Soodsaimad uute naastrehvide müüjad ja brändid.
Moderaator: Moderators
Soodsaimad uute naastrehvide müüjad ja brändid.
Oskab keegi soovitada firmasid,kelle poolt pakutavad rehvid on on soodsad.
Võib ka taastatud naastrehvide pakkujatest pajatada.
Olen lähtundud põhimõttest,suvel sõida pasteldega,aga talverehvid peavad olema väga head.
Võib ka taastatud naastrehvide pakkujatest pajatada.
Olen lähtundud põhimõttest,suvel sõida pasteldega,aga talverehvid peavad olema väga head.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Rendin välja halumasinat Japa 700
5280616
5280616
Re: Soodsaimad uute naastrehvide müüjad ja brändid.
Millistest kaalutlustest lähtudes sa sellise järelduseni jõudnud oled?ardi kirjutas: Olen lähtundud põhimõttest,suvel sõida pasteldega,aga talverehvid peavad olema väga head.
Muidu nad soovitavad siin sellist kohta --> www.reifendirekt.co.ee Pidavat soodne olema.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
tel. 51O7O27
-
honkomees
- True Off Roader!
Ka mul on samapõhimõte - suvisel teel püsib slikiga kah, sisse kah tavaliselt suvel ei jää, aga veega kaetud kiilakal ikka kõige paremate firmade hulgast naastrehv, lisaks ka korraliku klotsiga, mis tagab enam-vähem läbivuse sillani lumes - need 2 enamesinevat teeolu talvisel ajal ja maal.walkman kirjutas:Millistest kaalutlustest lähtudes sa sellise järelduseni jõudnud oled?ardi kirjutas: Olen lähtundud põhimõttest,suvel sõida pasteldega,aga talverehvid peavad olema väga head.![]()
....
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Et talvel saaks lumes edasi ja kiilasjääl oleks auto juhitav.Suvel saab edasi mistahes rehviga ja kiilasjääd suvel pole,vesiliug on ennetatav ja välditav juhtimisvõtetega.Uutele suverehvidele kulutatud raha on raharaiskamine,telverehvidele kulutatud raha on investeering ohutusse ja aega,sest vahe uue suverehvi ja suvepastla vahel on imeväike,aga talvepastla ja uue naastrehvi vahel on mäekõrgune.walkman kirjutas:Millistest kaalutlustest lähtudes sa sellise järelduseni jõudnud oled?ardi kirjutas: Olen lähtundud põhimõttest,suvel sõida pasteldega,aga talverehvid peavad olema väga head.![]()
Muidu nad soovitavad siin sellist kohta --> http://www.reifendirekt.co.ee Pidavat soodne olema.
5280616
5280616
- uputaja
- I live off from the mud
ardi kirjutas:Et talvel saaks lumes edasi ja kiilasjääl oleks auto juhitav.Suvel saab edasi mistahes rehviga ja kiilasjääd suvel pole,vesiliug on ennetatav ja välditav juhtimisvõtetega.Uutele suverehvidele kulutatud raha on raharaiskamine,telverehvidele kulutatud raha on investeering ohutusse ja aega,sest vahe uue suverehvi ja suvepastla vahel on imeväike,aga talvepastla ja uue naastrehvi vahel on mäekõrgune.walkman kirjutas:Millistest kaalutlustest lähtudes sa sellise järelduseni jõudnud oled?ardi kirjutas: Olen lähtundud põhimõttest,suvel sõida pasteldega,aga talverehvid peavad olema väga head.![]()
Muidu nad soovitavad siin sellist kohta --> http://www.reifendirekt.co.ee Pidavat soodne olema.
Sellised idiootlikud tarkused oleks mõtet enda teada jätta, mitte avalikult kuulutada.
Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Tere.
Tekkis küsimus,et millised TAASTATUD rehvid on väga head.Kuna olen suht kaua rehvidega tegelenud ei ole sellist asja veel kohanud.Mis puutub kiilakatesse suvedesse siis mina korrutaks lubatu piiri kahega,et teede pealt kaoks need säästu inimesed,kas tõesti ei mõelda autot soetades püsikuludele.
