Pajero 2,8 sildade jms kasutamine

Moderaatorid: Maasturid, Moderators

sigaelmar
Fitting 38"

Re: Pajero 2,8 sildade jms kasutamine

Postitus Postitas sigaelmar »

belmondoke kirjutas:automaati ei tea,aga manuaal kast lubab minul lülitada 2-4wd kuni 100km/h.Esisild lülitub ikka pärast lülitust mitte siis kui vaja ja välja lülitad ju sõidu ajal,ehk oodata pole midagi vaja ja ei saagi kui liigud.
Mul üks teistsugune küsimus sulle - kas sinul põlevad soojendusnuppude valgustus täiel määral? Ma vahetasin soojendusploki taustavalguse pirni ära aga see pool on pime kus konditsioneeri ja siseõhuringluse nupp, see nurk on pime ja ma ei leidnud teist pirni.
belmondoke
Fitting 38"

Postitus Postitas belmondoke »

esisilla tuled jäävad vahest vilkuma jah mõneks ajaks.Sellest siin kuskil miski teema ka olnud.Esidiffris mingi vaakum lüliti jama vist.Soenduse paneelis ikka kõik valge.Ka vasak nurk kus kondi lüliti.
sigaelmar
Fitting 38"

Aga selles oleme siis veendunud, et 4H peal on pidev nelik?
belmondoke
Fitting 38"

pidev ikka.
jyrgen
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas jyrgen »

Äääää.... Kas ikka on 4H peal pidev neli vedu taga? Mis moodi te näiteks kasvõi 50 km/h kiiruse peal kurvi võtate, kui kõik neli ratast veavad? 4H peal peaks ikka asi toimima nagu näiteks SYNCRO neliveolistel, et veavad küll mõlemad sillad, aga diffrid on vabad. Parandage mind kui ma millegist nüüd valesti olen aru saanud :D
Enne oli mul aega ja raha,
nüüd on mul ainult
Pajero 2,5tdi, 1990 a. ja ka Ford Maverick 2,7td 1996 a.
belmondoke
Fitting 38"

veab ikka üks esiratas.Mõlemad veaksid kui oleks differ lukus.
belmondoke
Fitting 38"

jyrgen kirjutas:Äääää.... Kas ikka on 4H peal pidev neli vedu taga? Mis moodi te näiteks kasvõi 50 km/h kiiruse peal kurvi võtate, kui kõik neli ratast veavad? 4H peal peaks ikka asi toimima nagu näiteks SYNCRO neliveolistel, et veavad küll mõlemad sillad, aga diffrid on vabad. Parandage mind kui ma millegist nüüd valesti olen aru saanud :D
ärme unusta,et teemaalgataja küsib kas esisild rakendub kohe pärast lülitust,või siis kui tagasild hätta jääb.See,et esisillas vahelduva eduga ainult üks ratas veab ei muuda veel seda,et autol on nelivedu(mis ei eelda diffrilukke mõlemas sillas).Ka vabade diffritega pajero on siiski 4x4.
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

jyrgen kirjutas:Äääää.... Kas ikka on 4H peal pidev neli vedu taga? Mis moodi te näiteks kasvõi 50 km/h kiiruse peal kurvi võtate, kui kõik neli ratast veavad? 4H peal peaks ikka asi toimima nagu näiteks SYNCRO neliveolistel, et veavad küll mõlemad sillad, aga diffrid on vabad. Parandage mind kui ma millegist nüüd valesti olen aru saanud :D
Kuna ntx. länkar (J12) on pideva neliveoga, ega sel siis ju esisild lukus pole, samamoodi veab 1 esiratas. :D (Lukku polegi sinna tehasest ette nähtud vist? :wink: ).
Allar
Rock Crawler

Postitus Postitas Allar »

belmondoke kirjutas:esisilla tuled jäävad vahest vilkuma jah mõneks ajaks.Sellest siin kuskil miski teema ka olnud.Esidiffris mingi vaakum lüliti jama vist.Soenduse paneelis ikka kõik valge.Ka vasak nurk kus kondi lüliti.
Tuled vilguvad sellepärast, et kangist on sisse lülitatud aga kastis esi või taga sillas pole korralikku hambumist, või vastupidi, et kang väljas ja asjad hambumises.
Esisillal näiteks kaks lülitust ja mõlemil ka andurid, kui lükkad kangi 4h peale, lülitad vahekastist kardaani pöörlema, kapotialune solenoid laseb esisilla vaakumil vaakumi maha ja sild hakkab vedama,
Kui vahekastist vedu järel ja esisillas pole hambumist siis tuled vilguvadki.
PatrolY61 3.0D 35"

viis 3363923
Kasutaja avatar
LR90
I live off from the mud

Postitus Postitas LR90 »

http://www.awdwiki.com/en/mitsubishi/#P ... _1991_2000_
natukene selgitavat juttu-pilti MB neliveo kohta.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
sigaelmar
Fitting 38"

Seal on kirjas, et mingi viskovärk seal ikkagi on, mis jagab veoõudu esisillale 33 - 100% kui 4H sees on.
Vasta

Mine “Mitsubishi”