Jeep 2,7 ving salongis
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Jeep 2,7 ving salongis
Seistes nt foori taga tuleb selline ving (põlemata diisli hais) salongi läbi õhuvõtu, et aken on tarvis lahti teha. Sõites on ok. Millest see võib tingitud olla? Paar kuud tagasi läbis kahe pihusti operatsiooni.Tänan!
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Jeep 2,7 ving salongis
Väljalaske kolle tihend ok? Sumpas kuskil eespool auku pole? Mu kunagisel A4 TDI-l ajas ka kirbet põlemata kütte haisu salongi (koha peal just) ja selgus, et kolle tihend oli minemas.
kui auto töötab, siis kapott lahti ja kuula kas pihustite juurest sutsutab või kas mõne pihusti ümbruses on näha musta nõgist ollust. Kui on, siis kiiremas korras remonti pihustiseibe vahetama!
Yukon
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
ex: GC 2.7 CRD 2"lift
Selgitan neid küsimusi. Annan teada kuidas laheneb. 4,5 pihustiseibid käisid just vahetuses.
-
- Rock Crawler
Arvata on, et pihustitest lahmab.
Üks võimalikke põhjuseid:
Üks võimalikke põhjuseid:
- Manused
-
- pihusti.JPG (108.13 KiB) Vaadatud 3521 korda
Kes vahetas ja mis hinnaks tuli?offroad1 kirjutas:Selgitan neid küsimusi. Annan teada kuidas laheneb. 4,5 pihustiseibid käisid just vahetuses.
Mootor lasti alla või puuriti ülevalt plekki?
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
Kolmas pihustitihend oli samuti läbi. Ving tuli sellest. Kohe ei märanud seda lihtsalt. Praegu kõik ok. Rannamehele: Silber tegi töö, plekki ei lõigatud ja maksma läks kuskil 100 euri kui ma õieti mäletan.