Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.
Selline asi siis müügis, kuna plaanid muutusid ja asjale pole rakendust.
Asi on uus.
13000 lbs/5900kg
265:1
Lisaks juhtmega juhtimisele ka kaugjuhitav pult( või oli neid 2, hetkel ei meenu)
Kaal ca 45kg
Hind 300.-
Asub Võrus
Kontakt aces@hot.ee või ps või 56199690
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Ilmselt sa seda ise realselt kasutanud pole. Olen isa kokku puutunud ühe teise tootega samast firmast ja korra ka vaatasin netist ühte videot selle firma vintsist siis viskaks laia kaarega asja kuskile metsa (ilmselt siis kuusakoksisse, et mitte metsaalust ristustada) ja loeks selle ostu koolirahaks ja ostaks korraliku vintsi...Mitte paha pärast aga see on ikka paras pask küll
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele.... http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Ei ole selle vintsi kohta küll midagi halba öelda.( Kuna tyyp07 ise ka antud vintsi isendiga kokku ei ole puutunud, võiks mitte targutada ja maha teha. Ainult video vaatamisega midagi kohe Kuusakoskisse suunata....?). Minu autol peal olnud täpselt samasugune vints juba 3 aastat - saanud üsna pidevat kasutamist töö iseloomust lähtuvalt ja ei ole midagi katki läinud. Tõmbetugevust on piisavalt maasturite jaoks, raadiopult on üsna hea ja juhtmega pult ka OK. Ainult rullikud läksid suht kiiresti rooste. Kui see häirib, võib ju hõbevärviga üle värvida . Igatahes metsa ei ole ma tänu sellele vintsile kordagi jäänud! Nii, et ei ole midagi nii paha!
Minul ka samasugune vints teist aastat autol ees. Ainuke häda on tõesti roostes rullikud ja natuke kiirem võiks olla. Mingeid probleeme ei ole olnud ja kasutatud on päris palju. Ka Neoplan bussi lumest väljatõmbamisega sai hakkama.