Kas Jeep või Land Rover
Moderaator: Moderators
Re: Kas Jeep või Land Rover
Olen sõitnud D2-ga 2 aastat igapäevaselt. Kütusekulu linnas ca 13 (automaat ja raske jalg) ja mnt 10 (90-100 km/t). Olen käinud 2 korda Austrias ja bahni peal 130-140 juures kulu kuskil 13-14 sajale. Mugavus hea. All oli 2" tõstevedru ja originaal amort. Sutsu jäigem oli aga mõnusam kui default setting (minu arust). Mis puutub remondikuludesse, siis kõik autod lagunevad. Neid tuleb lihtsalt KOHE remontida, mitte siis, kui sädemeid hakkab kuskilt lendama. Oleme siin LR meestega foorumis arvestanud, et keskmiselt läheb aasta lõikes auto peale kuus remondiks/hoolduseks kuskil 100 eur (pole muidugi absoluutne tõde). Oleneb isendist mille kätte saad. Peale selle leian, et LR juppide hinnad pole kõrged. Ja LR kogukonnal on olemas oma "inseneer" koos imedepõlluga. Ma muidugi olen oma perse täiega LR-le maha müünud aga põhjusega siiski.
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Omal sarnased mõtted, ei hakka uut teemat tegema. Ehk keegi viitsib kiita takka või laita maha.
Eesmärk: igapäevaautoks, st enamus sõidust on kõvakattega teedel, aasta ls kusagil 40tkm kanti.
Soovid: automaat, mahukas, suht muretu pidada (ostes remontimist ei põlga, edasi tahaks kaua saada hakkama auto külge kätt panemata), nobeda minekuga (ideaalis meeldiks V8), suure kütusekulu kavatsen kompenseerida gaasiseadmega, aastaarvu eest maksta ei kavatse (lepin ka vanaga, kui vana on parem), 7 istekohta meeldiks aga pole määrav.
Hetkel tunduvad valikus loogilisena: Grand Cherokee 5.2 või 5.9, LR/RR 3.5/3.9/4.6, võibolla veel midagi jänkimaalt (Navigator, Durango?), alternatiivsed soovitused samuti oodatud!
Eestist otsida pole plaaninud, hea meelega tooks ise kusagilt kaugemalt, kui vaid teaks mida... Kiiret pole samuti, kuna niigi 2 maasturit õues (suur diisel ja väike bensukas, need panen müüki umbes aasta pärast) ja kogu talve on need nagunii igapäevaselt sõidus. Soovitusi vist küsida mõttetu, kuna siis hakatakse kiitma enda oma. Prooviks välistamise teel, et millised mu väljapakutuist esimesena maha soovitaksite tõmmata?
Eesmärk: igapäevaautoks, st enamus sõidust on kõvakattega teedel, aasta ls kusagil 40tkm kanti.
Soovid: automaat, mahukas, suht muretu pidada (ostes remontimist ei põlga, edasi tahaks kaua saada hakkama auto külge kätt panemata), nobeda minekuga (ideaalis meeldiks V8), suure kütusekulu kavatsen kompenseerida gaasiseadmega, aastaarvu eest maksta ei kavatse (lepin ka vanaga, kui vana on parem), 7 istekohta meeldiks aga pole määrav.
Hetkel tunduvad valikus loogilisena: Grand Cherokee 5.2 või 5.9, LR/RR 3.5/3.9/4.6, võibolla veel midagi jänkimaalt (Navigator, Durango?), alternatiivsed soovitused samuti oodatud!
Eestist otsida pole plaaninud, hea meelega tooks ise kusagilt kaugemalt, kui vaid teaks mida... Kiiret pole samuti, kuna niigi 2 maasturit õues (suur diisel ja väike bensukas, need panen müüki umbes aasta pärast) ja kogu talve on need nagunii igapäevaselt sõidus. Soovitusi vist küsida mõttetu, kuna siis hakatakse kiitma enda oma. Prooviks välistamise teel, et millised mu väljapakutuist esimesena maha soovitaksite tõmmata?
Ma ütleks Nissan Patrol ka siia vahele ühe variandina.
Aga, oma 5.9 Grandi võin sulle müüa küll, enne kui ma temaga midagi idiootset jälle ette võtan ja auto hind liiga kosmiliseks läheb.
Aga, oma 5.9 Grandi võin sulle müüa küll, enne kui ma temaga midagi idiootset jälle ette võtan ja auto hind liiga kosmiliseks läheb.
+372 5028488
Patrol on päris huvitav mõte, kuigi need automaadiga bensukad tunduvad päris haruldased olema. Patrol Y61 on välistatud (sõber ostis uuena ja see on ikka ulme, mis vigadega ta võimles juba garantii ajal), Y60-ga olen sõitnud vaid diisliga ja see tundus sõites jube kohmakas. Vana 160/260 meeldib just lehtvedrude-talasildade poolest, aga tänu sellele samuti kohmakavõitu (omasin muidugi diislit). On need bensukad oma olemuselt sõiduautolikumad, täpsemalt millised? St on mul üldse mõtet hakata raiskama mõne müüja aega, et sõita proovida?jr kirjutas:Ma ütleks Nissan Patrol ka siia vahele ühe variandina.
Sinu Magnumi kuulutust märkasin juba mõni aeg tagasi, aga kuna maasturipõuda mu õuel ei ole, siis plaan osta ikkagi kevadel-suvel, kui hinnad all ja pakkumine suur ja sedagi pigem riigist, kust neid korraliku kasumiga Eestisse müügiks tuuakse, st Sinu oma hind võib olla küll õiglane, aga minu jaoks on liiga kallis. Tänud pakkumast sellegipoolest!