Siduripedaali splint
Moderaatorid: jr, Maasturid, margus4x4ee, boob, Stupiduser, Veiko, hulkur, kala, ennukas, Daniel, erik, Moderators
Re: Siduripedaali splint
Taevale tänu on meite emakeel väga rikas väljendite ja sünonüümide poolest. Kõik sõltub kujutlusvõimest ja harjumusest kus millist väljendit kasutada. Niiöelda sepikoda, sepipada, sepapada , kes nüüd oskab ja julgeb väita , et üks õige ja teine vale on.
- tuningman
- I live off from the mud
jah, minu vabandused selle difti koha pealt, kuid minu meelest on tähtsam see, et tegelikult sai ju mure lahendatud ja põhimõtteliselt jõudis kõigile kohale ju millest jutt, kas pole.?
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016
Mulle vähemalt jõudis. Aga selline teemakohane küsimus, et nüüd sai ava õige läbimõõduga tehtud aga nüüd pedaal ei põrka täielikult kohe tagasi. Kas võib olla vedru mis pedaali tagasi lükab väsinud? Kuid tegelikult käis ta tugevalt ja raske oli ta tagasi panna.
Aga kas on võimalik selline asi, et pikka aja jooksul sattub õhk sidurisüsteemi sisse ja siis sellepärast näiteks vahel käigud lähevad raskelt sisse, ehk kui näiteks teine käik sisse panna vahel tahaks kaks korda siduri vajutamist, süsteem vajab siis õhutamist või võib veel midagi viga olla?
Kui õli normis,siis õhk naljalt sisse ei satu.Kas sidur lahutab,või lihtsalt käigud lähevad raskelt sisse?
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Käigud lähevad raskelt sisse, tagumine kõige tihedamini. Aga kui ntx kohapeal vajutad mingi 3 või 4 korda siduri alla siis käigud käivad ilusti aga sõidu ajal mitte. Eriti aeglasel sõidul 1 ja 2 käik.
Ma ei tea, mis auto sul on aga vaata kas all siduri töösilindri juures vedru on alles.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Autoks on Nissan Terrano 2. Ma võin natukene sassi ajada, töösilinder on all kasti juures ja peasilinder on pedaali juures?
- tuningman
- I live off from the mud
naljakas, kuigi teemast veidi mõõda aga mul transitil 2 ja 4 teevad sama asja ja sidur ometi trossiga 
Ingmar 56328868
Mad Toy 2016
Mad Toy 2016