Jeep Cherokee ostusoov!
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Jeep Cherokee ostusoov!
Grandidest sellisele versioonile nagu LAREDO, pandi kõigile see 242 vahekast, LIMITED on 249 kastiga.
- Bytewize
- Rock Crawler
Vanadel Jeepidel üldiselt on nii, et on mingi kombinatsioon nendest reziimidest saada: lukus keskdiffer ja nelikvedu, vaba keskdiffer ja nelikvedu(4wd, awd jne), puhtalt tagavedu, aeglustiga lukus keskdiffriga nelikvedu. Lisaks siis veel need targad muhviga süsteemid.
242 kastil on lihtsalt kõige rohkem reziime(4WD lahtise keskdiffriga, lukus keskdiffriga 4WD, tagavedu ja aeglustiga 4WD).
231 kastil tavaline 4WD puudub, nii et kõval pinnasel pead tagaveoga sõitma, kui ei taha midagi ära lõhkuda. Samas on ta veidi tugevam oma lihtsuse tõttu.
249 on siis see muhviga.
Lukus keskdiffer tähendab, et esisild ja tagasild on omavahel lukus, kinni jäädes käib üks esi ja üks taguratas garanteeritult ringi, aga kui on lihtsalt nelikvedu ja keskdiffer pole lukus, siis käib suvaline kõige väiksema pidamisega ratas ringi.
Neid ülekande variante on muidugi miljoneid, aga labaselt võttes on nii.
242 kastil on lihtsalt kõige rohkem reziime(4WD lahtise keskdiffriga, lukus keskdiffriga 4WD, tagavedu ja aeglustiga 4WD).
231 kastil tavaline 4WD puudub, nii et kõval pinnasel pead tagaveoga sõitma, kui ei taha midagi ära lõhkuda. Samas on ta veidi tugevam oma lihtsuse tõttu.
249 on siis see muhviga.
Lukus keskdiffer tähendab, et esisild ja tagasild on omavahel lukus, kinni jäädes käib üks esi ja üks taguratas garanteeritult ringi, aga kui on lihtsalt nelikvedu ja keskdiffer pole lukus, siis käib suvaline kõige väiksema pidamisega ratas ringi.
Neid ülekande variante on muidugi miljoneid, aga labaselt võttes on nii.
Aitan vintsi, tõste ja muu tjuuninguga. Teen lihtsamaid freesimistöid, treimistöid ja pisemat automaatikat-koosteseadmeid.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
Hüdrovintsiga-paadiankruga-täislukkudega chero-põka. Turistis tiim paadiankur.
-
- Got ARB and Nitrous?
Selge, tänud. Aga kas kontollin ka samamoodi seda keti korrasolekut, et aeglustiga gaas põhja?
ja kas see 249 on lihtsalt parem maastikul, või maanteel on kütusekulu ka suurem kui 242 oleks?
ehk siis kui ma panen D käigu sissse, rool alla ja gaasi ei lisa, siis peaks vabalt sõitma, ja kui ei sõida, siis peetis?
Ja siis peaks idee poolest pooma siis kui ma panen 4Low ja keeran rooli põhja ja vaikselt lähen? st see on loomulik
ja kas see 249 on lihtsalt parem maastikul, või maanteel on kütusekulu ka suurem kui 242 oleks?
ehk siis kui ma panen D käigu sissse, rool alla ja gaasi ei lisa, siis peaks vabalt sõitma, ja kui ei sõida, siis peetis?
Ja siis peaks idee poolest pooma siis kui ma panen 4Low ja keeran rooli põhja ja vaikselt lähen? st see on loomulik
Viimati muutis martinkark, E Nov 14, 2011 10:06 pm, muudetud 1 kord kokku.
- helar
- I live off from the mud
omastarust olen vinge jeebimees, oupsBullrider kirjutas:Grandidest sellisele versioonile nagu LAREDO, pandi kõigile see 242 vahekast, LIMITED on 249 kastiga.

Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Hei,
Kui 4.0L tahad ja viitsid minna järgi euroopasse siis anna teada. Mul üks välja valitud! 1000.- käes + toomis kulud. c.600.- Nii et 1600 saaks midagi korralikumat kui siin turul pakutavad.
Parimat
Simm
Kui 4.0L tahad ja viitsid minna järgi euroopasse siis anna teada. Mul üks välja valitud! 1000.- käes + toomis kulud. c.600.- Nii et 1600 saaks midagi korralikumat kui siin turul pakutavad.
Parimat
Simm
- helar
kukepeal sai mingist rõvedast järsust august välja tagurdades küll ragina kätte ja seda aeglustiga.martinkark kirjutas:Selge, tänud. Aga kas kontollin ka samamoodi seda keti korrasolekut, et aeglustiga gaas põhja?
ja kas see 249 on lihtsalt parem maastikul, või maanteel on kütusekulu ka suurem kui 242 oleks? (mõtlen tava chero puhul)
siledal gaasi põhja pannes pole sellist üleviskamist kohanud(veel).
Mingi hetk ootasin esimesele kardaanile varousi ja sõitsin ilma selleta.Kütusekulu ei muutunud.
Seda siis grand v8 puhul.
Kui keerad 249 kastiga rattad välja ja poob, siis viskomuhv vahekastis pekkis ( hind tellides ca 300 ja kopikas peale)
Y61 Pätcruiser , LC80 .
-
- Got ARB and Nitrous?
Ülekere ma ei tahakski osta, lihtsalt lähikonnas üks 93a GC, mis turgu läheb, aga kui auto seisukorrast endal aimu pole, siis nagu vähe nadi müüa seda, seetõttu üritangi aru saada mis kast seal all on. Sugulane ütles lihtsalt et pidev nelik on... ja ega ma pole rohkem süvenenud ka
Samas ütleb et probleeme pole kunagi nagu olnud, aga samas ta kuskil sellega offroadi ei tee ja väga üle 80 ei sõida ka...
Btw mismoodi ma muidu teen vahet Laredo-l ja Limited-il?
Ja et põmst ongi GC-l all 249 ja 242 ja muud varianti seal leida ei või tõenäoliselt? ja kuna antud aparaadil on pidev nelik siis tegu tõenäoliselt 249ga?

Btw mismoodi ma muidu teen vahet Laredo-l ja Limited-il?
Ja et põmst ongi GC-l all 249 ja 242 ja muud varianti seal leida ei või tõenäoliselt? ja kuna antud aparaadil on pidev nelik siis tegu tõenäoliselt 249ga?
-
- Got ARB and Nitrous?
aga seda rattakeeramist pean tegema kas tava4 või aeglane 4?
- helar
4 h peal ei saa eksida.martinkark kirjutas:aga seda rattakeeramist pean tegema kas tava4 või aeglane 4?
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Vahet teedki nii, et mudeli täisnimi on ühel cherokee limited, teisel cherokee laredo. Välimuse järgi ka lihtne ära tunda, kuna laredodel on alati alumine niinimetatud plastiring koos plaststangedega kerest erinevat värvi, tavaliselt lihtsalt hall. Kui juhul muidugi agaram omanik pole seda vedanud muu kerega ühte värvi, nii nagu ma ise tegin omalajal.....