o.Maasturi
Moderaator: Moderators
o.Maasturi
Ostan diiselmootoriga maasturi.Pakkuda võib kõikke aga aasta võiks jääda 98 ülespoole.Näiteks patrol sobiks.Huvi pakuks ka näiteks mingi usa raud. Kastikad Suburban, tahoe ram jne. Usa raud võib ka nats vanem olla. Inglise huumorit izusut opelit ja jeepi pole mõtet pakkuda.
Raha mingi 7500 max
Andke tulla kes te aianurgas väärt kaupa peidate.
Pole hetkel eestis seega pakkumised siia või ps
Number allpool kui kellegil tõesti vajadus helistada.
Raha mingi 7500 max
Andke tulla kes te aianurgas väärt kaupa peidate.
Pole hetkel eestis seega pakkumised siia või ps
Number allpool kui kellegil tõesti vajadus helistada.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Re: o.Maasturi
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
Ausalt öeldes tundub nats kahtlane. Just selle hyundai nime pärast. Tuleb meelde kohe mu eelmine isuzu millega oli ainult üks kepp kogu aeg.Võibolla ma eksin aga on sellised eelarvamused tekkinud.
Tundub suht lootusettu üritus olema se auto ost sellise raha eest.
Vanasti kui netti ja foorumeid veel polnud ostsid selle mis meeldis, nüüd loed foorumist ja avastad ,et kõigil autodel on mingid lollakad tüüpvead.
Tundub suht lootusettu üritus olema se auto ost sellise raha eest.
Vanasti kui netti ja foorumeid veel polnud ostsid selle mis meeldis, nüüd loed foorumist ja avastad ,et kõigil autodel on mingid lollakad tüüpvead.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
- inseneer
- Legod Varuosadest
Kas vana ja hea LC80 sillalukkudega ei paku huvi? Aastaarvu poolepealt ei mahu sinu poolt etteantud kriteeriumisse, kuid hinna poolest teatud tingimustel mahutame sisse.
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
Ei pea olema mingi ulme offroad koll vaid pigem auto millega lumise ilmaga puhta riidega liigelda saaks.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
No kui sa nime ja aastaarvu, mitte autot ostad, siis küll. Ma kohe ei tea, kuidas inimestel autod ei taha kesta. Kaldun arvama, et asi ikka tihendis kinni. Anna lollile masin kätte - ei tea, mis suurest õnnest ära teeb kohe. Eelpool nimetatud Terracanil tiksus hiljuti meie peres täis 9. aasta ja selle aja jooksul mingeid katastroofilisi juhtumeid esinenud ei ole. Ei ütleks, et lagunenud oleks hirmsamini, kui mõni teine auto. Selle aja sees on ära peetud ka eelmise põlvkonna Grand Cherokee. Ja nüüd on ka uuega juba mõned tuhanded odomeetrile kogunenud. Ja näe kurat - kestavad kõik. Isegi Volkswagen passat on vastu pidanud. Võibolla on saladus selles, et ma lasen kõige selle sõitmise kõrvalt autosid ettenähtud ajal ja kohas ka hooldada, mine tea. Kui kogu aeg midagi põlve otsas nokitseda tahad, siis osta muidugi mingi niiöelda pommikindel saan, mis oma parima pommikindluse minetas läbisõidumõõdiku üle-eelmisel ringil. Elu pidavatki ju valikutest koosnema.
Jutt lihtsalt infoks, mitte et ma just sulle oma auto ära müüma peaksin ja mingit vaenu õhutada tahaksin.
Jutt lihtsalt infoks, mitte et ma just sulle oma auto ära müüma peaksin ja mingit vaenu õhutada tahaksin.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
Tegelikult küll enam vajadust müüa pole aga mõtlesin, et võib ju igaks juhuks pakkuda
facelift Pajero Wagon '98 2,8TDI, jaapani auto kohta väga palju lisasid, mõned iluvead, hind 5200€
facelift Pajero Wagon '98 2,8TDI, jaapani auto kohta väga palju lisasid, mõned iluvead, hind 5200€
Olin ma ka enne sinu pakkumist neid terracane vaadanud,aga kui lugesin nende pumpade metallipuru tootmis probleemidest ja ka tundlikusest kehva kütuse suhtes siis leidsin et see pole see mida otsin.
Endal aega põlveotsas remontida pole ja samas oodata et esindus kuskilt mingeid müstilisi elektroonika vigu taga ajab katse eksitus meetodil pole ka lahendus.
Ja ei saa ju öelda ,et ei tehtaks autosid mis kestaks. Raske on lihtsalt leida kompromissi vastupidavuse ja sõidumugavuse vahel.
Endal aega põlveotsas remontida pole ja samas oodata et esindus kuskilt mingeid müstilisi elektroonika vigu taga ajab katse eksitus meetodil pole ka lahendus.
Ja ei saa ju öelda ,et ei tehtaks autosid mis kestaks. Raske on lihtsalt leida kompromissi vastupidavuse ja sõidumugavuse vahel.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Ma usun, et kõik kaasaegsemad common rail diislid on tundlikud kehva kütuse suhtes. Kui sa sellist autot otsid, mis ei oleks tundlik, siis pead ikka minu Pajero või mõne muu vanakooli masina peale mõtlema.heints kirjutas: ja ka tundlikusest kehva kütuse suhtes siis leidsin et see pole see mida otsin.