Tere!
Mure genekaga... Käis hiljuti remondis (peale seda sõitnud alla 1000 km) kuid jälle laadimine null. Testriga mõõtes näitab ainult aku voolu (24 v). Genekast tuleb välja 2 juhet, neist üks läheb mingisse takistisse, millel kirjas 200 oomi ning sellest juhtmest tuli välja 0,8 v... Mis takisti see on ning kust uut saab (testriga mõõtes oli asi tuksis). Veel. Genekat mõõtsin ka siis, kui auto mootor ei käinud ning väljatulevat voolu kuvas ikka 24 v (minu loogika ütleb, et nii ei tohiks olla, kuid võin ka eksida). Juhtmetest niipalju, et eelmine omanik oli seal ikka rämeda sasi-pusi korraldanud... Kui viga oleks pingeregulaatoris, siis ilmselt põleks pidnid läbi ning akud, mitte genekas ise... Võin ju uuesti geneka remonti viia, aga kui ta jälle peale natukest aega töötamise lõpetab.... Et siis, mis põhjustab geneka sellise jukerdamise.
160 3,3d generaator...
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: 160 3,3d generaator...
See takisti peaks olema eelsüüte küünalde oma, aga kust ma uue osta saan ning mis ta muud andmed on...
- isakene
- I know how to fix stuff
Re: 160 3,3d generaator...
Ei ole eelsüüteküünalde oma. Kuigi, ka eelsüüteküünalde juhtblokk saab sealtkaudu juhtsignaali.KeegiVeel kirjutas:See takisti peaks olema eelsüüte küünalde oma...
Neid takisteid on erinevaid olenevalt modifikatsioonist. Kõige parem, kui saadad mulle asjast pildi ja siis leiame ka vajaliku vidina.
Patrol, Pajero, Trooper kasutatud jupid.
56 486769, isakene@gmail.com
56 486769, isakene@gmail.com