Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
helar kirjutas:Heya!
Minu jaoks on 26 üsna kahtlane .Kuigi kui võimalik oleks, kimaks kohemaid sinnakanti
Moog on mul võõrsil üsna pikalt roostetanud. Lõpetan selle jama ära ,ning planeerisin sinna kanti hulkumist nädalal 1, 2012.
Kuna siis puhkus veel jätkub, ei ole erilist vahet päeva suhtes.
Kambaga saaksime peale safarit metsas moogsauna nautida, kõvemad kärsad saevad omale ka augu järve, ning kui võtan küttega sõjaväe telgi kaasa, saame mõnusalt ka metas ööbida.
Enivei, esimesel nädalal lähen hetkel niikuinii.
Aga anna siis teada
Ikka annan märku!
Plaan chero rada läbi sõita (jäi viimati kripeldama) ja siis puusalt.
Ilmselt nädala sees, kuid kui kaasvõitlejaile ei ole mokkamööda, ka nv.
Kui Andres, sulle kuidagipidi teistpidi sobib ja saaksid ühineda siis ajaplaan sinu järgi
Seal mõnus vesine ja vajadusel saan ka jäälõhuja rollis olla.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
uputaja kirjutas:Käisime mu maja taga. Seal vähe põnevam, sai vintsida kah. Soodlas mõttetu kuna vesi kõik augud liiva täis vedanud, ning põhi kõva.
Ja nii oligi.Mõned aastad tagasi põhjatud augud omasid täna tugevat liivapõhja,nii et snorklita,vintsita ja tavarehviga Chero ja Taroga olid enamus augud vabalt läbitavad.Tegime Võrrimehe,Jüngri ja Killuga väikese Jõulusafari ja uskuge,kohtusime päris jõuluvanaga-istus teine küll ATV seljas ja oli väga Boobi nägu
uputaja kirjutas:Käisime mu maja taga. Seal vähe põnevam, sai vintsida kah. Soodlas mõttetu kuna vesi kõik augud liiva täis vedanud, ning põhi kõva.
Ja nii oligi.Mõned aastad tagasi põhjatud augud omasid täna tugevat liivapõhja,nii et snorklita,vintsita ja tavarehviga Chero ja Taroga olid enamus augud vabalt läbitavad.Tegime Võrrimehe,Jüngri ja Killuga väikese Jõulusafari ja uskuge,kohtusime päris jõuluvanaga-istus teine küll ATV seljas ja oli väga Boobi nägu
Ja te ei eksinud
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Marlai kirjutas:Kas linnakatele ka see 7.01. sõit jõudumööda on?
See moodne lõik kindlasti, rehv võiks 35+ olla, snorkel üle akna alaserva ja hüdrovints annaks eelise. Paarsada meetrit liini peaks ka kaasas olema
Tegelikult seal maastik selline, kus linnakaga kannatab mõnusatest kohtadest mööda sõita ja teiselpool "maasikat" kuiva jalaga oodata.