M:kütteõlipõleti oilon junior pro 27kw ja tonn vedelikku!
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
M:kütteõlipõleti oilon junior pro 27kw ja tonn vedelikku!
seoses koduse küttesüsteemi välja vahetamisega(oli plaan panna vedelküte aga loobusin) seega pakkuda siis tutikas põleti (karp avamata ja kinnine) selline http://www.pci.ee/feb/Pildid/7952-1.jpg !poes leti hind 780 eur ja minu hind 600eur.ja lisaks pakkuda tonn ahjukütet,hind 650eur transport kokkuleppel!võib koos kui ka eraldi müüa!asukoht harjumaa tallinnast 20km ja nr 56-464-799 või ints20@hot.ee
Re: M:kütteõlipõleti oilon junior pro 27kw ja tonn vedelikku
mis värvi see küte on oleks täitsa huvi kui sinine.
algselt punane ja nüüdseks punakas-pruunikas kuna seisis metall mahutis,mis ei tähenda et ta kütteväärtus kehvem oleks.M.A.R.E.K kirjutas:mis värvi see küte on oleks täitsa huvi kui sinine.
Minu teada ahju- ja diiselkütet puust mahutites ei hoita, ega see konjak ei ole.ints20 kirjutas:algselt punane ja nüüdseks punakas-pruunikas kuna seisis metall mahutis,mis ei tähenda et ta kütteväärtus kehvem oleks.M.A.R.E.K kirjutas:mis värvi see küte on oleks täitsa huvi kui sinine.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
ibra kirjutas:Minu teada ahju- ja diiselkütet puust mahutites ei hoita, ega see konjak ei ole.ints20 kirjutas:algselt punane ja nüüdseks punakas-pruunikas kuna seisis metall mahutis,mis ei tähenda et ta kütteväärtus kehvem oleks.M.A.R.E.K kirjutas:mis värvi see küte on oleks täitsa huvi kui sinine.Neid hoitaksegi metallmahutites. Kui ta on punakas-pruunikas siis ta on mingi solk, mis sisaldab vett ja roostet. Kas sa selle musta solkkütuse maha müüsid ? http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=8&t ... 98#p222198
oled sa asja huviline või on sul igas teemas midagi niisama tõugata?must kütus ammu müüdud!ja järjekordselt kodanik ibra pead sa pettuma ei olnud eelmine toode solk ja ei ole seekordki kahjuks solk!!!järgmine kord kui ma tahan sinu teadmistest teada eks ma siis anna sulle ise teada onju!vastasel juhul hoia oma teadmised endale kui sa pole täpsete asjaoludega kursis,sest see pask mis sa siin igalpool teemades ajad põhineb kõigest sinu arvamusel ja maailma nägemusel.!ja kui sul järgmine kord küsimusi on siis kuulutuses on telefoni number olemas.
ja minuteada ei tohi punast ja sinist segada ka.Mul katles sinine nii,et poleks sobinud ka aga kui kellegil pakkuda siis andke teada sest ruumi on veel 3.5 tonni
aga loodme ,et tuleb soe talv
Võib küll segada.M.A.R.E.K kirjutas:ja minuteada ei tohi punast ja sinist segada ka.Mul katles sinine nii,et poleks sobinud ka aga kui kellegil pakkuda siis andke teada sest ruumi on veel 3.5 tonniaga loodme ,et tuleb soe talv
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
M.A.R.E.K kirjutas:ja minuteada ei tohi punast ja sinist segada ka.Mul katles sinine nii,et poleks sobinud ka aga kui kellegil pakkuda siis andke teada sest ruumi on veel 3.5 tonniaga loodme ,et tuleb soe talv
tohib ikka segada!ei juhtu sellega midagi tegemist ju ikkagi lihtsalt värvitud kütusega.