Tere
Oman siis subj. mainitud isendit, ja tekkis selline küsimus, (võib olla ogar), et piltidel (google images) on Sorento EXil enamasti rooli peal paremal Cruise Control ja vasakul maki juhtimise nupud. Minu isendil pole. Võimalik, et USA EX ja EUR EX lihtsalt erinevad. Kas on mõistlik eeldada, et nimetatud vidinate valmidus on tegelikult roolisambas olemas ja tuleb lihsalt hankida vastavate nuppudega varustatud roolikate ja ühendused teha v. on kokkuhoidlikud korealased ka juhtmed roolisambasse panemata jätnud.
Ma selle pärast küsin, et on autosid, kus "cruise controli" "varustusse lisamiseks" on vajalik ainult kate pealt urgitseda ja vastav lüliti installeerida, kogu muu värk on tehasest olemas.
Kia Sorento EX 2008
Moderaatorid: Landy, Moderators
Re: Kia Sorento EX 2008
Nii palju olen kaevamisega targemaks saanud, et nuppude komplekt evib KIA varuosanummert 967303E310.
Aga paraku pole vist olemas kolmanda partei cruise controlit, mis sellega kokku ühilduks
Aga paraku pole vist olemas kolmanda partei cruise controlit, mis sellega kokku ühilduks

"vene äkkerid" on, nagu tavaliselt, maailma kõige kõvemad.
http://sorento.kia-club.ru/forum/viewto ... 95#p522386
Paraku on kogu ilul üks suur ja vastik häda. ECU peale vaadates pole kuidagi võimalik kindlaks teha, kas selles olev soft toetab Cruise Controli lisamist v. mitte.
http://sorento.kia-club.ru/forum/viewto ... 95#p522386
Paraku on kogu ilul üks suur ja vastik häda. ECU peale vaadates pole kuidagi võimalik kindlaks teha, kas selles olev soft toetab Cruise Controli lisamist v. mitte.
Omal ajal opljaad omega ei vajanud ajus surkimist
pistsin cruise pistikusse ja hakkas toimima
ehk kui ei proovi siis ei toimi kohe kindlasti
Tõde kõneleb sinu suu läbi, ainultet... see "proovimine" maksab circa. 100 EURi. Huupi nagu ei viitsiks sellist klotsi metsa visata, et "äkki joppab". Tegin KIA esindusele päringu, et kas nemad oskavad öelda, VIN koodi järgi, kas mul on Cruise Control kompatiibel aju v. ei ole.MeelisV kirjutas:Omal ajal opljaad omega ei vajanud ajus surkimist
Kui ei oska, eks ma siis lepin veel ühe "teibaga" rooli peal ja pabnen kolmanda partei kontrolli.