Tarmo
5157448
Tekkis küsimus,et millised TAASTATUD rehvid on väga head.Kuna olen suht kaua rehvidega tegelenud ei ole sellist asja veel kohanud.Mis puutub kiilakatesse suvedesse siis mina korrutaks lubatu piiri kahega,et teede pealt kaoks need säästu inimesed,kas tõesti ei mõelda autot soetades püsikuludele.
Tarmo
5157448
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Vähe O.T:
Vahetasin rehve Tööstuse tänava Hermeliini taga olevas punktis.
Vanad rehvid visatakse töökoja taha hunnikusse.
Sealt üks taksojuht parasjagu sobitas omale komplekti kokku
Ilmselt teisedki. Tasuta ju.
Salukaga nõus: Ka parimast protirehvist on parem hiina tehases tehtud uus. Tegelt polegi need Wanlid ja Nexenid enam nii hullud, kui räägitakse.
Sealt üks taksojuht parasjagu sobitas omale komplekti kokku
Salukaga nõus: Ka parimast protirehvist on parem hiina tehases tehtud uus. Tegelt polegi need Wanlid ja Nexenid enam nii hullud, kui räägitakse.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
1)Kes meist ei mäletaks aegu, kui sai ühekskümendate alguses sai sama moodi Soome rehvivahetuspunkte puistams käidud ja vähegi mustrit omavad rehvid siia veetud.urmas kirjutas:Vähe O.T:
Sealt üks taksojuht parasjagu sobitas omale komplekti kokkuIlmselt teisedki. Tasuta ju.
2)Mina olen valdva enamuse oma 19 aasta pikkusest juhi staazist protikatega sõitnud (vahel sekka ka mõned kasutatud originaalrehvid). Kui võrrelda töö autode all olnud udupeenete originaalrehvidega, siis vahe on olemas, kuid kuna minu liikumiskiirused on madalad, siis pole seni probleem olnud. Vähemasti ei tea et oleksin ühegi avarii (oma autodega) kehvade rehvide tõttu teinud, pigem hooletuse või tähelepanemattuse tõttu. Kui suurem rehvimüra ja veidi rohkem vastukaalusid veljel ei sega,siis kärvad protid küllkenasti. Kogu selleja jooksul on vaid üks proikas punni ja garantiivahetusse läinud.
Olen nõus, et luksus- või sportautode puhul oleks selline kompromis liiast. Muude "traktorite" puhul ei ole vast vahet.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Mina korrutaks lubatud talvise 2-ga ja jagaks lubatud suvise samuti 2-ga,et säästuinimesed talvel ei kelgutaks.salukad kirjutas:Tere.
Tarmo
5157448
5280616
5280616
Mis puutub nii-öelda taksojuhi sündroomi siis oleme enda töökojas praktiseerinud noaga küljed läbi,tundub küll õel aga kui me suudame juba ühe mõlkimise ära hoida siis on see õigustatud
Tarmo
5157448
Tarmo
5157448
Ma ütleks, et masteri naelutatud talvekad olid ikkagi tunduvalt parema pidamisega kui Wanlid. Kahjuks neid aga 236/65/17 saada ei ole, muidu võtaks neid iga hooaeg uue jooksu. Ka mingeid masteri 10a vanu tutikaid protte kiidaks, mille kusagilt kuurinurgast leidsin ja 4wd sõidukale alla keerasin. Peavad erakordselt hästi, kuigi ma muidu proti ja lamelli usku ei ole. Protti miinus on muidugi kiire kulumine, kui on suuremad läbisõidud. Hetkel kasutan Hakkapeliita suv ja olen rahul. Kestab normaalselt, peab normaalselt ja eriti ei ulu.
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Kuna Land Roveri läbisõidud väikesed (5 aastat samad Insad all),siis saan protikaid vaid sõiduato tasmel iseloomustada.
Mõned nädalad tagasi sai uus jooks Masteri proti lamelle alla. Eelmistega sõistsin aastringselt ja läbisitu tuli pea 50.000 km, kahel tagumisel rehvi oli mustrijäk veel 4-5mm. Eelmine jooks proti lamelle kestis ca 40.000 km aastaringset kasutust. Täpset vastupidvaust on raske mõõta, kuna Poola teed lõhkusid kaks neist esimsel aastal ja üks sai offroadides viga. Sai seejärel vulgitud, kuid vist sai karskass ka pihta ja kulus ebaühtlaselt. Seeg väga kurta ei saa.
