94 ZJ`ile korraliku stanget vaja!
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
94 ZJ`ile korraliku stanget vaja!
Tere
Ootaks siinkohal ettepanekuid kust osta/tellida/lasta teha või leida jooniseid/pilte korralikust raudstangest? Viimane metsaskäik tõestas ilmekalt, et originaaliga ei jõua kusagile.
Ootaks siinkohal ettepanekuid kust osta/tellida/lasta teha või leida jooniseid/pilte korralikust raudstangest? Viimane metsaskäik tõestas ilmekalt, et originaaliga ei jõua kusagile.
ZJ 4,0
-
kadjakas2000
- Rock Crawler
Re: 94 ZJ`ile korraliku stanget vaja!
Urmas.Margo kirjutas:Tere
Jaa, pole paha ja vb see ongi see mida vajan, aga nagu ikka kaaluksin ka alternatiivseid variante.
ZJ 4,0
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Kui nädala-kahe pärast Kungla garagest läbi tuled, saad 94 ZJ Grandi küljes olevat korraliku asja elusuuruses takseerida.Margo kirjutas:Jaa, pole paha ja vb see ongi see mida vajan, aga nagu ikka kaaluksin ka alternatiivseid variante.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Ma liigun rohkem siin Tartu-Elva kandis, sinna satun harva.
ZJ 4,0
Alternatiiv - telli ARB, osta kellegi vana raud, lase Tartu vaimudel teha.
Või kui pappi tuulutada ei taha siis on alternatiiv käpik kätte suruda ja ise tööle asuda.
Virgo @ tuli tunnikene tagasi Grandi alt välja
Või kui pappi tuulutada ei taha siis on alternatiiv käpik kätte suruda ja ise tööle asuda.
Virgo @ tuli tunnikene tagasi Grandi alt välja
Mudas alates 2003.
- helar
- I live off from the mud
Hei!
Jooniseid ei jaga arusaadavatel põhjustel sulle kandikul ilmselt keegi.
Teisalt peaks sul omal tulevasest stangest nägemus olema.
Mina tegin omale niimodi:
Viskasin stange eest ,võtsin hunniku pappi sablooniks ning teipi sidumiseks.
Jätan siinkohal kirjeldamata kaua auto ees istusin ja mõtlesin milline peaks tulema.
'Lõikad papist tükkhaaval ja võimalikult täpselt detailid valmis ja kleebid selle koosluse kokku.
Pärast lõikad sellesama sablaka alusel tükid välja ja keevitad kokku.
Või lased lõigata ja keevitada.
Mina olen oma esimese stangega igaljuhul rahul.
Kui peaks veel tegema siis teeks teisiti.( ei oleks enam poolemillimeetripede
)
Jooniseid ei jaga arusaadavatel põhjustel sulle kandikul ilmselt keegi.
Teisalt peaks sul omal tulevasest stangest nägemus olema.
Mina tegin omale niimodi:
Viskasin stange eest ,võtsin hunniku pappi sablooniks ning teipi sidumiseks.
Jätan siinkohal kirjeldamata kaua auto ees istusin ja mõtlesin milline peaks tulema.
'Lõikad papist tükkhaaval ja võimalikult täpselt detailid valmis ja kleebid selle koosluse kokku.
Pärast lõikad sellesama sablaka alusel tükid välja ja keevitad kokku.
Või lased lõigata ja keevitada.
Mina olen oma esimese stangega igaljuhul rahul.
Kui peaks veel tegema siis teeks teisiti.( ei oleks enam poolemillimeetripede
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Eks see isetegemise variant jääb alati, iseasi kui tegija ma just olen. Eile sirvisin kõvasti ameerikamaa lehti ja leidsin palju huvitavaid pilte erinevatest võimalustest.
ZJ 4,0
Välimuse järgi on Urmase oma muidugi palju parem kui enamik netist leitavad!
ZJ 4,0
Asi ju lihtsamast lihtsam. Vastavalt auto eesmärgile ja üldisele look-ile teed ju raua ka.
Mina oma lumejõlevile (reg trademark by Madis
) tegin meelega lihtsa ja rohmaka,kuid tugeva. Kasutan teist ainult metsas käimiseks ja talvel hoovist hangede eemaldamiseks.
Eskiis röövis koos stange eemaldusega ca 25 min + 1 õlu.Papile eelistan žablooniks vineeri-puitu. Hea klambripüstoliga paika laksida ja takseerida.
Ülejäänu on juba puhas töörõõm. Selline asi valmis ca 5 tunniga, paar tundi lakkumist ja lihvi,primer,kivikaitse ja värv supsti selga ja ongi olemas.
Nädalavahetus tulemas, hakka laksima...esmaspäeval saad läikiva rauaga tööle sõita.
Päikest ja muda.
Virgo
Mina oma lumejõlevile (reg trademark by Madis
Eskiis röövis koos stange eemaldusega ca 25 min + 1 õlu.Papile eelistan žablooniks vineeri-puitu. Hea klambripüstoliga paika laksida ja takseerida.
Ülejäänu on juba puhas töörõõm. Selline asi valmis ca 5 tunniga, paar tundi lakkumist ja lihvi,primer,kivikaitse ja värv supsti selga ja ongi olemas.
Nädalavahetus tulemas, hakka laksima...esmaspäeval saad läikiva rauaga tööle sõita.
Päikest ja muda.
Virgo
Mudas alates 2003.
- helar
- I live off from the mud
Kui paksu stangega see hirmusjubejõlevläbivasihirajajakõiksepühibteelt ZJ siinpool Emajõjemetsi ringi liigub ?virgo kirjutas:Asi ju lihtsamast lihtsam. Vastavalt auto eesmärgile ja üldisele look-ile teed ju raua ka.
Mina oma lumejõlevile (reg trademark by Madis) tegin meelega lihtsa ja rohmaka,kuid tugeva. Kasutan teist ainult metsas käimiseks ja talvel hoovist hangede eemaldamiseks.
Päikest ja muda.
Virgo
Y61 Pätcruiser , LC80 .
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ei pea kohe rellakate, saagide, puuridega müristama. Eriti, kui oled laisk ja mugav.
Võtad läpaka põlvele, õlle kõrvale ja valmis ta ongi. Masin lõikab-voldib
https://docs.google.com/open?id=0B8VYaF ... AwNDA5NzI0
Downloadi arvutisse ja keeruta
Võtad läpaka põlvele, õlle kõrvale ja valmis ta ongi. Masin lõikab-voldib
https://docs.google.com/open?id=0B8VYaF ... AwNDA5NzI0
Downloadi arvutisse ja keeruta
Snegurochka ex.
5 mm, mõtlen veel kas tugevdusribad/kolmnurgad teha ka 5mm või 3mm.helar kirjutas: Kui paksu stangega see ....
Virgo
Mudas alates 2003.