Otsin Jeep Cherokeele esirauda. Aasta 1995, koos tulekaitsetega, võib pakkuda koos tagumiste tulekaitsetega, või ilma. Kasutan masinat igapäevaselt harvesteri juurde jõudmiseks ja olen tüdinenud esiosa lappimisest. Ei soovi nn. custom(ala urmas) esirauda koos vintsialusega. Need on muidu väga head, kuid ei vasta minu vajadustele. Soovin koos kinnitustega.
Urmas Saarekoll 2012
telef 5060251
Jeepi esiraud
Moderaatorid: jr, boob, Moderators
Jeepi esiraud
Tööle seltsimehed,igatahes!
Re: Jeepi esiraud
Sittagi ei saaaru Urmas! Rauda ei taha,kuid standartse lahenduse lappimisest oled tüdinenud?
Tahad bolt-on tugevamat stanget koos prillidega või mis Sa tulede kaitsmise ja "kinnituste" all mõtled?
Virgo
Tahad bolt-on tugevamat stanget koos prillidega või mis Sa tulede kaitsmise ja "kinnituste" all mõtled?
Virgo
Mudas alates 2003.
- urmas
- unistus kahest 4-pakist kapoti all
Ma tean mida sa tunned. Chero nurgad on erilised oksamagnetid. Lase ees kollased püstised makrot täis ja teibi nurgad mägiaivariga kinni.3FjaN kirjutas:olen tüdinenud esiosa lappimisest.
Ilmselt sa tahad miskit sellist, ilma vintsikolata. Metsast läbi ei saa, aga võsast küll.

Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kas selline sobiks?
Valmistatud alumiiniumist
Parempoolne tulekaitse vajab keevitust.
Päikest,
ott
5055379
Valmistatud alumiiniumist
Parempoolne tulekaitse vajab keevitust.
Päikest,
ott
5055379
- Manused
-
- raud.jpg (96.4 KiB) Vaadatud 2311 korda
Tänan pakkujaid. Urmase osutatud raud on muidu tore ka, kuid vanema moluga cherokee jaoks pisut lühike. Seega, raud olemas. Teema lukku.
Urmas
Urmas
Tööle seltsimehed,igatahes!