Mõned nädalad tagasi sai uus jooks Masteri proti lamelle alla. Eelmistega sõistsin aastringselt ja läbisitu tuli pea 50.000 km, kahel tagumisel rehvi oli mustrijäk veel 4-5mm. Eelmine jooks proti lamelle kestis ca 40.000 km aastaringset kasutust. Täpset vastupidvaust on raske mõõta, kuna Poola teed lõhkusid kaks neist esimsel aastal ja üks sai offroadides viga. Sai seejärel vulgitud, kuid vist sai karskass ka pihta ja kulus ebaühtlaselt. Seeg väga kurta ei saa.
-----------------------------------------------------------------
Minul ei ole ka Masteri proti vastu midagi. Sai pakibussile nüüd tutikad alla pandud, paneks maasturile ka, kui nad nii suuri mõõte pakuks. Rehvimüra on tõesti olemas, aga muster on sügav ja korralik ja peab ka hästi, kopeerivad nad ju Nokia Hakkapeliita mustreid.
Ma pigem sõidan Masteri uued rehvid 50% peale ja ostan uued, kui et ostan 60% jäägiga firmakaid ja sõidan 25% peale.
Aastad tagasi, kui Pärnus veel palju jäärada sõideti, oli pakibussi naelaga uus Masteri prott auto all tegija.
Ma pigem sõidan Masteri uued rehvid 50% peale ja ostan uued, kui et ostan 60% jäägiga firmakaid ja sõidan 25% peale.
Aastad tagasi, kui Pärnus veel palju jäärada sõideti, oli pakibussi naelaga uus Masteri prott auto all tegija.
- helar
- I live off from the mud
.heh ja sujuvalt liigume ot ks.
ot veel niipalju ,et masteri lamellid peavad teel üllatatalt hästi.
2 aastat, hooajast, ..ni, sain kimada- quatrrosõiduka all. täitsa ok.
Teemasse.
Kui me räägime soodsaimatest ,siis me räägime no name brändidest.
Vaielge vastu. Ilmselt mitte.
Aga! Minul on nende no name brändidega hea kogemus ja jutt pole kogemusest ühe automargi puhul.
Pontiac minivan 1x talv uue Wanliga- kordagi polnud probleemi.
mazda xedos 9, pontu rehve ei saanud kasutada, pidin jälle uued wanlid ostma. Häiris müra. Pidamiselt kõik ok.
Mazda 6, poest välja veeretud auto alla tahtsin enamat. Läbi suure ussi emmi leidsin jooksu uusi goodyear ug 500.
pidamisega polnud probleemi.
Ma ei väida ,et brändi ja no name rehvi võiks asetada ühele pulgale, kuid minu jaoks on kohati keeruline vahet teha.
ja mehed, kasutage ka suvisel perioodil korralikku rehvi- säilib reaalne võimalus näha nii teil endil, teie perel, kui ka teistel teie ümber järgmist talveperioodi.
ot veel niipalju ,et masteri lamellid peavad teel üllatatalt hästi.
2 aastat, hooajast, ..ni, sain kimada- quatrrosõiduka all. täitsa ok.
Teemasse.
Kui me räägime soodsaimatest ,siis me räägime no name brändidest.
Vaielge vastu. Ilmselt mitte.
Aga! Minul on nende no name brändidega hea kogemus ja jutt pole kogemusest ühe automargi puhul.
Pontiac minivan 1x talv uue Wanliga- kordagi polnud probleemi.
mazda xedos 9, pontu rehve ei saanud kasutada, pidin jälle uued wanlid ostma. Häiris müra. Pidamiselt kõik ok.
Mazda 6, poest välja veeretud auto alla tahtsin enamat. Läbi suure ussi emmi leidsin jooksu uusi goodyear ug 500.
pidamisega polnud probleemi.
Ma ei väida ,et brändi ja no name rehvi võiks asetada ühele pulgale, kuid minu jaoks on kohati keeruline vahet teha.
ja mehed, kasutage ka suvisel perioodil korralikku rehvi- säilib reaalne võimalus näha nii teil endil, teie perel, kui ka teistel teie ümber järgmist talveperioodi.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee