87. pajero. laadimisega probleem!
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
87. pajero. laadimisega probleem!
kes oskaks aidata. viga siis selles et laadimist ei ole. olen juba kahte genekat proovinud ja laadimine on 5,20 v. olen uurinud ja puurinud aga ei saa asjale pihta. kas sellel autol on kuskil mingi pingerelee või laadimisega seotud relee (kaitse) või oskab mulle keegi öelda kus kohast peaks mingeid juhtmeid vaatama. geneka ergutusele see kolmas üksik juhe sinna tuleb vool peale (5,20) või oskab keegi soovitada kohta kus see mütsialune viga üles leitakse. viiks auto kohale.
Auto transport igakell ! 53612364
-
jyrgen
- Got ARB and Nitrous?
Re: 87. pajero. laadimisega probleem!
Ei ole küll veel nii pädev Pajero asjandustega, aga kas sa nii ei tahaks proovida, kui annad lisa juhtmega otse akult 12V mootori töötamise ajal ergutusele, et mis see laadimine siis teeb.
Enne oli mul aega ja raha,
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.
nüüd on mul ainult
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
okei. lähen proovin. aga mul akus on ainult 6-7v sees täkuga panen käima ja vaatan mis saab. üks asi veel et peale geneka vahetust on nii et kui akuklemmi maha võtan siis sureb välja. aga diisel ei tohiks ju surra. enne ei sellega probleemi.
Auto transport igakell ! 53612364
-
jyrgen
- Got ARB and Nitrous?
Aga miks sa siis ei raatsi enne akut ära laadida ja siis käivitada 
Näiteks täna täheldasin oma I-gen Pajerol niisugust asja, et sigarisüütajas oli läppari toiteadapter ja arvuti oli töös, käivitasin mootori ja adapter jäi voolu puudusesse, ning hakkas pinisema, umbes 15 sekundit pinises ja siis hakkas ka voltmeetril voldid tõusma. Nii et mingi relee või takistus ikkagi on aku ja generaatori vahel. Aga mis seal on, pole veel selleni jõudnud, käivitub laitmatult, voolu laadib ja muu mind polegi veel huvitanud
Näiteks täna täheldasin oma I-gen Pajerol niisugust asja, et sigarisüütajas oli läppari toiteadapter ja arvuti oli töös, käivitasin mootori ja adapter jäi voolu puudusesse, ning hakkas pinisema, umbes 15 sekundit pinises ja siis hakkas ka voltmeetril voldid tõusma. Nii et mingi relee või takistus ikkagi on aku ja generaatori vahel. Aga mis seal on, pole veel selleni jõudnud, käivitub laitmatult, voolu laadib ja muu mind polegi veel huvitanud
nüüd on mul ainult
nüüd on mul ainult
Aku lae ikka täis enne kui käivitad. Ka suretusklapp tahab voolu saada et mootor töötaks. Võibolla ei saa genekas ergutust ja ei hakkagi laadima.
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
-
jyrgen
- Got ARB and Nitrous?
No põhimõtteliselt ma ise nagu kah üritasin sellist vihjet anda talle läbi lilledert23 kirjutas:Aku lae ikka täis enne kui käivitad. Ka suretusklapp tahab voolu saada et mootor töötaks. Võibolla ei saa genekas ergutust ja ei hakkagi laadima.
nüüd on mul ainult
nüüd on mul ainult
Kas keegi teab mis kaablid tulevad kundepoolse aku peale? Jäme punane läheb starterisse ja siis on veel jämedam valge ja vist oli sinene. Miski pärast need minu autol seal lahtiselt, vb ise lahti tulnud või eelmine omanik need eemaldanud.
Mis puutub nende generaatorite vastupidavusse siis üks gene remontija tegi selgeks, et need generaatorid polegi mõeldud aku laadimiseks, vaid lihtsalt voolu hoidmiseks. Kui autol lisatuled, lased seistes aku niisama tühjaks jne pidi juba jama majas olema. 65st A jääb lihtsalt väheks ja mähis sulab
Mis puutub nende generaatorite vastupidavusse siis üks gene remontija tegi selgeks, et need generaatorid polegi mõeldud aku laadimiseks, vaid lihtsalt voolu hoidmiseks. Kui autol lisatuled, lased seistes aku niisama tühjaks jne pidi juba jama majas olema. 65st A jääb lihtsalt väheks ja mähis sulab
Sealt peaks autole ülejäänud tarbijate vool jooksma ja justkui oli üks ka genest tulev juhe. See mudru on omal ka ringi tehtud ammu juba.Kas keegi teab mis kaablid tulevad kundepoolse aku peale? Jäme punane läheb starterisse ja siis on veel jämedam valge ja vist oli sinene. Miski pärast need minu autol seal lahtiselt
Asukoht viljandimaa Suslepa. Tel 53365288 - Toomas
-
UbakesetMuda
- Got ARB and Nitrous?
-
jyrgen
- Got ARB and Nitrous?
Aga äkki vihjad, et mis siis probleemiks oli kah

nüüd on mul ainult
nüüd on mul ainult