Vaja väiksemat maasturit

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Jopakolla
Off Roader Wannabe

Re: Vaja väiksemat maasturit

Postitus Postitas Jopakolla »

Juba hakkab looma :)
Seda Narva bensumootoriga Pajero kuulutust olen juba isegi hiilinud.
Kas keegi oskab täpsemalt pajatada Pajero nelikveo süsteemist? Kas Pajerol on ka rummulukud nagu patrullil?
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

II generatsioonil rummulukke pole, peaks vaakumlülitus esisillal olema. Tavasõidul on tagavedu, lülitatav neilvedu ja aeglusti. Superselec kastil ka keskdiffer. Parema varustuse juures veel tagumine diffrilukk :wink:
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Kasutaja avatar
differ
Fitting 38"

Postitus Postitas differ »

Jopakolla kirjutas:
Mina kah ussi ei leota. Kala püüan teisel viisil ja teiste vahenditega.
Nii palju kui on inimesi nii palju ka erinevaid arvamusi ja soove. Mina olen käinud metsas ja mere ääres paljude masinatega ja sealt ka oma vajaduste kohase masina suuruse välja mõelnud. Samuti on mul omad põhjused selle kohta, miks justnimelt 3-ukselist vaja on ning miks 5-ukseline ei lähe mitte. Ei pea lihtsalt vajalikuks siin kõiki oma kriteeriume selgitama hakata.
Võiksid ikka selgitada.
Käin ka palju kalal, aga ei näe probleemi oma 5 ukselise Pajeroga seal käia.
Jopakolla kirjutas:Kas keegi oskab täpsemalt pajatada Pajero nelikveo süsteemist? Kas Pajerol on ka rummulukud nagu patrullil?
II generatsiooni Pajerol rummulukke pole. Esisilla poolteljed lülituvad vaakumlülitusega esidiferentsiaalile.
SuperSelect veoskeemil on keskmine lukustatav differ ja tagasillas vaakumiga elektrooniliselt lukustatav differ. Kiire neliveo võib sõidu ajal sisse välja lülitada.
Võimalused:
1. Tegavedu
2. Kiire 4-vedu, keskelt lahti
3. Kiire 4-vedu, keskelt lukus
4. Neutraal(võimalik vahekastiga vintsi käitada)
5. Aeglusti, 4-vedu, keskelt lukus, tagasild lahti
6. Aeglusti, 4-vedu, keskelt lukus, tagasild lukus
Mitsubishi Pajero Wagon GLS 2,8TD
Mitsubishi Galant GTZ 3,0
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”