Soojalt soovitaksin auto ära kaaluda ja kui on veel võimalik siis sildade kaupa.Point selles,et tagumine ots kergeks ei jääks.
Veiko
Moderaatorid: Veiko, erik, Arto, MM, Moderators
Täna püüame alustada esivedrustuse ümberehitust. Vintse on kaks olemas ja oli ka plaan taha vints panna, nüüd peab ainult välja mõtlema, kas ette on kasulikum panna 12500 T-Max või jätta 9000Warn, siis aega tagumise vintsi kinnitust mõtlema hakata. Praegused mülgastes vintsimised näitavad, et Warn jääb lahjaks ja tahab plokkiVeiko kirjutas:Vaatasin pilt nädalavahetusest mudas teil.Tuleb teha veel koopalaiendid ,et rattad kaetud oleks ja soovitatavalt ka taha vints panna ja võistlema tulla.
Veiko
Warn on hooldatud. Muud nagu häda polegi, kui plokki tahtis mõnes minu arvates mitte väga raskes kohas. Samas vedas paremini kui teisel masinal olev T-Maxi 11000Veiko kirjutas:Mina hooldaks Warni ära ja jätaks selle sinna ette.Miskipärat on see T-Max minu mitte lemmikute kastis.
See Warn jõuan ilust vedada 2.5 T autot.
Pane siis mõni pilt ka kuidas remont käib.
Veiko
Loodan, et tehnilise poole pealt kommenteerivad minust targemad mehed, dokumentide asjus on aga kindel nõue, et need peavad korras olema, seega kui passis on auto kahekohaline (nn. "huoltuauto" ilmselt) siis ei ole aktsepteeritav autos kolm istet. Kui soovite autosse kolme kohta, tuleb see ka passis kajastada...boob kirjutas:Tuleme-tuleme alguses vabasse![]()
Nüüd aga uued mured...
1. Auto on soome registris kahekohalisena, kuid masinas on kolm istmekohta. Kas see on võistlema tulles probleemiks?