Terrano I keretõste

Moderaatorid: jr, Moderators

Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Terrano I keretõste

Postitus Postitas Bullrider »

Kas on olnud kellegil kogemust - kui suured metallseibid treida lasta ja mis mõõdud ning mitu tükki neid üldse on?? Tahaks enne talve kere kõrgemaks ajada ja pisu suurema rehvi alla mahutada.
Thanks
zhadow
Mudder

Re: Terrano I keretõste

Postitus Postitas zhadow »

Bullrider kirjutas:Kas on olnud kellegil kogemust - kui suured metallseibid treida lasta ja mis mõõdud ning mitu tükki neid üldse on?? Tahaks enne talve kere kõrgemaks ajada ja pisu suurema rehvi alla mahutada.
Thanks
Ei oska nõu anda aga äkki annab sulle nats infot need USA kittide kirjeldused ja pildid:
http://www.4x4parts.com/public_html/sho ... d947d3a421
Kasutaja avatar
Saatan
Mudder

Postitus Postitas Saatan »

Bullrider kirjutas:kui suured metallseibid treida lasta
Kas on mingi kindel põhjus, miks tahad panna just metallist puksid. Ise ostsin Lasnamäe tööriistamarketist kummist/plastmassist puksid ja ei ole siiani pidanud kahetsema.
Suurtemate kummide jaoks soovitaks mõelda pigem vedrutõste peale - rahaliselt ilmselt vahet pole!

Jõudu...
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Millegipärast olen kuskilt kuuld ja arvan ka ise, et lisana pääks siiski metallseib sääl olema. Kummi sebid on sääl pehmenduseks niikuini - kardan, et kumm sellises koguses hakkah siiski järgi andma ehk tekib raami ja kere vahel liigne kõikumine.
Vedrudega suurt ei võida, sest torsooni viimasepääle pingutamine toob aint esirataste valed kalded ja esisillaosade lagunemise, suurt muud midagi.
zhadow
Mudder

Postitus Postitas zhadow »

Saatan kirjutas:
Bullrider kirjutas:kui suured metallseibid treida lasta
Kas on mingi kindel põhjus, miks tahad panna just metallist puksid. Ise ostsin Lasnamäe tööriistamarketist kummist/plastmassist puksid ja ei ole siiani pidanud kahetsema.
Suurtemate kummide jaoks soovitaks mõelda pigem vedrutõste peale - rahaliselt ilmselt vahet pole!
Jõudu...
Rahaliselt on kindlasti vahe keretõste kasuks, isegi kui ostad selle keretõste komplekti.

Aga kummi võiks panna kui ainult paar senti tõsta tahad, kui rohkem siis jah kumm ei ole enam hea mõte, kui just väga jäika kummi ei leia kusagilt.
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Tuhnisin venemaa 4x4 foorumist välja lõpuks miskid vennad, kes nissaneid on hulganisti modind kõrgeks. Sääl jahh metallseibid ja ikka kuskil tõsted alates 2 tollist. Loodan, et nende pakutavad kogemused ka õiged on...
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Patrol2,8 »

misasjad need torsoon mutrid vķi asjad on :oops: äkki ma saan ka kuidagi oma patroli nende abil kķrgemaks teha :evil: mul on patrolil selline mure et esisild käib vastu raami vist kui nats järsemalt sķidad auku äkki see aitaks pisut vķi oleks vaja mingid tugevamad vedrud panna?
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Sooohhh :shock:
Mis patrol see säände on, mis torsoonidel seisab?
Sääl ehk i8kka vedrud surnud, mis muud. Või kollab miski muu kulund liigend aukudes hirmsat moodi.
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

:oops: ega jah ma mingi proff pole :lol: ma lihtsalt lootsin et äkki mul ka sellised lahedad asjad autu küljes millega saaks autut kķrgemaks:D Aga ma ise arvan ka et vķibolla on vedrud läbi omadega .Aga äkki keegi oskab anda nķu kuidas saaks vķimalikult odavalt autot kķrgemaks tķsta?
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Kui vene keelt valdad, siis tasub ka siit otsida oma mudeli kohta tehtavat - http://www.nissan4x4-club.ru/Forum/NISS ... opencat=46
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

ega eriti ei valda seda venekeelt jah :lol: aga ma arvan et mul vist oleks targem see patrol ikkagi selliseks jätta nagu ta on pärast on midagi veel totaalselt viltu :D
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Totaalselt viltu on ta sul just siis kui ta niimoodi taob aukudes.
Võta ikka asi ette.
Mis mudeliga on tegu??
Kasutaja avatar
Patrol2,8
Got ARB and Nitrous?

See on Nissan patrol 2,8 Td Y60,ma algul arvasin et äkki on amordid läbi et ei hoia vastu aga tunduvad nagu uued amordid olevat kyb -i amordid sildid on ka isegi hästi peal säilinud.Kui need on vedrud siis kui palju need umbes maksta vķiks kui uued ette panna?
Kasutaja avatar
Bullrider
Fitting 38"
Kontakt:

Tee uus teema seks tarbeks - eraldi, siis märkavad ka enamus patroli omanikud asja kaema minna.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Mul on üks jooks vedrusid Y60 üle.
2x esimene
2x tagumine

Jäid üle, kui ma enda oma 4" kõrgemaks ajasin.
Vedrud olid OK korras. 32" rehv mahtus vabalt alla ära ilma hõõrumata.

Jooksu eest tahaks 4000 eek'i saada.

Siin ka pilt siis, kuidas vedrudega masin välja nägi. 32" rehv on all.
Pilt
+372 5028488
Vasta

Mine “Nissan / Renault”