Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.
kuidas see 1.1kw mootor seda kombet liigutada jaksas? mul oleks põhimõtteliselt samasugune kombe puhuma vaja panna? aga ei kujuta ette kui võimas mootor peaks olema, ah ja kui suur see paak sul on, selle peaks ka nuputama, kuid jälle mis mahust alustada , et liiga lahja ei ole?
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
no nii tuli vähe OT.vabandust.11kw? võibolle tõesti aga seal 1 ja 1e vahel täpselt nagu täpp, et teguoleks nagu 1.1 kwse mootoriga. sellepärast küsisingi, et minu rumal loogika ütleb et see 1.1 on ilmselgelt lahja. kas see üldse suudaks midagi teha, või põleks paugust maha? plaanisin oma kombele 3kw mootorit proovida, tea kui reaalselt see ka toimima hakkaks?
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Antud mootori taga on ju ka kirjas voolutarve 21.5A, mis enamikes kodumajapidamistes tõesti lambid ära kustutab. 1kw mootoriga ei ole mõtet narrima hakata.
11 kw mootor ja. Sain isegi sellise kooslusega selle tööle aga jah tuled hõõgusid. Praegu kasutan jah 2.2 kw kompressorit. Hind mida tahaks ja millega ostsin on 300 euri. Tegu siis rootsi tehnikaga.
Suuremat paaki soovitan ostjale igaljuhul ja seda miskit 200L vms ( endal ühendatud 2.2kw kompressorile samuti 280L paak).
Nii, kahjuks on mulle tootlikus siiani leidmata. Leidsin firma kodulehe küll ülesse, aga sealt midagi sellist ei leidnud, kas siis on asi minu rootsikeeles või milleskis muus. Leht on:
http://www.asbrinks.info/
Otsin küll kruvikompressorit, aga tootlikus peaks suurem olema 5-6 kanti minutis ja surve 10bari. Kust Sul plaanis omale suurem hankida on?
Plaanis endale uus osta Saksast või Hollandist. Kui ise ei viitsi otsida ja sebida võin aidata tellida sul kompressori. Kui huvi siis täpsemalt juba PS-is.