Müügiabi paluks.

Liiga tihti on meil see küsimus. Palun, Paneme siia oma uiteküsimused ja fleimime siin, et millist maasturit ma tahan või vajan

Moderaator: Moderators

Vasta
Põnn
Off Roader Wannabe

Müügiabi paluks.

Postitus Postitas Põnn »

Tere. Ei osanud mujale teemat teha. Palju küsida maasturi eest? Autost:
Nissan Terrano 1, 3,0 bensiin. 1995.a., manuaal. Ilus tumeroheline ja roostevaba. Nahksisu ja el. lisad, kerevärvi tiivalaiendid. Autot on kõrgemaks tõstetud. Üldiselt väga heas korras ja ilusa välimusega. All uued naastrehvid.
Kuna siin selliseid hetkel ei müüda ja soomes analoogsed 92-93 maksavad 3tuhande euro juurde, oskate äkki pakkuda mingi hinnaskaala mis võiks sellise asja eest siin küsida.
Ette tänades.
Kasutaja avatar
inseneer
Legod Varuosadest

Re: Müügiabi paluks.

Postitus Postitas inseneer »

1200.- kuni 1800.- eurikut. Arvan mina....
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

1200ga vötan kohe ära, 3.0 pickupi sain 500ga
Viimati muutis marauder, R Dets 09, 2011 12:53 pm, muudetud 1 kord kokku.
Team saarlased
urbgrupp
Fitting 44"

Postitus Postitas urbgrupp »

Rehvide,velgede müük
Tel.5018365
urbgrupp@hot.ee
urbgrupp@gmail.com
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Bullrider »

Kinnitaks esimese arvamust avaldanud kodaniku arvamust..... kuskil kuni 1800 võiksid küsida küll. Soomega ära parem võrdle, sest seal on lisandunud normaalsele auto keskmisele hinnale autovero ehk automaks ehk maakeeles toll. Antud auto puhul see oleks keskmiselt 600-800 eurot. Kui aus olla, tundub nagu väga madal hind aga turg on turg....
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Ohohh üllatust...... minu lapsepõlve auto on müügis. Uskumatu kuidas soojendab südant kui kohtab midagi, mille eest on kunagi ammustel aegadel hoolt kantud :bg
ChevyBlazer
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas ChevyBlazer »

Küsiksin kah abi teilt, kas ma tõesti küsin liiga roppu hinda või miks mu blazerit peljatakse ? kuulutus siit--- http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=55&t=34233
paraeguseks vigu--- spido ei tööta, sumbuti lüriseb muid kosmeetilisi vigu leidub ka nagu näiteks kapotil mõlk, roostetäppe, iluvõre (lapitud kuid võiks ilusam olla) v kohati lakk puudu ! Mõned tuttavad kes kasutanud on maininud , et pidurid pole suuremad asjad. (kuigi klotsid on vahetatud ees ja taga).
igiliikur
Rock Crawler

Postitus Postitas igiliikur »

ChevyBlazer kirjutas:Küsiksin kah abi teilt, kas ma tõesti küsin liiga roppu hinda või miks mu blazerit peljatakse ? kuulutus siit--- http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=55&t=34233
paraeguseks vigu--- spido ei tööta, sumbuti lüriseb muid kosmeetilisi vigu leidub ka nagu näiteks kapotil mõlk, roostetäppe, iluvõre (lapitud kuid võiks ilusam olla) v kohati lakk puudu ! Mõned tuttavad kes kasutanud on maininud , et pidurid pole suuremad asjad. (kuigi klotsid on vahetatud ees ja taga).
Pildid on kuulutuse juures väga olulised, nendega on vaja natuke vaeva näha. Ma soovitaks igatahes mitte mudamülka piltidega proovida :D
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
ChevyBlazer
Off Roader Wannabe

igiliikur kirjutas:
ChevyBlazer kirjutas:Küsiksin kah abi teilt, kas ma tõesti küsin liiga roppu hinda või miks mu blazerit peljatakse ? kuulutus siit--- http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=55&t=34233
Pildid on kuulutuse juures väga olulised, nendega on vaja natuke vaeva näha. Ma soovitaks igatahes mitte mudamülka piltidega proovida :D
need pildid on seepärast pandud, et mitte salata asjaolu, et ma ka metsas sellega käinud olen kuid edukalt. (üldiselt ei meeldi mulle asju ilustada )
Kasutaja avatar
raulex
Fitting 44"

Postitus Postitas raulex »

Mõtle korraks ostja seisukohalt.Rohkete pisivigadega suht haruldane auto.Kütusekulu ja sõiduomaduste poolest saaks Blazerit võrrelda chero/grandiga,need on maastikul võimekamad ja (kasutatud)varuosi on igalt poolt võtta.
Ise olen üht Blazerit omanud,varuosadega on ikka nutune küll.Seega minu arvates on hind liiga kõrge.
ChevyBlazer
Off Roader Wannabe

raulex kirjutas:
Mõtle korraks ostja seisukohalt.Rohkete pisivigadega suht haruldane auto.Kütusekulu ja sõiduomaduste poolest saaks Blazerit võrrelda chero/grandiga,need on maastikul võimekamad ja (kasutatud)varuosi on igalt poolt võtta.
Ise olen üht Blazerit omanud,varuosadega on ikka nutune küll.Seega minu arvates on hind liiga kõrge.
suurem osa varuosi saab astrolt (v.a keredetailid)ja vahekast ja käimar.
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

ChevyBlazer kirjutas:
igiliikur kirjutas:
need pildid on seepärast pandud, et mitte salata asjaolu, et ma ka metsas sellega käinud olen kuid edukalt. (üldiselt ei meeldi mulle asju ilustada )
No aga võta kätte ja proovi, sa ei kaota ju midagi. Loomulikult on see hea omadus, asju mitte ilustada aga kapitalistlikus perselohkutõmbamis süsteemis see ei müü, pigem vastupidi. Siin foorumis omadevahel võib ju kõigest pajatada ja poripiltegi näidata aga mitte mingil juhul autode müügisaitidel... Ma arvan. Löö see aparaat korraks kasvõi läikima(kasvõi naftaga). Keset linna kuskil parteimaja ees asfaldil tee pildid ja jutt juurde, et teelt välja pole sa kunagi julgend keerata, kuigi tahaks aga lihtsalt pelgad pintsakut ja viigipükse ära määrida, kuna eluaeg olnud viisakas raamatupidaja ja blablablaaa. Ise sa autodest ei tea midagi ja iga väiksema kolksu peale oled sõitnud kohe esindusse, viivitamatult.
Just nimelt, mõtle OSTJA seisukohalt asja. Kui sulle sinna siis tulebki vend, kes autot otstarbekohaselt kasutama tahab hakata, siis sellele pihidki oma ´mõnest üksikust´metsasõidust.
Kasutaja avatar
rt23
True Off Roader!

Postitus Postitas rt23 »

Pildid peavad jah olema "just tehasest välja sõitnud auto" Sellise effekti annab just pesust või märg auto. Mudaseid pilte võib siia postitada aga mitte "auto24" seal maanteekulgejaid ka lugemas. Vigu loomulikult ei kiida aga küsimise peale pajatad. Kõigil kasutatud autodel on vigu see on selge, aga pikka ja lõpputut nimekirja ka ei taha keegi kuulda.
Edu müügil :wink:
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
Vasta

Mine “Tahan osta aga ?”