Vanade talverehvide müra(undamine)
Moderaator: Moderators
Vanade talverehvide müra(undamine)
Arvasin, et reduktor undab, ulgus mis kole. Täna viskasin vanad naelteta pastlad alt ära ja panin CD ATR-d. Auto on vaikne...Imelik on kohe sõita, kas tõesti vanad CD MS-d tekitavad nii kohutavat undamist. ?? 
Jeep Commander 3.0 crd 2007
Jeep Grand Cherokee 4.0 1993
- TiitR
- I live off from the mud
Re: Vanade talverehvide müra(undamine)
Suht loogiline järeldus ju? Ega sa ju koos vanade rehvidega undavat difrit minema visanud.coeng kirjutas:Arvasin, et reduktor undab, ulgus mis kole. Täna viskasin vanad naelteta pastlad alt ära ja panin CD ATR-d. Auto on vaikne...Imelik on kohe sõita, kas tõesti vanad CD MS-d tekitavad nii kohutavat undamist. ??
Eks teiste naeltega ka omal ajal sõidetud, aga sellist kontrasti ei oodanud.
Jeep Commander 3.0 crd 2007
Katkise difri häält teevad ka suverehvid 
Mul Hyundai all on suvekad suht 0-i kulunud ja undab nii mis kole. Kiunusin hoolduses, et differ nemad aga vastu, et ei ole differ, nemad olevat proovinud teiste rehvidega ja vaikne. Ma muidugi ei uskunud (sest garantiiaeg hakkas läbi saama) ja laenasin sugulase auto alt teised rehvi. Ja oh seda vaikust mis siis saabus
Mul Hyundai all on suvekad suht 0-i kulunud ja undab nii mis kole. Kiunusin hoolduses, et differ nemad aga vastu, et ei ole differ, nemad olevat proovinud teiste rehvidega ja vaikne. Ma muidugi ei uskunud (sest garantiiaeg hakkas läbi saama) ja laenasin sugulase auto alt teised rehvi. Ja oh seda vaikust mis siis saabus
- TiitR
- I live off from the mud
See muidugi suht kummaline, et 0-i kulunud rehvid alles siis häält tegema hakkasid?Maaks kirjutas:Katkise difri häält teevad ka suverehvid