pajero elu päästetud

Ehitad autot ja tahad oma tegevust jagada ? see on see koht, kus eputada, rääkida ning respecti koguda.

Moderaator: Moderators

Vasta
Tuulekas
Off Roader Wannabe
Kontakt:

pajero elu päästetud

Postitus Postitas Tuulekas »

Tervitus,
kunagi postitasin siia foorumisse pajero müügikuulututuse, mis nüüd võib öelda õnneks teoks ei saanud.Ei raatsind seda ka juppidena maha müüa,õigupoolest polnud kohta teda jupitada ja nii ta seisma jäi kuni selle aasta alguseni.Jaanuaris sai alustatud raami/keretöödega ja paar päeva tagasi "aknad pestud".tegemist siis 1992a pajero 3,0 V6 J top'iga (cabrio).Auto sai ehitatud igapevaseks sõiduks ja keerulisi modifikatsioone mootori/ülekannete osas tehtud pole.Uues kuues on nüüd valminud,kere,raam,uus aju,sildade osad,sisu,küttepaak,uus raud keevitatud,taga stangest tuled ära kaotatud ja üles tõstetud ja veel palju muud ümber seatud,et kohe miskit kuskil ei ragiseks kui vaja metsa minna.
Kuna käin ise välismaal talvitumas,siis nüüd jääb auto seisma.Kevadel tuleb viimane lihv koos vintside ja viledega-suveks ehk õnnestub ka ühte hobiklassi starti reastuda :)
ostukuulutus/täna
ostukuulutus/täna
makeower.jpg (163.7 KiB) Vaadatud 6950 korda

Tuulekas
56508199
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: pajero elu päästetud

Postitus Postitas TiitR »

Viska siis pilte tehtust ka :wink:
P.S ilma midagi modimata pane 31x10,5 alla ja saavutad väikese vaevaga (vaid rehvi raha) väikese tõste....proovitud! 8)
Minu kunagine:
Pilt
Tuulekas
Off Roader Wannabe
Kontakt:

pildil olevad rehvid ongi 31x10,5 R15 insa turbo sahara, tõstest sai veel kere ja raami vahele 5cm puksid pandud,uued vedrud ja amordid+eest torsiooni keeratud ja et auto ümber ei kukuks,siis suurema offset'iga veljed.Pilte pole kahjuks eriti tegemisest,mõningad mobiiliga tehtud ja kui juhtme ostan-panen.Küll aga on pilt põhjusest,miks auto seisma jäi ja fotokat pole... :)
Manused
10042010270j.jpg
10042010270j.jpg (94.56 KiB) Vaadatud 6670 korda
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Sry...krt, ma ei tabanud kohe äragi, et totaalse muutumise läbi teinud parempoolne on sama vasakpoolsega...sellest ka need 2 p*depoissi totaalsest muutumisest? :mrgreen:
Tuulekas
Off Roader Wannabe
Kontakt:

just nii :)
kadjakas2000
Rock Crawler

Postitus Postitas kadjakas2000 »

TiitR kirjutas:Sry...krt, ma ei tabanud kohe äragi, et totaalse muutumise läbi teinud parempoolne on sama vasakpoolsega...sellest ka need 2 p*depoissi totaalsest muutumisest? :mrgreen:
Ma ei ablanud ära, mis guidod need sihukesed pildil on. WTF? :roll: Ok, selge nüüd.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Ja ma veel mõtlesin,et omanik tegi nii autole kui ka endale totaalse muutumise :D
HM Racing Team
andrusr
Fitting 44"

Postitus Postitas andrusr »

Kuna käin ise välismaal talvitumas,siis nüüd jääb auto seisma.

Hästi huvitav projekt, aga ootame selle talve möödumise ära...
Vasta

Mine “Ehitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs”