Algaja ZJ grandiomaniku küsimused

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Mahno
Got ARB and Nitrous?

Algaja ZJ grandiomaniku küsimused

Postitus Postitas Mahno »

Tere

Äkki keegi oskab vastata:

Kuidas lülituvad sisse peeglisoojendused?
Kas vahekasti lülitushoova tagune peaks olema valgustatud analoogselt käigukasti selektorile?
Milliseid süüteküünlaid soovitate kasutada?
US spec küljes olevad esituled on täielik SOS pimedal maanteel. Kas eurotuled on paremad?
Kui suretada esmalt välja mootor ja siis lülitada välja esituled, siis esituled ei kustu. Kui teha vastupidi, on kõik ok. Kas see peabki nii olema, või on tegemist kohalike inseneride meistritööga?

Andres
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Re: Algaja ZJ grandiomaniku küsimused

Postitus Postitas LR90 »

Kas tuledel ei ole seda ukseni saatmise süsteemi, et peale mootori
seiskamist nad mingi aeg põlevad ja siis kustuvad?
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Sedapidi ma ei mõelnud. Proovin täna järele.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

*Peeglisoojendus peaks koos tagaklaasiga uhama hakkama.
*Jah vahekasti kangil on kah valgustav pirn/pirnikoht.
*Mida paremad, seda ägedama särtsu tekitavad.
*Jah, USA tuledel tuhmub esiteks esimene plastik ära ning sisemine reflektorpind tundub ka meie kliimaga kiiremini surevat. Euro klaastuled on etemad.
*Selle asja nimi on Follow me home, kui õieti mäletan. Eesmärk pimedal ajal omanik turvaliselt valgusvihus majaukseni saata. Ca 45 sek põlevad. Kui hooletusest jätisd põlema ja tahad ikkagi ära kustutada siis korra süütelukk taas IGN peale keerata ja välja tagasi.

Edu
Virgo
Mudas alates 2003.
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Tänud Virgo. Asi selge.
Süüteküünalde koha pealt jään siis ngk juurde.
Tim
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Tim »

Arvan et see firma rolli ei mängi. Küünlad ikka mingite andmete põhjal vastavalt mootorile. Jeepi tune up-ist lugedes seal soovitas tehasepoolt pandud küünaldest kraad külmemaid peale panna. Pidavat väheke erksamaks saama. Ise midagi kindlat soovitada ei oska.
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Ei mina teravuse üle kurda. Mul teisel autol 51kw ja ka täitsa piisav. Ma oleks ökonoomsuse paranemisega ka rahul :) Hetkel mootor tühikäigul päris kenasti ei tööta, pöörded teatud hetkedel (külm, niiske) kõiguvad tiba. Esimestena panustan küünaldele ja juhtmetele.

Kindlasti valin tootja poolt ettenähtud küünlad, lihtsalt näiteks (euro) fordi puhul on selge ja kindel valik motorcraft. Jeebil on originaalis vist championid, aga mul on championi osas tugev eelarvamus aja jooksul tekkinud.
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Rootor ja kaas sellisel juhul kindlasti, kui pereboitab. Korralik juhe ja hea küünal sinna otsa veel ja peaks süütevärgi heaks küll saama, kui just selles oli/on asi.
Virgo
Mudas alates 2003.
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Postitus Postitas kalleo »

Sorry et solgin teemat, aga ehk oskab keegi küünlajuhtmetest täpsemalt kõnelda. Nimelt on mul kolm santi kogemust nende (suht odavate) vedelate silikoonjuhtmetega. Žigull ei käivitunud enam, MB tuterdab ja Chero kipub ka viimasel ajal tühikäigul jõnksutama. Ühine nimetaja on siin silikoon küünlajuhe. Et kas keegi veel kinnitab et silikoon on kräpp? Ja oskab keski nimetada "hääd" küünlajuhtme tootjat?

Parimat,
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

kalleo kirjutas:Sorry et solgin teemat, aga ehk oskab keegi küünlajuhtmetest täpsemalt kõnelda. Nimelt on mul kolm santi kogemust nende (suht odavate) vedelate silikoonjuhtmetega. Žigull ei käivitunud enam, MB tuterdab ja Chero kipub ka viimasel ajal tühikäigul jõnksutama. Ühine nimetaja on siin silikoon küünlajuhe. Et kas keegi veel kinnitab et silikoon on kräpp? Ja oskab keski nimetada "hääd" küünlajuhtme tootjat?

Parimat,
Silikoonjuhtmeid ära kasuta. Ma arvan et Bougicord on piisavalt hea.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kasutaja avatar
kalleo
Rock Crawler

Postitus Postitas kalleo »

ibra kirjutas:
kalleo kirjutas:Sorry...
Silikoonjuhtmeid ära kasuta. Ma arvan et Bougicord on piisavalt hea.
Bougicord on uus sõna minu jaoks. Et millistest allikatest võiks seda kaupa (meie riigis) nõutada?

Kuna endal XJ-i süütevärgi swap lähiajal kavas siis jätkaks "algaja" teemat küünaldega. Aaastaid tagasi kui masina sain, vahetasin kohe küünlad ja juhtmed. Esimesest teelejäävast partsust pakuti Autolite'i. Küünlad siis hetkel peal Autolite Copper Core 985. Riiulis on uued vahetuseks valida NGK FR5-1 ja Champion RC12LYC. Olge veelkord hääd, andke hääl või visake näppu kumma on teie arvates vanale Chero mootorile parembi... Või jagage knõuhaud mida kiiduväärt küünalt vanakooli Chero mootoris ise kasutate.

Kõike paremat,
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Ibra, ära ole kade. Ütle siis, kust saab, kui kord inimestes huvi tekitasid.

Ma väikse internetiotsingu tegin, siis leidsin vaid mõned margikohased juhmekomplektid täiesti valedele autodele ja mõned nö küünla otsa käivad süütepoolid vaid.

Andres
Kasutaja avatar
ibra
I live off from the mud

Postitus Postitas ibra »

Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Mahno
Got ARB and Nitrous?

Tänan.
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Bullrider »

Mahno kirjutas:Ei mina teravuse üle kurda. Mul teisel autol 51kw ja ka täitsa piisav. Ma oleks ökonoomsuse paranemisega ka rahul :) Hetkel mootor tühikäigul päris kenasti ei tööta, pöörded teatud hetkedel (külm, niiske) kõiguvad tiba. Esimestena panustan küünaldele ja juhtmetele.

Kindlasti valin tootja poolt ettenähtud küünlad, lihtsalt näiteks (euro) fordi puhul on selge ja kindel valik motorcraft. Jeebil on originaalis vist championid, aga mul on championi osas tugev eelarvamus aja jooksul tekkinud.
Neid Championi küünlaid, mis jeebile kasvõi uspartsust küsima lähed, ei tasu karta, hoopis teine toode ja teine tootja ja teine pakendki :) Ja mde in USA.
Esituledele h4 bixenon sisse ja valgust tee täis. Eestis ju neid lausa 40€/kmpl saada. Need niinimetatud tulede plastklaasid saad lihvides peaaegu uuega võrdväärseks aga kui rahakott kannatab siis siiski klaasiga eurotuled on natukene paremad. Üldiselt sitad on jeebi tuled igatepidi, olgu uued või vanad, neid tuleb korraliku pirniga turgutada. Korrudeerunud peegelpinda saad uuendada spets kroomteibiga, tehtud ja toimib.
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”