Jeep Grand Cherokee käigukasti mure
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
- AUTOPRAXIS
- Mudder
- Kontakt:
Jeep Grand Cherokee käigukasti mure
tere jeep grand cherokee 2,7 crd viskab kasti tuulutusest õli välja kogus ei ole suur aga mootori külg on pidevalt niiske.Välja viskab täitsa juhuslikult kord kohe sõidualguses teine kord peale 500 km.
Re: Jeep Grand Cherokee käigukasti mure
K-kast on ikka tagapool, kui mootor ja ma ei usu et see kasti õli mootori külje peale tuleb.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Kulla Ibra. see ,et k.kast on mootorist tagapool ei tähenda seda, et tuulutuse toru ei ole mootori juures(ligidal). Tegelikult kui kellelgi oleks pakkuda asjalikke varjante, palun anda teada, tegemist sõbra autoga.
2018 "Lendav Draakon" TR1 177
Mootori juures pole tuulutuse toru,vaid õli valamise ja kontrollimise toru.Kontrolli õli tasapinda vastavalt manuaalile.
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
- AUTOPRAXIS
- Mudder
- Kontakt:
See on kasti tuulutus toru taseme toru on teisepool
-
margus61
- Zootramm
Pln täpsusta, kas 2,7CRD kastil on tõesti mitu toru küljes - üks tuulutuseks ja teine taseme kontrolliks? Ei viitsi kanali peale ajada, et vaadata ja silma pole nagu niisama jäänud.AUTOPRAXIS kirjutas:See on kasti tuulutus toru taseme toru on teisepool
Ma olen elanud pühas teadmises, et on üks toru, mis ploki ja turbo vahelt tuleb mootori kaassõitja poolsesse külge, tuulutav plastpunn otsas. (Ja mille minu autol S-auto tublid mehaanikud juurika pealt maha murdsid, kui turbo tihendit vahetades seal klambrit kangutasid.)
Klassikalist õlimõõtevarrast antud kastil ei leidnud ja korra nagu uurisin netist õlitaseme mõõtmist. Ma sain nii aru, et mõõtevarras on remondiettevõttes. Mõõtmise protsess käib ise nii, et diagnostikaseadmega mõõdetakse kasti temperatuur, vardaga samast torust, mis mootori küljel, õlitase ja vastavast tabelist vaadatakse, palju antud temperatuuril peab õlitase olema.
Selles osas tundub Ibra hea nõu, et vea aga näpuga manualis järge, antud kasti puhul veidi kummaline. Reeglina ei ripu 2,7CRD omanikel mõõtevarrast naela otsas ega pole OBDII skännerit käeulatuses...
Aga sinu probleemi puhul kahtlustaksin esmalt, et kasti on õli sekka sattunud mingit muud ollust ja õlitase on normaalsest oluliselt kõrgem.
Link, mis esimesena ette jäi.
Edit: parem link.
- AUTOPRAXIS
- Mudder
- Kontakt:
tuulutus toru asub siin
- Manused
-
- jeep2.JPG (139.64 KiB) Vaadatud 2602 korda
-
- jeep.JPG (77.96 KiB) Vaadatud 2602 korda