Seda ma mõtlesingi, et kuhu see jäi...
urmas saab jälle naerda
kobakäpp ja hajameelne Urvo
Tervisi siis Urvo-ha-haa.Saame aru,selle Tartu vaimuga on teinekord segadusi
Cherokeesid olin seekord tõesti rekordarv,kuigi puudus esimene kes neist rajale tuli.Ja paistab,et Cherokee ninaosa on täpselt nii lai,et ei mahu kitsast puust mööda sõitma.
Defineerin kitsa puu.
Kitsas puu kasvab ühes suunas(tavaliselt sõidusuunas) nii ,et teda on võimatu tähele panna

.Kui sa jõuad talle nii lähedale,et ei jõua enam reageerida,siis pöörab kitsas puu oma laiema osa sinu poole.Tavaliselt asub see puu siis masina esilaternaga ühel joonel,halvemal juhul on see joon auto keskosal.Järgneb kontakt kitsa puu laia osaga,mille tagajärjed sõltuvad masina liikumiskiirusest,massist ja piloodi osavusest

.Peale ohvri lahkumist pöördub puu algasendisse järgmist ootama.Pole välistatud,et see oled sa ise.Kitsaks puuks võib salapärasel kombel muutuda iga normaalne puu ja kui kitsas puu on väsinud rumalatest offroaderitest,siis muutub ta mingiks ajaks normaalseks.
Kitsad puud võivad koopereeruda 2 või enamarvuliseks grupiks,mis on esiti karm variant.
Kuuldavasti oli Klapperil ka ATV sellidel nendega kõvasti tegemist.Vaata kuradeid,lähevad juba laste kallale

.
Ja kui te teaksite mida Ladogal tegid need puud minu auto tagaosaga
Urmas