auto lõppkokkuvõttes jääb. Seda kui palju on maksimaalselt võimalik ilma muid detaile vahetamata tõsta, tuleks kõvematelt jeebuspetsialistidelt küsida, otsing ka abiks, paar tolli kannatab kindlasti ilma modimata tõsta...
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
- Datsun
- True Off Roader!
- Kontakt:
teoorias ei kannata(kui soovid ideaalset tulemust) tõsta isegi 1´´ kuigi praktikas seda tehakse ning olen isegi teinud! sillad hakkavad juhipoolt välja vahtima ja amordi mured tekkivad jne. natuke tuleb ikka ümber teha. jutt käib sellest, kui tõsta originaal kõrgusest(loe uute vedrude kõrgusest). aga edu aretamisel!Taivo kirjutas:Tolle sentimeetriteks teisendada pole just väga raske, 1 toll on 2,54 cm...
Datsun kirjutas:teoorias ei kannata(kui soovid ideaalset tulemust) tõsta isegi 1´´ kuigi praktikas seda tehakse ning olen isegi teinud! sillad hakkavad juhipoolt välja vahtima ja amordi mured tekkivad jne. natuke tuleb ikka ümber teha. jutt käib sellest, kui tõsta originaal kõrgusest(loe uute vedrude kõrgusest). aga edu aretamisel!Taivo kirjutas:Tolle sentimeetriteks teisendada pole just väga raske, 1 toll on 2,54 cm...
...jah, eks ta uute vedrudega võib teha küll nii, aga üldiselt olen näinud mitmeid autosid mida on nii tõstetud ja pole häda olnud midagi. Endalgi plaanis üks kahe tolline kergitamine teha, eks siis saab omal nahal ka ära proovitud
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
-
Krooniline
- Rock Crawler
Tõste teemasid lugedes on juba paljudel tõste tehtud nii või naa pidi. Säästutõste, kas pukside näol või esimesed vedrud taha ja ette mersuvedrud. Siit nüüd ka küsimus. Kumb oleks (harrastajale)tavakasutajale mõtekam. Mersuvedrud on pikemad ja jäigemad. Kas naad liiga jäigaks ei jää ja kuidas jääb juhitavusega ? Kui sahk ette, siis kindlasti vist mersu vedrud jne. Ma ei suuda otsustada